32 C
Willemstad
• zondag 19 september 2021 17:01

Laatste reacties

- Advertentie -

Criminaliteitscijfers bij Staten ingediend

Navarro2WILLEMSTAD — Justitie- minister Nelson Navarro (Pais) heeft op verzoek van Statenlid Gilmar ‘Pik’ Pisas (MFK) de criminaliteitscijfers van de tweede helft van dit jaar bij de Staten ingediend.

Advertentie

- Advertentie -

De minister voegde daaraan toe dat de politie de informatie van de maand december nog moet compileren, dus kon hij alleen informatie van de maanden juli tot en met november beschikbaar stellen aan de Statenleden.
Parlementariër Pisas deed het verzoek tijdens de begrotingsbehandeling, om te kunnen toetsen of het eiland het hoogste aantal criminele activiteiten ooit kent onder de leiding van Navarro.
Volgens Pisas heeft de minister totaal geen controle over de criminaliteit en wil hij volgens hem een niet goed doordacht noodplan introduceren ter bestrijding van de criminaliteit.
Verder verzocht Pisas de minister om dit plan uit te leggen.
Pisas zei iets over dit plan in een ochtendprogramma op de televisie te hebben vernomen, maar wil duidelijkheid hierover.
Minister Navarro wil dit plan liever achter gesloten deuren bespreken met de leiders van alle politieke partijen in een zogenoemd College van Senioren (CvS).
Volgens de minister moeten de Statenleden er rekening mee houden dat ook criminelen de Statenvergaderingen volgen.

bron: Amigoe

Advertentie

- Advertisement -

To Top

- Advertisement -

Artikel delen

Dit artikel is geplaatst in
  1. Van een ongelooflijk slim figuur als Pik (MFK)whatsoever heb ik geen hoge pet op. Hij was toch degeen die papiertjes niette of ben ik in de war met een ander licht. Haha.
    Wat Navarro betreft deze Pais minister is net als zijn voorganger een aanfluiting, een babbel maar daar houdt het mee op, daden ho maar.
    ‘t Is allemaal heel normaal toch dat oude mensen overvallen worden, oude vrouw gebit uit de mond wordt gehaald en de gouden tanden eruit gehaald worden (net gehoord van onze loodgieter). Kapmessen, pistolen alles is hier mogelijk. Het vroegere wild west is er niets bij vergeleken.Pistolen Paultje was nog een lieverdje, voor dieren althans.

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertentie -

Lees ook

- Advertentie -

Zoeken

- Advertentie -

Column Youp | Stank voor Ank

Afgelopen week liep ik te duimen dat ons land niet bij een oorlog betrokken zou raken. Ik was bang dat we met onze minister van Defensie niet...

Volkskrant | Bij de demonstratie in Washington: ‘Je merkt hoe groot het geloof in The Big Lie is’

Nick de Jager Uit angst voor een tweede January 6 wemelt het nu van de politiemensen voor het Capitool in Washington. Daar betuigen demonstranten hun steun aan degenen...

NDH | BNNVARA-programma over salarissen veroorzaakt rumoer op Curaçao

Op Curaçao is commotie ontstaan over het salaris van de directeur van de Centrale Bank van Curaçao en Sint Maarten (CBCS) na een uitzending van het Nederlandse...

ParadiseFM | Werkloosheid gaat stijgen volgens IMF

De werkloosheid gaat stijgen tot 24,3% volgens het IMF. Volgens de regering zijn de cijfers te vergelijken met cijfers van de Centrale Bank van Curaçao en Sint...

ParadiseFM | Overheid roept jongeren op tot vaccinatie

Jongeren van 13 tot 18 jaar worden nogmaals opgeroepen om zich te vaccineren. Dat deed epidemioloog Izzy Gerstenbluth vanmorgen tijdens een overheidsbriefing. Tot eersgisteren testten 223 jongeren...

PB | Inkomen CBCS-top aanzienlijk lager dan beweerd

WILLEMSTAD/PHILIPSBURG: De Centrale Bank van Curaçao en Sint Maarten (CBCS) heeft kennis genomen van het programma ‘Wat verdien jij’, dat gisteren is uitgezonden op BNNVARA. De CBCS deelt...
- Advertentie -