Curacao.nu | 15-jarige eigenaar illegale carwash krijgt hulp van ministerie

Persbureau Curacao

De 15-jarige carwash eigenaar Kevan kon met bonnen laten zien, dat hij gewoon water koopt om auto’s te wassen | Extra

Willemstad – Kevan Martina is 15 jaar en runt een eigen carwash. Dat meldt de Èxtra.

Tot dinsdag, toen de Inspectie langskwam met Aqualectra omdat er water illegaal afgetapt zou worden. Dat laatste klopte, maar niet door Kevan. Die kon met bonnen laten zien, dat hij gewoon water koopt om auto’s te wassen.

Daarop besloot het ministerie van Economische Zaken om Kevan te helpen met de nodige papieren en vergunningen. Onder de voorwaarde dat hij wel zijn school afmaakt.

Bron: Curacao.nu

8 Reacties op “Curacao.nu | 15-jarige eigenaar illegale carwash krijgt hulp van ministerie

 1. @Fred Schiedam zegt: “…Zo te zien loopt het afvalwater gewoon de grond in en vervuilt zo het grondwater; milieuvervuiling van de eerste orde!!! En dan met trots vertellen als overheid dat je ze legaliseert? Stelletje zultkoppen….”

  Ik weet niet waar jij woont, maar volgens mij niet op Curacao.
  Waar blijft jou afvalwater, dat van je buren en 95% van de rest van Curacao?

 2. Court zegt: ‘In een opstartfase kun je niet altijd alles tot in de puntjes verzorgd hebben.’

  Dat is precies wat Giro Graaier Stephen Capella zei bij Ctex, en plaatste zich er vervolgens tegen een megasalaris op de payroll.

 3. Nou, moeten wij in een land waar rioolwater aan de noordkant in zee wordt geloosd druk maken om afvalwater van autowasserij?

  Dit roept wel wat vragen op, de ouders wisten dit allemaal niet? Of zijn ze blij met de extra inkomsten voor het dagelijkse flesje Rum, op school is er geen vak maatschappijleer of bedrijfseconomie waar de jongen een businessplan had kunnen leren maken? Of zijn docenten bezig om vakbondsleider te spelen? De luie bestuurders die daar hun auto lieten wassen, waren ze niet bezorgd waar het afvalwater naar toe ging?

 4. H. au Court

  Ik vind het een prima zaak. De knaap heeft spirit.
  Waar het waswater heen gaat? Mogelijk nu nog niet goed geregeld.
  Degene die zich eraan stoort staat het natuurlijk vrij om die Kevan van advies te dienen hoe dat in de toekomst beter geregeld kan worden. In een opstartfase kun je niet altijd alles tot in de puntjes verzorgd hebben.

 5. Laten we hopen dat meer jongeren het voorbeeld van Kevan Martina volgen in plaats van achter Lon Mutueel te lopen die alleen maar een grote bek en geen inhoud heeft.

 6. Abraham Mossel

  Goed werk Kevan, en ik zie ook weer dat Drekkie na een tijd eindelijk de Bizon kit lijm van zijn pc en kromme vingers heeft kunnen verwijderen, zijn we weer mooi klaar mee, zal je effe voor zijn Drek, alle handel van mij naar de crim is weer verkocht? ps, Fred ben je wel eens bij het asfaltmeer gaan kijken!

 7. Drechi pa bosnan Tur

  @Fred Schiedam:
  Enne…. is dat bij Bob’s Carwash bij jullie geliefde super anders geregeld dan? Ja, daar is het idd anders… Daar loopt het afvalwater vermoedelijk GELIJK het Schottegat in, niks geen eerst de grond inlopen….
  En kom me niet vertellen dat ze een waterzuiveringsinstallatie hebben, want dat zal wel…. Bij jullie weet je het maar nooit.

 8. Fred Schiedam

  Zo te zien loopt het afvalwater gewoon de grond in en vervuilt zo het grondwater; milieuvervuiling van de eerste orde!!! En dan met trots vertellen als overheid dat je ze legaliseert? Stelletje zultkoppen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *