Blog Arthur Donker | MFK start met Gio

Blog Arthur ‘je blijft lachen op deze klip’ Donker | Foto Persbureau Curacao

Blog Arthur ‘je blijft lachen op deze klip’ Donker | Foto Persbureau Curacao

Onze grote vriend Gerrit Schotte is met zijn verkiezingscampagne begonnen. Heel Salinja was volgelopen omdat Gio speelde wat op zich een grote attractie is. Hier is iemand die een strafblad heeft, al veroordeeld is wegens corruptie, die een criminele carrière heeft langer dan de Juliana brug, die een vrouw heeft doodgereden en onze prive gegevens, naam adres naam van onze kinderen wat voor auto we rijden waar we werken alles maar dan ook alles aan de Colombianen heeft verkocht en er zijn nog steeds domme mensen die in hem geloven en denken dat hij de grote redder kan zijn van onze klip????

Campagne MFK van start

Campagne MFK van start met Gio

Die mensen moeten ook een IQ hebben van een verbrand luciferhoutje echt waar!! Ik blijf lachen op deze klip,

Arthur Donker

11 Reacties op “Blog Arthur Donker | MFK start met Gio

 1. Schotte heeft er, sorry om zo te schrijven, maar eentje doodgereden, onze “landsarts” Ben doet dat wat “charmanter” : met zijn toestemming mogen de vervuilers hun gang gaan, burgers ziek maken door een giga luchtverontreiniging en daardoor DUIZENDEN vroeger dood laten gaan.

 2. @Marlon,
  ik heb besloten om al mijn tanden en kiezen, d.w.z. mijn gebit, met goud op te pimpen. Vind het best wel mooi hoor, vroeger hadden bijna alle Surinaamse gastarbeiders een gouden hoektand in de bek, niet alleen de zwarten onder hen, ook de iets mindere zwarten. Heb me overigens laten vertellen dat Surinaams goud het mooiste goud is van de regio.. Nou, ik ga mijn gebit met Surinaams goud mooi maken, ik verheug me al op mijn flitsende gouden tanden. Dan ga ik lekker dansen op ritmo combina, hoe dat ook moge klinken. Onmuzikaler dan die Surinaamse bigi poku kan het in ieder geval niet klinken. Misschien ga ik ook toch wel bigi poku dansen, en dat allemaal met een flonkerend flikkerend en flitsend gouden gebit. 😆

 3. De mannen en vrouwen van Gio en Dreams zouden in 1940-1945 ook voor de Duitsers hebben opgetreden.

  Geen greintje integriteit.

 4. Joscelin,

  Niet van zulke moeilijke woorden gebruiken. “Het publiek” weet namelijk niet wat dit betekent en zal denken dat je het hebt over genieten.

  Hoezo, “een kinderhand is snel gevuld”!!

 5. Joscelin Trouwborst

  Het publiek laat zich kennelijk graag corrumperen.

 6. 15 % is 3 of 4 zetels. Te weinig om het voortouw te nemen bij de eerstvolgende kabinetsformatie. Maar hoe nauwkeurig en betrouwbaar was die steekproef ? Niet denk ik want bijvoorbeeld geen cadeautjes bij bepaald stemgedrag. Ik vermoed dat er nog wel meer uitslagen van steekproeven zullen worden gepubliceerd.de komende tijd. Amateuristische al dan niet gefingeerd/gemanipuleerd om de doelstelling van een partij te dienen maar hopelijk ook professionele.

 7. Bekend gegeven mensen: hier komt men dan pas in beweging als er iets (gratis) te halen valt…. 🙂

 8. Allemaal jongens en meisjes met gouden tanden die naar dat afschuwelijke muziek genaamd ritmo combina luisteren.
  Laat ze maar daar te saliña blijven.

 9. bij de laatste peiling voor zo ver deze acceptabel is kreeg MFK 15% van de stemmen.
  zegt genoeg over dat deel van het volk: crimineel of een heel laag IQ.
  veel beloven en niets geven doet de gek in vreugde leven.

 10. Nou Jancho, ik hoop met je mee maar ik heb aardig wat gereisd en ben nog nooit een volk dommer en crimineler dan het Curacaose tegengekomen.

 11. Wees maar niet bang. De Curacaoenaar laat zich allang niet meer foppen. Ze genieten wel van de feestjes maar zijn niet achterlijk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *