CC | More expired meats now at a popular supermarket in Curaçao

More expired meats now at a popular supermarket in Curaçao

WILLEMSTAD – After their regular inspections, the Ministry of Economic Development, together with police officers and the Tax Accountants Service of the government, decided to pay the popular wholesale supermarket Goisco a visit.

They did this after receiving tips from several employees.

Upon arrival, the multi-disciplinary team encountered resistance from the owner, Joel Gois, who indicated that no one will enter his business while his lawyer was not present. When his lawyer arrived he ordered the press to leave the premises or they will be detained.

The multi-disciplinary team discovered a huge quantity of expired products. An entire freezer was clean up because of these products.

More expired meats now at a popular supermarket in Curaçao

More expired meats now at a popular supermarket in Curaçao

More expired meats now at a popular supermarket in Curaçao

More expired meats now at a popular supermarket in Curaçao

More expired meats now at a popular supermarket in Curaçao

Bron: CuracaoChronicle

20 Reacties op “CC | More expired meats now at a popular supermarket in Curaçao

 1. @Enri: weer snap ik je niet (en jij jezelf blojkbaar ook niet). Ericlapas heeft in dit draadje nog geen woord gesproken.

  En kom nu niet met de cutsmoes aan dat LaStiwz gelijk is aan Ericlapas.

 2. Eric Lapdance trolletje, Hahahaaaaa waarvan zou ik last van hebben, jij bent zeer pendiente van me, dat doen echte mannen niet ik twijfel zeer over jouw mannelijke geaardheid.

  Kan me voorstellen waarom je thuis vroeg kwam en jouw vrouw onder een man aantreft hahahahaaaaaaaaaaaaa

 3. Hear hear.

 4. @Enri: nou heb je er weer last van. Je kunt wel zeggen dat je er geen last van hebt, maar daar is weinig van te merken.

 5. Peter P jij hebt typische een homofiele denkwijze, valt ons niet ladstig met jouw geaardheid.

 6. @ Inderdaad, maar ik had ook niet anders verwacht. De Makamba is gewend aan controles en gewend goede producten te leveren. Nederlandse supermarket-eigenaren vinden het heel normaal dat er zoiets als een Nederlandse Voedsel en Warenautoriteit bestaat. Ze schoppen geen keet als er gecontroleerd moet worden. Hollandse politici hebben (en tonen) in tegenstelling tot Curaçaose politici in het algemeen wel het nodige respect voor hun volk/de Nederlandse bevolking. Ik ben gewend om alleen in supers die Nederlands beleid voeren of iets waar het op lijkt mijn boodschappen te doen. Vroeger AH, tegenwoordig van der Tweel. Toen ik nog in Nederland woonde was ik al vaste klant bij AH, hoewel het natuurlijk helemaal niet zo interessant is om te vermelden. 😆

  In dit specifiek geval is het niet: NOS MES NUNCA POR maar NOS MES NO KIER!!!
  “BASTA NOS MES KU TA POLITIKO KU TA RESPONSABEL PA E HUISHOUDEN DI KORSOU I E SALUBRIDAT DI PUEBLO, POR SINTA RIBA NOS ‘SANKANAN PRETU GRANDI FLOHO DORIA PEGA’ HENTER DIA, SIN PRESTA NIUN DONDER PA PUEBLO”…aldus de Curaçaose politici.

  Die “Es aki si Nos no kier pa de kleine (ignorante) man” mentaliteit, is inherent aan een onrechtvaardige en in het geval van Curaçao ook nog een bar slecht georganiseerde klasse-maatschappij! Er bestaan gebieden in Afrika waar het nog beter en netter aan toe gaat dan op Curaçao, en dan heb ik het niet over dure resorts waar alleen rijke Europeanen verblijven.

  Zo ingewikkeld kan het heus niet zijn om een kleine bevolking gezond waar aan te bieden, het is dat kruideniers/supermarketeigenaren op Curaçao niet gewend zijn aan regels en strenge controles. Ook zij moeten er aan wennen, hoe gek het ook klinkt. Áls er vroeger al gecontroleerd werd dan kwam er toch niets van terecht, niemand, noch de media, wist er dan van.. want een telefoontje naar een statenlid of eilandsraadslid of een paar steekpenningen voor de controleurs was genoeg om eventuele voedselschandalen onder de pet te houden.

  In dat licht bezien vind ik het niet vreemd dat Goisco en andere grote super-eigenaren woedend zijn, ze zijn immers niet anders gewend dan alles, ook verlopen producten, aan de vaak ignorante klanten te verkopen. De gezondheid van de bevolking interesseert die criminelen overigens helemaal geen moer, daar zitten ze niet mee…Hebzuchtig tot in hun diepe stinkende poepgat..dát zijn ze!!! Hoe durven ze eigenlijk tegen controles te zijn? Als het aan mij ligt mag het nog iets strenger!!

  Een ander probleem is de doorsnee Kurazoleño die gewoonlijk niet controleert op verloopdata van de producten. Een winkelbon controleren of meenemen zegt een groot deel van mijn eilandgenoten ook al niets! Dit is eigenlijk ook een bewijs dat een groot deel van de bevolking decennia lang dom is gehouden. En dan durven sommigen te beweren dat Curaçao een beschaafd eiland is, dat het een ontwikkeld eiland is. Awel, mijn reet, Curaçao is niets meer of minder dan een nog net geen achterlijk Derde-wereld eilandje met een lakje zogenaamde beschaving.

  Ik wens dat van Raak die 2 weken geleden nog, een dag voor de verkiezingen, in een oproep aan de Curaçaoënaars beweerde dat hij van ze houdt, zich met deze kwesties gaat ophouden. Dan kan hij bewijzen eens echt voor het ‘gewone volk’ op te komen i.p.v. een privé oorlogje te voeren tegen Curaçao en haar politici.

 7. @meloen

  Als lullen worst zou wezen, kan Enri een slagerij beginnen.

 8. Hoe lang duurt dit nog ?
  Over een maand hoort je niets meer en alles bij het oude.

  Maar als men volhoudt met het controleren van de supers, brboeten voor vuil op straat, degenen die vuil transporteren controleren, illegale bouw etc. Dan zal Cur een paradijs zijn.
  Maar helaas, ik ben een dagdromer.

 9. LaStiwz, ik heb geen last en ben een zeer gelukkig en gezond mens en zal de zwakken in onze samenleven altijd verdedigen.

  Je bent van onder die steentje (andere naam) gekropen om naar anderen te schelden omdat je bent een zeer ongelukkige iets die niet als mens beschouwd kan worden.

 10. Ik heb alles begrepen jij kan mij niets leren jullie zijn als een groep papegaaien die achter staat dat goederen, over datum verkocht mocht worden. Daarom had je die bericht geplaatst

  Jij ben diegene die onbelangrijke berichten plaats op deze forum. Wat op die links staat dat weet iedereen al.

  Verbaas me niet dat je maatjes heb die ook zulke producten verkocht.
  En jij net als LaStiwz, Eric Ladance en anderen hun criminele maatjes verdedigen op deze forum.

  Je beschuldigd ons van domheid om (je vriendjes) die zakkenvullers te verdedigen.

 11. Daar heeftt Enri wel vaker last van.

 12. Ja, maar daar betaal je wel voor.

 13. Joep Meloen

  Enri,

  Leer nu eerst eens WAAR je het over hebt alvorens als een papagaai alles na te praten. Zelfs in de EU is men daar eindelijk achter.
  Nu jij, en vele anderen nog.

 14. De macamba supermarkt blijkt weer de beste te zijn.

  NOS MES NUNCA POR!

 15. Joep je mag geen producten over datum verkopen die datum is een garantie. Als je ziek hiervan word dat kan je nergens naar toe eigen schuld dikke bult.

 16. AB.NORMAAL

  Directie van Goisco, wat een schande en dan de arrogantie om te roepen dat haast niet te voorkomen is en dan in de belangen clubje van (Portugese) supermarkten wil gaan klagen over de overheid omdat er volgens hem onterecht wordt gecontroleerd. Nou neem een voorbeeld aan van der TWEEL, hoe ze gaan met deze materie omgaan. BEDENK EEN GOEDE PROCEDURE OM DIT VOOR DE TOEKOMST TE VOORKOMEN EN NIET MEER DE BEVOLKING VAN CURACAO OP TE LICHTEN MET OUDE EN VERLOPEN TROEP IN JULLIE WINKEL. Mensen van Curacao, straf deze arrogante lui, en blijf bijv eens een week weg uit hun winkel, dan krijgen ze weer respect voor hun klanten en gaan ze hopelijk in de toekomst ook beter om met hun producten die ze verkopen en denken niet alleen maar aan hun eigen belang om zo veel mogelijk geld te verdienen met oude troep.

 17. Joep Meloen

  Of, wellicht moeten we maar eens naar de EU gaan kijken en hun regelgeving overnemen.
  Dan hadden we nu de helft minder ophef gehad:
  http://ec.europa.eu/food/safety/food_waste_en

 18. Joep Meloen

  Zou goed zijn wanneer zowel inspecteurs als publiek eens kennis namen van deze informatie. Is gewoon beschikbaar op het internet, maar kennelijk wil iedereen liever schreeuwen dan eerst gewoon eens LEREN:
  http://www.voedingscentrum.nl/encyclopedie/houdbaarheidsdatum-tht-tgt-.aspx

 19. Ruim het expired meat in de Staten eens op, te beginnen bij dos Santos en Rojer en daarna Constantia, Schotte en Pisas.

 20. Goisco cu su smoel grandi ata bo awor cu productonan kaduka I illegal ta traha pa bo mes cu ta na cabes di e supermerkadonan portugees.
  Berguensa bai sconde bo cara den un sacu di pita.
  Un desgraciado boso tur ta venena e pueblo pa boso keda bira mas rico.
  Dios ta gastiga boso boso ta maldisiona.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *