Curacao.nu | 4722 mensen maken gebruik van ‘Karchi sosial’

Persbureau Curacao

Men mag dit kaartje alleen gebruiken om eten en schoonmaakmiddelen te kopen, dus geen alcohol, tabak of telefoonkaarten.

Willemstad – Werkelozen en mensen in de onderstand hebben in de afgelopen periode het Karchi Sosial af kunnen halen. Dit is per bario geregeld omdat er persoonlijk voor getekend moest worden.

Het bedrag op het kaartje is bestemd voor boodschappen. Het bedrag is afhankelijk van de gezinssituatie. Men mag dit kaartje alleen gebruiken om eten en schoonmaakmiddelen te kopen, dus geen alcohol, tabak of telefoonkaarten.

Bij de 16 deelnemende supermarkten zijn specifieke kassas waar je het kaartje kunt scannen. Je hoeft het bedrag niet direct op te maken maar kan dit verdelen over de periode en ook iets opsparen voor de volgende periode.

Bron: Curacao.nu

6 Reacties op “Curacao.nu | 4722 mensen maken gebruik van ‘Karchi sosial’

 1. Sluit niet uit dat de schaamteloze Philip Martis en Franklin Fraud Sluis er ook een aangevraagd hebben.

 2. Inderdaad @ericlapas, maar eerlijk is eerlijk, wij hebben er bij gestaan, naar gekeken en zijn doorgelopen…

 3. ericlapas

  In wat voor wereld zijn wij belandt? Mensen willen liever een “Karchi Social” en een voedselpakket dan werken. Het is toch schandalig dat een overheid burgers naar de voedselbank stuurt in plaats van banen te creëren.

 4. Curacao revisited

  “Dit is per bario geregeld omdat er persoonlijk voor getekend moest worden.”
  Dit verklaart meteen waarom Drechi al een tijdje niet op dit forum actief is

 5. De Rechtsstaat

  Goed gedaan Mosseljongen.

 6. Abraham Mossel

  Ik woon in een armoede wijk maar woon er na mijn zin al heel lang, en ook daar is het ons kent ons, en wat overkwam mij gisteren ?, er stond een bekende bij mijn tuinhek te roepen, ik kon van hem 15 voedsel pakketten kopen a 25,00 per stuk, heb ze gekocht en uit gedeeld aan gezinnen die het echt konden. gebruiken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *