27.3 C
Willemstad
• dinsdag 27 juli 2021 18:01

Laatste reacties

- Advertentie -

Ingezonden: Wiels moet leren leven met assertiviteit

Door Redactie Versgeperst

Versgeperst.com Versgeperst Omayra Leeflang NIEUWS INGEZONDEN helmin  formatie Curaçao  ingezondenCURAÇAO – Spraakmakend nieuws of sportief hoogstandje, soms wil je als lezer zelf in de pen klimmen. Bij Versgeperst.com zijn ingezonden brieven welkom. Vandaag een brief van Statenlid Omayra Leeflang die vindt dat Pueblo Soberano-leider Helmin Wiels moet leren leven met haar assertiviteit.

Wiels geïrriteerd over facebook commentaren Omayra Leeflang, voor tijdens en na ondertekening intentieverklaring. (Amigoe 7 december 2012)

Feiten: 9 november 2012 verklaart Wiels aan de Amigoe dat samenwerking met de PAR geen optie is omdat de verschillen tussen PAR en PS e groot zijn.
Dit terwijl de informateur de PAR op 7 november heeft uitgenodigd voor een tweede formatie gesprek.
Dus twee dagen nadat PAR aan de formatie tafel is uitgenodigd, verklaart Wiels in de media dat PAR geen optie is.

Op 29 november 2012 verklaart Wiels voor het tv-journaal dat PAR niet meer mee kan doen in het formatie proces terwijl er een gesprek met PAR voorzitter gepland staat voor 30 november om juist over dat onderwerp te praten naar aanleiding van een brief van de PAR aan de formateur van 21 november waarin gesteld werd dat PAR bereid is te participeren aan het formatie proces. Pas vijf dagen daarna op 26 november krijgt PAR een antwoord waarin staat dat de formateur stelt dat de PAR met partijen moet praten over een mogelijke participatie. Volstrekt onlogisch dat een formateur tegen een partij zegt, ga maar buiten mij een eigen formatie proces doen.

- Advertentie -

Op 30 november verklaart Wiels aan de ochtendkrant Antilliaansdagblad dat pas na zes maanden, als de periode van het transitiekabinet voorbij is, andere partijen kunnen aansluiten. Dit terwijl er een gesprek met de partijvoorzitter van de PAR voor 2 uur gepland is om te praten over deelname van de PAR aan het formatieproces.

Blijkbaar mag Wiels van alles roepen en iedereen schofferen maar moeten anderen stil blijven, omdat ‘Helmin Wiels geen politicus is maar een door ‘’god’’ geroepen profeet’.

Helmin Wiels heeft meer dan tien jaar iedereen die hem niet goed zat, gedemoniseerd en is in de afgelopen twee jaar medeplichtig geweest aan de financieel-economische ondergang van Curaçao. Nu hij kennelijk tot inkeer is gekomen, moet iedereen een diepe buiging voor hem maken en vooral stil blijven. Not me!

Ik heb goed nieuws voor Helmin Wiels: hij zal moeten leren leven met de assertiviteit van Omayra Leeflang. I will NOT be silent en oppositie is voor mij geen straf maar eerder een manier op Curaçao te dienen. Iemand moet immers de boel blijven controleren.

- Advertisement -

Artikel delen

Dit artikel is geplaatst in

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertentie -

Lees ook

- Advertentie -

Zoeken

- Advertentie -

LC | Nederlandse BV van Dos Santos moet Angola miljoenen teruggeven

Een Nederlands bedrijfje gelinkt aan Isabel dos Santos, de steenrijke dochter van de oud-president van Angola, moet een pakket aandelen ter waarde van honderden miljoenen dollars teruggeven...

ParadiseFM | 79 nieuwe coronagevallen, CMC krijgt 2 patiënten erbi

Er zijn 79 nieuwe coronabesmettingen op Curaçao aangetroffen op dinsdag, waarvan 5 geïmporteerd. Zo blijkt uit 1969 afgenomen tests. 87 mensen zijn uit isolatie. In het...

ParadiseFM | Politie houdt man verdacht van meerdere inbraken aan

De politie heeft in de kaya Miranda een 26-jarige man aangehouden die verdacht wordt van betrokkenheid bij verschillende inbraken in Bandariba. Hij wordt ook verdacht van een...

Democracy now! | Tuesday, July 27, 2021

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience with...

Extra | Journaal 27 juli 2021

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

Opinie | Vals zelfbeeld

Ed Kronenburg | Financieel Dagblad De moord op Peter R. de Vries is ook voor de buitenlandse pers aanleiding om het Nederlandse drugsbeleid aan de kaak te stellen....
- Advertentie -