27 C
Willemstad
• vrijdag 12 augustus 2022

Laatste reacties

Curacao.nu | Behandeling schadevergoedingszaak Schotte maart volgend jaar

Persbureau Curacao

Voor Schotte’s veroordeling en celstraf maakt deze zaak niets uit, de ex-premier is al definitief veroordeeld voor ambtelijke corruptie en witwassen | Extra
De behandeling van de zaak waarin Schotte schadevergoeding eist van het land Curaçao is gepland in maart volgend jaar. Dat meldt de Èxtra.

Gerrit Schotte wil een schadevergoeding krijgen omdat hij nooit veroordeeld had mogen worden. Er zou onvoldoende verdenking zijn geweest tegen Schotte en het Openbaar Ministerie zou met een leugentje net zo lang zijn gaan graven tot er wel een verdenking was.

Voor Schotte’s veroordeling en celstraf maakt deze zaak niets uit, de ex-premier is al definitief veroordeeld voor ambtelijke corruptie en witwassen.

Bron: Curacao.nu

Artikel delen

11 reacties

 1. De midget-convict / draaideurcrimineel meent een schadevergoeding te moeten eisen voor het “ongemak” dat hem is aangedaan door een OM dat héééél even en met veel frisse tegenzin en schagrijn, door een geïrriteerd Den Haag aan het werk werd gezet.
  Dit zijn NL rechters. Die zijn over het algemeen niet gul. Je moet een evt. tegemoetkoming letterlijk uit die lui zien te persen.
  Krijgt hij dan uiteindelijk een zakcentje…….. staat (het wakkere deel van) het OM klaar om deze corrupte loser te herinneren aan zijn ontnemingszaakje van 1,8 miljoen.

 2. Schadeloosstelling voor de onomkeerbare ruptuur van Gerda’s cloaca in naam van jezus???

  @Joseph S: s.v.p. geen gele poppetjes meer.
  Ik krijg teveel alarmbellen.

  Commentpolis

 3. Wat goed , sra vd dijs ook God gevonden las ik eens in de amigoe. Na de petoet geen judas worden. Hij g schotte kan totaal geen aanspraak maken op schadevergoeding, is in 2010 begonnen het eiland naar de verdoemenis te brengen met c cooper en dan nu proberen te vangen.

 4. Omgekeerde wereld. Schuldig zijn en dan het OM een schadevergoeding vragen omdat ze hun werk deden?

  Dat een rechter dit nog voor een zaak gaat doen

 5. Zou mooi zijn om een foto van Gekke Gerrit in oranje Bon Futuro kostuum te sturen naar alle wereldleiders waarmee deze MAVO3 draaideurcrimineel op de foto’s is geweest tijdens al zijn snoepreizen op kosten van de belastingbetaler.

  Schottes sloerie Stella van Rijn heeft vast hun e-mail adressen.

  Ranzige Ramsay Soemanta, Schottes prive fotoslaaf, maakt de foto wel.

 6. Beflapas, Schotte heeft in de gevangenis Jezus gevonden?

  Wat deed Jezus daar dan?

  In ieder geval moet Jezus nu goed op zijn portemonnee passen, want Schotte steelt alles wat los en vast zit.

  Zelfs het verstand van zijn geschifte vader, Hendrik Schotte.

 7. Op de facebook pagina van Schotte staat te lezen dat hij in de gevangenis Jezus heeft gevonden en dat hij nu alles in de handen van God legt.

  Nou weten wij dat Schotte in de zelfde barak met de Pastor die seks met minderjarigen onder de mom van duivelverdrijving had zit.

  Als Schotte nu zegt gelovig te zijn geworden kunnen we concluderen dat de Pastor ook bij hem een duiveluitdrijving heeft gedaan.

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Lees ook

Zoeken

- Advertentie -

Democracy now! | Thursday, July 28, 2022

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

Extra | Journaal 28 juli 2022

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

DH | Wuite reminds The Hague to include Caribbean Netherlands

THE HAGUE--Member of the Second Chamber of the Dutch Parliament Jorien Wuite of the Democratic Party D66 on Thursday reminded the Dutch government of the fact that...

Democracy now! | Wednesday, July 27, 2022

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

Extra | Journaal 27 juli 2022

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

DH | Jacobs: Secret audio recordings create a dangerous precedent

PHILIPSBURG--Prime Minister Silveria Jacobs (National Alliance) does not condemn the threats made by Minister of Public Housing, Environment, Spatial Development and Infrastructure VROMI Egbert Doran (National Alliance)...