AD | Charles Cooper: ‘Tromp moet weg’

PeppieSulvaran-CooperCURAÇAO – Terwijl de Orde van Advocaten gisteren vergaderde in het Avila Hotel, vond er voor de deur een demonstratie plaats. Onder de demonstranten bevond zich ook Parlementariër Charles Cooper (MAN). Hij zegt een lijst te hebben van mensen die weg moeten. Dat meldt Caribisch Netwerk.

De demonstranten waren opgetrommeld door Eldon ‘Peppie’ Sulvaran, de advocaat die geschorst dreigt te worden door de Raad van Toezicht van de Orde.

Advertentie

Aanwezigen
Terwijl binnen besloten werd de klacht tegen Sulvaran door te zetten en de Deken Caroline Fièvez haar functie neerlegde, lieten verschillende sprekers buiten ieder hun eigen agenda horen. Door de drukte moest de straat tijdelijk worden afgezet. Onder de aanwezigen waren oud-premier Gerrit Schotte en Amerigo Thodé (beiden MFK), Cooper, de voorzitter van politievakbond SAP, Marco Laclé en vakbondsleider Kenneth Valpoort.

Lijst
Cooper is het systeem beu. Favièz is de eerste die volgens hem opgeruimd moet worden. Daarna volgt Emsley Tromp, de directeur van de Centrale bank. De lijst is lang, volgens de voormalige partijleider van de MAN. Hij liet echter niets los over wie er nog meer een plaats op zijn leest heeft weten te bemachtigen. “Het vuur wordt vanzelf groter”, aldus Cooper.

Bron: Versgeperst

0 Reacties op “AD | Charles Cooper: ‘Tromp moet weg’

  1. Ik heb ook een lijst van mensen die weg moeten,
    En ja, Cooper staat er ook op. Hij staat zelfs hoog op de lijst. Zakkenvullers ten koste van het volk kunnen we missen als kiespijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *