BN/DeStem | Lid van No Surrender uit Hulst opgepakt in vliegtuig naar Curaçao

Bas Bareman

No Surrender © anp

HULST – Een 30-jarige man uit Hulst en lid van motorclub No Surrender is dinsdag op Schiphol opgepakt voor het mishandelen en ontvoeren van een man (36) in Breda. Hij zat in het vliegtuig richting Curaçao toen de Koninklijke Marechaussee hem aanhield en arresteerde.

De Hulstenaar zou betrokken zijn bij een mishandeling die vorig jaar september plaatsvond voor een IKEA-vestiging op de Kruisweide in Breda. Het 36-jarige slachtoffer en toenmalig lid van de motorclub werd door vier mannen geschopt en geslagen. Hij raakte daarbij gewond in zijn gezicht. Daarna werd hij naar zijn eigen auto geleid en meegenomen.

Bewakingscamera’s legden de vechtpartij en ontvoering vast. Tv-programma’s Opsporing Verzocht en Bureau Brabant toonden de beelden op 12 en 13 juni. Daarop gaf een 26-jarige Hagenaar zich aan. Hij herkende zichzelf als één van de daders en zit sindsdien in de cel.

De politie onderzoekt in Zeeuws-Vlaanderen ook nog twee woningen in Terneuzen en Hulst. Ook wordt er nog gezocht naar twee andere mannen die bij deze zaak betrokken zijn.

Bron: BN/DeStem

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *