28 C
Willemstad
• zaterdag 16 oktober 2021 10:05

Laatste reacties

- Advertentie -

Bonaire.nu | Opnieuw verkeersongeluk met dodelijke afloop

Door Harald Linkels

De van Curaçao afkomstige 26-jarige E. Martina, overleefde het ongeval niet.

Kralendijk – Voor de derde keer in even zoveel weken is Bonaire opgeschrikt door een verkeersongeluk met dodelijke afloop. Daar waar het bij in beide vorige gevallen ging om een fataal ongeluk met een scooterrijder, gaat het nu om een ongeluk met een personenwagen.

Het ongeluk van afgelopen nacht vond plaats op de Kaya Statius van Eps. De chauffeur van de personenauto, met twee inzittenden, verloor om nog onbekende redenen de macht over het stuur en kwam in de struiken naast de weg terecht. De chauffeur, de van Curaçao afkomstige 26 jaar oude man E. Martina, overleefde het ongeval niet.

- Advertentie -

De andere inzittende is naar het ziekenhuis vervoerd. Zijn toestand zou, volgens informatie van het Korps Politie Caribisch Nederland (KPCN), stabiel zijn.

De politie zegt het ongeval nog in onderzoek te hebben. De Kaya Statius van Eps is berucht om het feit dat er zeer regelmatig illegale straatraces worden gehouden. Of het ongeluk van afgelopen nacht daarmee samenhangt is nog niet bekend.

De ontwikkeling van de statistieken, als het gaat om fatale verkeersongelukken, lijkt erg ongunstig voor het jaar 2018. Doorgaans is er op het eiland sprake van niet meer dan 1 dodelijk verkeersslachtoffer per jaar.

Bron: Bonaire.nu

- Advertisement -

Artikel delen

7 reacties

 1. LaStiwz heeft gelijk, het is weer behoorlijk prijs met de personen die maar onder diverse namen hier van alles posten. Beetje zielig om dat nodig te vinden. Wordt weer een puinhoop.

 2. @ LaStiwz,

  Ik denk van iemand die gelijk heeft.

  Gaat het jou nou meer om WIE het heeft geschreven dan WAT hij of zij heeft geschreven ?
  Dan is het niet best met je gesteld.

 3. Zag in de Extra van vandaag een foto van het ‘slachtoffer’ (voor mij: dader) en dat is een type waarvan je god op je blote knieen dankt dat je dochter er niet mee thuis is gekomen.

  Denk niet dat de jongeman inkomsten had van het type waarvan je maandelijks een loonstrookje krijgt, want hij had de halve goudvoorraad van onze Centrale Bank om zijn nek en in zijn oren hangen.

  Maar ongetwijfeld zullen niet door enige intelligentie of integriteit gehinderde nabestaanden weer tientallen jaren bloemen en een kruis op de plaats van de zelfmoord plaatsen respectievelijk onderhouden.

 4. ‘verloor om nog onbekende redenen de macht over het stuur’?

  Alcohol, hoge snelheid en een idioot achter het stuur.

  Niets onbekende redenen.

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertentie -

Lees ook

- Advertentie -

Zoeken

- Advertentie -

Carls’ blog | Keizer Karel

DEN HAAG - Terwijl gevolmachtigde minister Carlson Manuel in het vliegtuig zit op weg naar Curaçao (gezien zijn kruistocht tegen verspilling van geld van de Curaçaose belastingbetaler...

Democracy now! | Friday, October 15, 2021

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience with...

Extra | Journaal 15 oktober 2021

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

Nu.cw | Schade Ansary bij Ennia meer dan 700 miljoen gulden

Door wanbeleid van oud-beleidsbepalers en aandeelhouders zou Ennia volgens toezichthouder de Centrale Bank van Curaçao en Sint Maarten (CBCS) een schade hebben geleden van minimaal 700 miljoen...

Nu.cw | Ewout Genemans in gevangenis op Bonaire voor nieuw programma

De Nederlandse presentator Ewout Genemans gaat met zijn programma ‘Ewout’ langs in de gevangenis op Bonaire. Hij laat zich drie dagen opsluiten en gaat in gesprek met...

DolfijnFM | Ruim 11.000 inwoners van Curaçao hebben QR-code aangevraagd

Ruim 11.000 mensen op Curaçao hebben een QR-code aangevraagd. Daarmee kan naar Nederland gereisd worden. Vanaf aanstaande dinsdag, 19 oktober is de code ook nodig om evenementen...
- Advertentie -