32 C
Willemstad
• woensdag 27 september 2023

NOS | Rechter: Trump pleegde fraude door vermogen bedrijven enorm aan te dikken

Donald Trump heeft jarenlang fraude gepleegd door de waarde van zijn bedrijven te overdrijven. Dat heeft een rechter in de staat New York bepaald in een civiele...

Democracy now! | Wednesday, September 27, 2023

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

Extra | Journaal 27 september 2023

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

DolfijnFM | Inhouden belasting op pensioen niet meer van kracht

De Belastingdienst houdt geen belasting meer in op het pensioen van gepensioneerden. Volgens het ministerie van Financiën inde de Ontvanger tot nu toe de belastingschuld via het...

DolfijnFM | Caribische gulden mogelijk pas vanaf 2025 in gebruik

De nieuwe lanceringsdatum van de Caribische gulden is uitgesteld naar 31 maart 2025. De Centrale Bank van Curaçao en Sint Maarten heeft dit besloten, na overleg met...

DolfijnFM | Man aangehouden voor mishandeling

Een 59-jarige man is zaterdagmiddag op Bonaire aangehouden, omdat hij een andere man met een betonblok tegen het hoofd had geslagen. De mannen hadden volgens de politie...
- Advertisement -spot_img

Blog Arthur Donker | Ze leven zelf niet eens volgens de regels!

HomeBlogsBlog Arthur DonkerBlog Arthur Donker | Ze leven zelf niet eens volgens de regels!
Arthur Donker – lachen op deze klip

Alle “pastoors”, predikanten, apostels en andere afgezanten van God hebben de handen ineengeslagen om samen te vechten tegen het wetsvoorstel om het homohuwelijk te legaliseren.

Ze zijn zelfs zo ver gegaan dat ze een brief in een Papiamentstalige krant hebben gepubliceerd wat volgens hen, direct van God afkomstig was, waarin hij homoseksualiteit heftig afkeurt en dat moet dan staan in Leviticus 18-22 want God vindt homoseksualiteit vies, goor en het ergste wat je als mens kan doen..

Raar want als de mens geschapen is naar het evenbeeld van God, wil dat dan niet zeggen dat God ook gay is?

Niet raar dat die brief 2000 jaar over heeft gedaan om hier te komen want als je een brief van Otrobanda naar Punda stuurt duurt het ook een week.

Maar ze gaan nou alles doen om de poging van de groep “IGUALDAD” om die ene regel in onze wetgeving, waarin staat dat een huwelijk bestaat tussen man en vrouw, om dat te veranderen in het huwelijk bestaat uit twee personen (maakt niet uit man / vrouw of man/man of vrouw/vrouw).

Dus iedereen die anders denkt krijgt een klap op zijn hoofd met de Bijbel want we moeten als katholieke gemeenschap ons houden aan de wetgeving in de Bijbel.

Dezelfde Bijbel waarin staat in Exodus 21-7, dat ik mijn dochter mag verkopen als slavin, dan vraag ik gelijk wat die zogenaamde “pastoors” voor hun dochters willen hebben want ik heb een vriend die een paar trago meisjes nodig heeft.

Als we ons toch moeten houden aan de wetgeving in de Bijbel, dan kunnen we onze hele economie op zaterdag plat leggen want er mag op zaterdag niemand werken Exodus 35-2, dus geen hotel / horeca/ Insel Air vliegt niet/ geen ABC bussen nada nada maar ook de prosti’s op Campo niet waar diezelfde Bijbelzwaaiers op zaterdagavond zo graag naar toe gaan. Laten we het maar niet hebben over die Come Back fans die tot in de vroege uurtjes doorgaan met de dames te “bekeren”

En dat is niet alles, een spijkerbroek van katoen en een polyester shirt of T-shirt mag ook niet en als je dat erg vindt zal je die garnalen in knoflook saus ook moeten laten staan en dat emmertje mosselen ook want dat schijnt ook een doodzonde te zijn.

Maar ze steken hun hand niet in eigen boezem, want volgens de Bijbel moeten we een gescheiden vrouw stenigen en dan moeten we beginnen met een van hun eigen leden, mevrouw Raveneau, want daar hebben we al twee kruiwagens bakstenen voor nodig en zal betonwarenfabriek 24/7 gaan produceren om aan alle bestellingen te voldoen, want er lopen een heleboel gescheiden dames hier rond.

Maar al bij al zijn ze witheet, omdat ze zich realiseren dat het proces niet tegen te houden is en dat niemand meer in sprookjes gelooft en dat men liever achter Harry Potter aan gaat want daarin staan leukere verhaaltjes van vuurspuwende draken, bomen die praten, heksen, vliegende mensen en nog meer enge dingen.

Ze snappen het niet dat hoe harder ze schreeuwen hoe minder mensen in hun geloven omdat men ze door hebben en ze niemand meer met een kluitje het riet in kunnen sturen.

Ik blijf lachen op deze klip want als je de taal hoort van de bedreigingen die ik naar mijn hoofd geslingerd krijg, vraag ik mij af of ze met zo’n mond zondags braaf psalmen staan te zingen in de kerk!
Arthur Donker

Dit artikel is geplaatst in

5 reacties

 1. @Enri:

  Lees het volgende zinnetje uit je versje eens goed:
  “…Uw wil geschiede gelijk in de hemel als ook op de aarde…”

  Als het werkelijk de wil van jouw godje was dat zijn wil geschiede, dan waren er geen homo’s die wilden trouwen.
  Aangezien er wel homo’s zijn die willen trouwen, heeft hij:
  1. of de wil niet,
  2. of hij bestaat niet.

  In beide gevallen mogen homo’s dus trouwen.

  Hou overigens eens op met het achterlijk plak en knipwerk. Leer eens zelf te denken.

 2. Onze Vader
  תפילת האדון
  Onze Vader die in de hemelen zijt,
  Uw naam worde geheiligd,
  Uw Koninrijk kome,
  Uw wil geschiede gelijk in de hemel als ook op de aarde
  Geef ons heden ons dagelijks brood,
  en vergeef ons onze schulden,
  gelijk ook wij vergeven aan onze schuldenaren.
  En leid ons niet in verzoeking,
  maar verlos ons van de Boze .
  Want van U is het Koninkrijk, en de kracht, en de heerlijkheid, tot in eeuwigheid.
  Amen.
  לכן כה תתפללו: אבינו שבשמים, יתקדש שמך, תבוא מלכותך ייעשה רצונך כאשר בשמים גם בארץ. את לחם חוקנו תן לנו היום, ומחל לנו על חובותינו כאשר מחלנו גם אנחנו לחייבינו. ואל תביאנו לידי ניסיון, כי אם תחלצנו מן הרע [כי לך הממלכה והגבורה והתפארת לעולמי עולמים אמן].

 3. Ik blijf maar de vroegere Nederlandse cabaretier Fons Jansen nazeggen: “Ik heb niets tegen God, maar wel wat tegen zijn grondpersoneel”!

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Zoeken

Recente reacties