32 C
Willemstad
• dinsdag 23 april 2024

Extra | Journaal 19 april 2024

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

Democracy now! | Thursday, April 18, 2024

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

Extra | Journaal 18 april 2024

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

Telegraaf | Uitspraak in zaak tegen Jamel L. over doodsteken AH-medewerkster

DEN HAAG - De rechtbank in Den Haag doet donderdag uitspraak in de zaak tegen Jamel L. over het doodsteken van een supermarktmedewerkster van een Albert Heijn...

Democracy now! | Wednesday, April 17, 2024

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

Extra | Journaal 17 april 2024

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra
- Advertisement -spot_img

Carls’ blog | Gevmin Manuel dreigt blogger voor de rechter te slepen

HomeBlogsBlog Carlson ManuelCarls’ blog | Gevmin Manuel dreigt blogger voor de rechter te slepen

Met brief

Blogger en radioreporter Godfried Adem neemt woorden niet terug

Gevolmachtigde minister Carls Manuel dreigt de Curaçaose blogger Godfied Adam voor de rechter te slepen. Aanleiding is een publicatie waarin de laatste o.a. bericht over een dreigende leegloop op het Curaçaohuis. Manuel vindt dat sprake is van ‘laster en smaad’.

Hij eist dat Adam zijn beweringen rectificeert en kondigt aan naar de rechter te stappen als deze dat weigert te doen.

Sinds het aantreden van Manuel rommelt het op het Curaçaohuis. Er heerst grote onvrede onder medewerkers over de omgangsvormen van de gevmin, diens manier van (niet-)communiceren, zijn voor de reputatie van de organisatie schadelijke media-optredens en het inhuren van familie en vrienden voor taken die het kabinet zelf kan uitvoeren.

GevMin Carlson Manuel in het Torentje. Rechts premier Rutte die zich gekleed had op het hoge bezoek.

Volgens Adam staan meerdere medewerkers op het punt het Curaçaohuis de rug toe te keren vanwege de angstcultuur. De blogger is niet van plan zijn uitlatingen terug te nemen.

Of Manuel daadwerkelijk een rechtszaak durft aan te spannen is maar de vraag, want dan is de kans groot dat hij met zijn eigen lasterlijke uitspraken over anderen, onder meer over zijn voorganger, wordt geconfronteerd.

Lees hier de Manuel’s brief.

Stay tuned.

Bron: Knipselkrant Curacao

KKC naschrift

Meer over capriolen van de Curacaose gevolmachtigde minister in Nederland leest u hier.

 

11 reacties

 1. Bij het zien van de foto was het echt wel een gezellig samen zijn. Het lijkt alsof beiden de ander op de schoot wilden nemen en het iets intiemer te maken.

 2. Sinds de LOSER ministers in DUBAI zaken aan het doen ( op vakantie vieren )zijn????, zie je ze bijna elke minuut op TV DIRECT hun leugens vertellen hoe goed het wel gaat met het eiland en wat er allemaal in de pen en kokker zit van dit LOSERS kabinet en daarmee de MFK stemmers wijs maken dat de schooiers hier op de curacrim zich elke dag in het zweet werken in hun kantoor met hun stoei poes.

 3. Snotneus zit er net en heeft capsones terwijl hij alleen nog maar slecht in ‘t nieuws is geweest en zonder enige kennis van zaken, mfk de gangsterclub.

 4. Kijk aan oud docent MIL is gepikeerd.
  Laat Godfried ook even verder neuzen toen Manuel docent ‘MIL’ was.
  Dat kan wel een schrik reactie teweeg brengen. Lol dit.

 5. Liefst zie ik deze hele craphouse gesloten. Het heeft in mijn 44 plus jaar gastverblijf in het kikkerlandje, nimmer een significante meerwaarde aangetoond. Het meerendeel van de functies kun je middels moderne digitale middelen effectief afhandelen. Voor die enkele keer dat lijfelijke aanwezigheid (bv cruciale RMR / ambtelijk overleg of toerismepresentaties) noodzakelijk is. COHO kan deze overvloedige kostenpost definitief “hervormen”.

 6. Oei oei meneer is op zijn tenchi largu getrapt!
  Om iemand op dit forum eens na te doen vind ik nu heel gepast!
  Woeheehaaawaaihieeewhoewaaahaaahoohahahaaa LOL!
  Wat een koekebakkers!
  Waarscchijnlik zegt Adem het , omdat het gewoon waar is? Nou Carlitoetje, stap maar lekker naar de rechter, die lacht je gewoon uit om je elke keer de plank nog harder misslaat.

 7. Elke keer als deze gevolmachtigde clown weer iets doms doet, denk je: nog dommer dan dit kan het echt niet. Maar het is hem toch weer gelukt.

 8. Blogger en radioreporter Godfried Adem, nou die was een tijd uit beeld. Adem zat een tijd bij Direct Radio maar sinds Direct ook televisie doet is hij nooit in beeld geweest blijkbaar past hij niet in het porseleinen beeld van botox en siliconen van Direct TV.

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Zoeken

Recente reacties