31 C
Willemstad
• zondag 17 oktober 2021 17:23

Laatste reacties

- Advertentie -

Blog Arthur Donker | Het ‘counterintelligence’ rapport van Gerrit Schotte

Blog Arthur ‘je blijft lachen op deze klip’ Donker | Foto Persbureau Curacao
Blog Arthur ‘je blijft lachen op deze klip’ Donker | Foto Persbureau Curacao

Curaçao is klein en hier kan niets geheim blijven, want vroeg of laat komt iedereen toch alles te weten, ook dat beruchte “geheime” rapport wat Gerrit Schotte heeft laten maken om te bewijzen dat er een coup gepland was om zijn kabinet omver te gooien. Het is niet de eerste keer dat deze man van die paranoïde uitspraken doet, we weten allemaal nog goed, Coup Fort Amsterdam, gesteund door de wannabe revolutionary Farc mislukkeling Carlos Monk die de hele wereld wilde overtuigen dat er hier een coup aan de gang was door de neokoloniale Makambas die Curaçao weer wilde koloniseren.

Meneer Schotte heeft toen ook het gezaghebberhuis voor een berg geld laten verbouwen en overal stalen platen in de muren en plafond laten installeren omdat hij bang was dat hij afgeluisterd zou worden, want hij was van plan daar te gaan wonen.

Toen kwam de inbraak in de sede op de Caracasbaaiweg en dat ze afluisterapparaten gevonden hadden wat later de ingewanden van een Black Berry bleken te zijn.

- Advertentie -

Toen de tracking devices onder zijn auto wat ook iets anders bleek te zijn. Ik had een vriend, die dag en nacht met zijn neus in de witte poeder zat, die ook zo paranoïde was en altijd dacht dat hij achtervolgd werd en dat iedereen tegen hem aan het samenzweren was. Maar ja, ik ben geen psychiater of Brasami medewerker dus kan ik die vergelijking niet maken. Maar we hebben nu wel bewijzen dat er een samenzwering was en dat er 19 mensen aan hebben meegewerkt en er voor gezorgd hebben dat het kabinet Schotte was gevallen.

Duistere, invloedrijke, rijke, personen hebben zelfs “multi million dollar “ laster campagnes gevoerd om de vooruitgang van het land Curaçao te verhinderen.

Toen ik het begon te lezen ontdekte ik bij de derde regel al fouten, de schrijver had een Papiaments gezegde naar het Nederlands vertaald en toen lag ik al in een deuk. “Tira piedra skonde man” werd: “Ze gooien stenen en hun hand te verbergen” ik zat te wachten op “Ik weet waar je huis woont” maar het ging door in het Engels. Of wat je Engels kan noemen, want het was zo slecht, dat je twee keer moet lezen om te begrijpen wat er staat, vreselijk slecht, onprofessioneel, amateuristisch, respectloos Engels.

Voorbeeld, in serieus een rapport noem je mensen mr. mrs. miss., en blijf je de persoon door de hele brief met de titel voor zijn achternaam noemen, bijvoorbeeld mr. Donker. Dus niet zoals in dit zogenaamd rapport dat je begint met Mr. Frits Goedgedrag (notabene voormalig vertegenwoordiger van de koning) en daarna ga je door met de man Frits te noemen, totaal respectloos wat gelijk ook laat zien dat degene die dit geschreven heeft, nooit een zakelijke brief in het Engels heeft geschreven.

- Advertisement -

Een zogenaamd rapport wat een samenzwering aan het licht moet brengen dat echter meer lijkt op een goedkope soap bestaande uit ongegronde beschuldigingen, aantijgingen en bijeengeraapte informatie wat iedereen zo van Google óf van Facebook óf van Twitter af kan halen. Niets aan de hand!

Het leuke is dat bij iedereen op het eind van elk profiel en beschuldigingen een lijst geplaatst wordt met de directe links naar de mede samenzweerders behalve bij Mister Corallo. Is er helemaal niemand waar Corallo mee samenzweerde?

Ik vraag me dan af waarom Corallo niet? Heeft hij nou wél of niet in dat “complot” gezeten? Vreemd, want er wordt alleen maar geschreven hoe een lieve jongen hij is en dat hij helemaal geen maffioso is en dat zelf Interpol hem van hun “most wanted” lijst heeft afgehaald, vreemd!

Oh, bijna vergeten, verschillende mensen worden er van beticht dat zij er financieel beter van zijn geworden, het rare is dat er een bij de ouders thuis woont, een die net genoeg verdiend om de onkosten te dekken en een van donaties moet rondkomen want niemand durft die persoon in dienst te nemen wegens represailles.

Maar ja, de verkiezingen staan voor de deur, meneer moet drie jaar gaan brommen, mevrouw ook en nu probeert Schotte door met dat mysterieuze rapport dat hem alleen maar belachelijker maakt, voor de dag te komen, om zo alsnog een paar zieltjes te overtuigen dat hij de zielenpoot is en niet de corrupte, knuffelcrimineel is zoals hij overal wordt afgeschetst en ook voor veroordeeld is.

Ik blijf lachen op deze klip en vindt het niet eerlijk dat ik niet op die lijst sta, ik heb ook mijn best gedaan in die hele “samenzwering”

Arthur Donker

Bron: Antilliaans Dagblad

Naschrift KKC

2016 06 08 – Rapport Counter Marketing Intelligence – Babel Case_Deeper_Dive_07 by Black Lion on Scribd

- Advertisement -

Artikel delen

Dit artikel is geplaatst in

25 reacties

 1. Dank voor uw lovende woorden, heer Bartje.

  Mijn meeste dank gaat echter uit naar Mano, de eikel die mij inspireerde. Immers wat is een schrijver zonder inspiratie: niets, nog géén lege blocnote. In het verlengde hiervan ook mijn dank aan de paranimfen van Mano: potver3 en Se.

 2. 🙂 🙂 Woehahaha….Schitterend verhaal, Sonny met een prachtige opbouw en een hilarisch einde !!….
  Moet een filme-“noir” over gemaakt worden met een potver3dubbel goedgeschreven manoscript !!! En een ondertiteling in het Sanskriet, Latijn en Papiamentu.
  Wist je trouwens waarom het Papiamentu in de Staten als spreektaal is ingevoerd? Papia is afgeleid van spreken en mentu van mentir. (frans voor liegen)… 🙂

 3. @Sonny
  “… moeder ….. begon .. geestelijk sterk achteruit te gaan. Je merkt dat niet direct. Dat gebeurt sluipend. ”
  Ik zou mij ook maar snel spychisch laten nakijken, want nu gebleken is dat jij de boel belazerd doordat je onder de namen “Sonny” en “Willem” via KKC jou, vaak rasistische van fascistische bronnen afkomstige, hersenspinsels ventileert, val je nu opnieuw door de mand. Er is een gezegde: “give a monkey enough rope and he’ll hang himself”. Zo ook met jou, want het enige wat uit jouw relaas blijkt is dat jij nog een pseudoniem hebt opgevoerd, “Cor Rector”, om die gespleten persoonlijkheid enigzins van karakter te voorzien. Het is beter om jou verhaaltje over ‘wandelen met moeder’ aan een psychiater of behandelaar te vertellen. Het zal je ‘goed’ doen.

 4. .
  “Sans plitstiér in provûm”
  Enige verantwoording aan de genieën Se, Potver3 en Mano de klepzeikende eikel.

  Inleiding:
  Mijn oude moeder – God heeft nog niet haar geest – wordt morgen 72 jaar. Ze is kwiek en gezond. Morgen gaan we weer met haar in het bos wandelen. Dat doen we ieder jaar, met haar verjaardag. Dát boswandelen op verjaardagen deed ze eerst met ons, toen we jong waren. Nu doen we het met haar, nu ze oud is.

  Toen moeder 70 jaar werd, begon ze geestelijk sterk achteruit te gaan. Je merkt dat niet direct. Dat gebeurt sluipend.

  Voor een vrouw met een academische opleiding, komt een geestelijke achteruitgang hard aan. Moeder heeft een doctorsgraad behaald met een proefschrift over de invloed van het Sanskriet in de Latijnse talen. Haar promotor was de bekende hoogleraar Cor Rector. Maar ik dwaal af.

  Één jaar geleden gebeurde er iets vreemds tijdens de gebruikelijke boswandeling. Moeder begon alle eikels kapot te trappen die ze tegenkwam. Niemand kon haar bedwingen. Ze bleef eikels kapot trappen. Mijn oudste broer Bartje vroeg haar: mama waarom doe je dat? Moeder keek Bartje met wazige ogen aan en zei: “Sans plitstiér in provûm” en begon vervolgens weer honderden eikels te vermorzelen met haar schoenzolen. Bij iedere vermorzelde eikel zei ze steeds repeterend: “Sans plitstiér in provûm”

  Bartje en ik kwamen thuis en ik vroeg aan Bartje: weet jij wat mama bedoelde met: “Sans plitstiér in provûm” toen ze eikels kapot trapte? De meloenen die ze tegen kwam, dáár stapte ze zorgvuldig overheen. Bartje – peinzende – veronderstelde dat het iets academisch moest zijn. Iets uit een aparte taal of mogelijk zelfs leenwoorden.

  Hij dacht met, zekerheid, iets uit het Sanskriet. Haar zin begon immers met “sans” een typisch logische gedachte van Bartje. Maar ja opperde ik: het kan natuurlijk ook Latijns of Frans zijn. Ze was immer niet-voor-niets op die talen gepromoveerd.

  Dus wat doe in deze internet-tijd: goochelen! Maar verdomme dat bracht niets op. Nul! Ook het doorspitten van Wikipedia en woordenboeken: geen enkel resultaat. Dat was erg frustrerend en moeder begon met de dag meer af te takelen, geestelijk wel te verstaan. Lichamelijk is ze nog kerngezond, alleen spreken kan ze niet meer.

  Tot vorige week wisten wij niets van de betekenis van “Sans plitstiér in provûm” Gelukkig kreeg mijn zusje Stiwa, wij noemen haar LaStiwz, een ruime beloning van een Duitse internetbank met de naam Bank21. Stiwa had een grote succesvolle promotie voor de Duitse bank georganiseerd. Ze mocht gratis 3 dagen naar India.

  Mijn zus kennende – ze zoekt alles haarfijn uit – ging direct naar de oudste guru in Bhanrhi, een geheime stad in India, waar uitsluitend het geheime Sanskriet gesproken wordt. De Guru – hij had geen naam – keek haar aandachtig aan.

  Stiwa sprak fluisterend: “Sans plitstiér in provûm” De guru verbleekte. Zijn er bij jullie dan nog levende eikels? Ja, ja, stotterde mijn zus, vooral op Curaçao. Mijn moeder maakt ze altijd kapot. Toen hij dat hoorde, fleurde hij weer op. Hoe doet ze dat: vroeg de Guru: toch niet met de hand, zeg maar mano, want je kunt géén eikels met eikels vernietigen.

  Mijn zus vertelde de guru dat moeder dát met haar schoenzolen deed.
  Gelukkig zei de guru, hopelijk doet ze dat overdag maar niet in het Donker hé.

  Morgen gaan we weer het bos in. Moeder kan dan weer haar hart ophalen: “Sans plitstiér in provûm”

  Eikels – zoals Mano – je moet Se Potver3 blijven kapot trappen . anders struikel je er in het Donker over.

  Mijn welgemeende excuses aan diegene die tevergeefs met hun “leptop” op internet naar “Sans plitstiér in provûm” gespeurd hebben. Geheimen moeten geheim blijven, vooral de meest fantastische geheimen.

 5. In het geval van Mano is onwetendheid geen keuze maar een handicap met het gebrek aan fatsoen en respekt, zoals je in de straattaal van Koraalspecht tegenkomt…. het infantiele druipt er af !! 🙂 🙂

 6. Nou Cor rector, gefeliciteerd met je correcties. Een echte Neerlandicus, moet je ook applaus? Maar moet ik nou aannemen dat je niet kunt lezen? Dat geloof ik niet, maar eigenlijk had je je niet zo hoeven uitsloven als je het volgende had gelezen en begrepen;

  Mano schreef eerder;
  “Trouwens, mijn nederlands is ook niet echt wat je noemt perfect, maar dat hoeft ook niet perse. Schrijf niet voor de krant, ben geen columnist en geen van dat soort zaken, ik hoef dus aan niemand (n)iets te bewijzen.”

  ..Dus waar komt het idee vandaan dat ik wel goed Nederlands schrijf Cor de uitslover? Ik heb juist heel bewust aangegeven dat ook ik niet bepaald goed in het schrijven van de nederlandse taal ben. Cor, denk je soms met een Surinamer te maken te hebben? Heb je ergens gelezen dat ik mezelf als Neerlandicus beschouw?

  Vanwaar die potsierlijke aanstellerij Cor, wat verwacht je eigenlijk van mij? Moet ik nou in huilen uitbarsten? Of zwaar onder de indruk van Cor rector zijn? Sorry Cor rector, als het je bedoeling is om mij te impressioneren, dan is jou ingreep totaal voor niets geweest. Ben niet onder indruk..echt niet, al sla je mij vanachter je lèptóp dood.. 😆

  Maar ik snap natuurlijk wel dat vriendjes van Arthur Donker voor hem opkomen, vind heel normaal hoor, heb ik trouwens verwacht…
  Maar dat jij het stuk helemaal overnieuw typt, is je reinste uitsloverij.
  Punt is dat een stukjesschrijver zo min mogelijk taal en schrijffouten dient te maken, vooral als die stukjesschrijver meent met anderen de draak te moet steken over hun zgn. dom geschreven nederlands… En dat geldt niet alleen voor Arthur Donker, maar voor alle serieuze colomnisten!

 7. @ Antony de schijnheilige MFKer en kontkruiper van Gerrit de Raaf, ga nu eerst eens ff in je eigen nest zeiken voor dat je andere beschuldigt, dat de vorige politici ook corrupt waren dat weet iedereen op curacrim, maar ook toen zat gerrit en Cooper ook tussen dat stelletje Losers. Vanaf het eerste moment dat Gerrit de raaf ( dief ) als failliet persoon de politiek in ging was zijn doelstelling, zo snel mogelijk rijk worden over de rug van het volk. Wat betreft de vorige corruptie, kan ik niemand bij naam noemen die het eiland heeft verkocht/willen verkopen aan de maffia! En dat heeft Gerrit wel gedaan en is daar ook voor veroordeeld 3 jaar 2 jaar zitten. Die ijsboer is niet voor niets weg gelopen met zijn zetel???

 8. Mano, ik heb wat verbeteringen in je taalgebruik aangebracht. Ter lering ende vermaeck.
  ( let zeker eens op je interpunctie. je lardeert je tekst bijvoorbeeld met komma’s waar ze volstrekt overbodig zijn).
  ———
  Nou, ik wil niet vervelend zijn maar “Arthur D. ontdekte al bij de derde regel fouten..”

  Maar als er columnist bestaat die, (nou ja, columnist is in deze een groot woord), maar als er dus een columnist bestaat die echt slecht Nederlands schrijft dan is het wel Arthur Donker. Kan me zijn columns uit zijn Versgeperste tijd nog altijd goed herinneren, let wel, niet de inhoud maar de vele tientallen taal-, zinsbouw- en schrijffouten.

  Ik maakte trouwens deel uit van de posters die hem er zo af en toe op wezen dat zijn stukken wegens de ontelbare spel-, taal- en schrijffouten soms haast niet normaal gelezen konden worden.. Ik moet wel zeggen dat hij heel erg vooruit is gegaan maar ondanks dat heb ik ook in deze column al zo’n 10 taal-, zinsbouw- en andere schrijffouten ontdekt. Om maar over zijn vorige column te zwijgen..

  Trouwens, mijn Nederlands is ook niet echt wat je noemt perfect, maar dat hoeft ook niet perse. Schrijf niet voor de krant, ben geen columnist en geen van dat soort zaken, ik hoef dus aan niemand (n)iets te bewijzen.

  ..Dat in tegenstelling tot stukjesschrijver Arthur Donker die zich verkneukeld om schrijf- en taalfouten van anderen. Een zichzelf respecterende columnist, die bovendien plezier heeft om spel-, taal- en andere schrijffouten van anderen, moet zorgen dat hij in ieder geval wel een in degelijk Nederlands geschreven column aflevert! En dan bedoel ik natuurlijk niet dat het een absoluut foutloos geschreven stuk moet zijn. (want dat is ook weer te veel gevraagd..).

  Want anders valt het uitlachen om taalfouten van anderen in het water. Het heeft dan geen enkele zin als je zelf kampioen ‘slecht Nederlands schrijven’ bent. Arthur D. doet mij denken aan de doorsnee Surinamer die zich t.o.v. de Antilliaan graag als neerlandicus voordoet/neerzet maar er zelf niet al teveel van bakt. Des te erger en schandelijker zou het zijn als blijkt dat Arthur Donker zelf ook Surinamer is…maar dat weet ik natuurlijk niet. ?

  Nu gaat het toevallig over Francisco Schotte, maar ik kan me voorstellen dat hij, Arthur Donker, ook anderen dan een Gerrit Schotte uitlacht om hun zogenaamd slecht geschreven Nederlands..
  Tja, ik moest dit ff kwijt, .eh, en dat zonder berouw.. ?

 9. Dat krijg je als via de genen van moeder is ingefluisterd, dan bestaat natuurlijk de kans dat het niet geheel duidelijk overkomt. Of bij “Willem” ingefluisterd en door “Sonny” opgetekend.

 10. @Joep, volgens mij, zeggen ze in Nederland; “de pot de die ketel verwijt”. Corruptie in de Curaçaose politiek is toch niet nieuw? De voorgangers van Schotte hebben toch bijna allemaal op schaamteloze wijze hun zakken gevuld? Of hebben bewust de andere kant opgekeken. Door voortdurend de aandacht op Schotte te richten zeg je dat het Ok is dat de rest het doet maar Schotte moeten wij aan de hoogste boom hangen. Ik begin te denken dat je jaloers bent op de vrouw van Schotte. Waarom niet een diepgaand onderzoek desnoods tot 10 a 15 jaar terug om iedereen die zich aan één of andere vorm van corruptie schuldig heeft gemaakt alsnog te berechten? Is dat wat je bedoeld met spitten? Blijkbaar ben je net zo dom als de mensen die je dom noemt. Trouwens NSB’ers waren ook trots dat ze de Duitse taal machtig waren of is het zijn.

 11. Op het internet is alles te vinden in Google. Zelfs vertalingen. Maar als een zin propvol fouten zit kan zelfs Google het niet vertalen.
  Sans plitstiér in provûm? (Zonder provoceren?) Ik heb zo het idee dat dit Latijns moet voorstellen.
  Plitstiér is sowieso fout geschreven, dat woord bestaat niet.
  Kowchibóulo dus.

 12. Mano
  Hr Donker schrijft perfect Nederlands. Ook alle van origine Nederlanders maken massa’s taalfouten als ze in hun moerstaal schrijven. (net zoals dat gebeurt met Papiaments- Engels- Frans- etc. etc. taligen in hun eigen taal). Alleen maakt heer Donker er veel minder dan de gemiddelde Nederlander van overzee.
  Hoed af voor de heer Donker.
  ( ps. er is een verschil tussen “jou” en “jouW “. Zie uw tekst. Geeft niks, we maken tenslotte allemaal taalfouten. Ik ook).

 13. Zó, daar weet die Mano geen raad mee: “Sans plitstiér in provûm”

  Uitgeschakeld heet dat in goed Nederlands. Die houdt voorlopig zijn toetsenbord in de ijskast.

 14. @Mano,

  Mijn oude moeder heeft gelijk: “Sans plitstiér in provûm”

  Maar ja, dat snap jij toch niet met je beperkte opleiding en minimale talenkennis. Zelfs al had je de Latijnse School bezocht, het zou je beslist ontgaan zijn.

  Helaas het is niet anders!

 15. Ben je niet te oud om je zo boos te maken opa Sonny? Je laat me echt lachen oop. Je weet niet hoe ik en nog iemand je uit zitten te lachen. Kan mij nou je ouwe mam schelen, ben je gek geworden? Nu gooi je je eigen moeder ook al in een zinloze strijd, je sarcasme raakt me niet, ik lach me hoogstens een gat in de lucht.. ha ga ha ga ha.. vergeet niet jou pillen in te nemen opa Sonny..ouwe grapjas, ik heb jou niets gedaan maar je knalt van woede zowat uit je bejaarde vel, ouwe lul..Ik wed dat je nu van woede als een rooie overjarige aangebrande tomaat uitziet.. overjarige lul 😆 😆 😆

 16. Kijk, dat is nog eens een doorwrocht antwoord! In heldere en mooie taalvorm gegoten. Dát kenmerkt de meester.

  Dé meester van het woord: Mano. “Sans plitstiér in provûm” zou mijn oude moeder zeggen.

 17. O o, wat is zeikklepper Sonnyboy toch boooooosss, ik heb je al gewaarschuwd voor een acuut hartfalen dat vaak in een een klein hoekje zit, zeker als het bejaarden zoals Sonnyboy betreft….Ben jij boos, pluk een roos en stop het diep in jouw achterste hole, misschien dat je morgen dan wel weer iets langer leeft…Voor mijn part kent Arthur Donker alle gaatjes en holen van Curaçao, maar daar gaat het niet over. Waarom moet ik in Suriname hangen, in mijn vadereiland Curaçao zijn er toch meer dan genoeg hangplekken beschikbaar? Of niet bejaarde baardaap?:lol:

 18. Mano, jij bent niet alleen een klepzeiker, maar ook een eikel. Dus een klepzeikende eikel.

  Als er één iemand is op Curaçao die snapt hoe het zit, is dat Arthur Donker.
  Als er één iemand is op Curaçao die het beslist niet snapt – hoe het zit – dan ben jij dat.

  Arthur Donker mag van mij in iedere regel spelling- stijl of schrijffouten maken. Het gaat om de inhoud. Die inhoud kan Arthur als geen ander verwoorden. Menig schrijver zal jaloers zijn op het – ogenschijnlijk – gemak waarop hij to-the-point een situatie weet te duiden en vervolgens te fileren.

  Jij, klepzeikende Mano, mag en kunt niet eens in de schaduw van Arthur staan. De schoenzolen van Arthur kunnen met gemak een eikel als jij vermorzelen. Hij zal het niet doen. Die éér zal hij overlaten aan een varken. Alhoewel varkens zijn ook wel eens kieskeurig. Een klepzeikende eikel kun je beter terughangen aan de boom. Zo’n grote boom in Suriname, dat weet je dat hij hoog en stevig hangt.

 19. Nou, ik wil niet vervelend zijn, maar “Arthur D. ontdekte al bij de derde regel fouten..”

  Maar als er columnist bestaat die, (nou ja, columnist is in deze een groot woord), maar als er dus een columnist bestaat die echt slecht Nederlands schrijft dan is het wel Arthur Donker. Kan me zijn columns uit zijn Versgeperste tijd nog altijd goed herinneren, let wel, niet de inhoud, maar de vele tientallen taal, zinsbouw en schrijffouten.

  Ik maakte trouwens deel uit van de posters die hem er zo af en toe op wezen dat zijn stukken vanwege de ontelbare spel, taal en schrijffouten soms haast niet normaal gelezen konden worden.. Ik moet wel zeggen dat hij heel erg vooruit is gegaan, maar ondanks dat heb ik ook in deze column al zon 10 taal, zinsbouw en andere schrijffouten ontdekt. Om maar van zijn vorige column te zwijgen..

  Trouwens, mijn nederlands is ook niet echt wat je noemt perfect, maar dat hoeft ook niet perse. Schrijf niet voor de krant, ben geen columnist en geen van dat soort zaken, ik hoef dus aan niemand (n)iets te bewijzen.

  ..Dat in tegenstelling tot stukjesschrijver Arthur Donker die zich verkneukeld om schrijf en taalfouten van anderen. Een zichzelf respecterende columnist die bovendien plezier heeft om spel, taal en andere schrijffouten van anderen, moet zorgen dat hij in ieder geval wel een in degelijk nederlands geschreven column aflevert! En dan bedoel ik natuurlijk niet dat het een absoluut foutloos geschreven stuk moet zijn. (want dat is ook weer te veel gevraagd..)

  Want anders valt het uitlachen om taalfouten van anderen in het water, het heeft dan geen enkele zin als je zelf kampioen ‘slecht nederlands schrijven’ bent. Arthur D. doet mij denken aan de doorsnee Surinamer die zich t.o.v. de Antilliaan graag als neerlandicus voordoet/neerzet, maar er zelf niet al teveel van bakt. Des te erger en schandelijker zou het zijn als blijkt dat Arthur Donker zelf ook Surinamer is…maar dat weet ik natuurlijk niet. 😆

  Nu gaat het toevallig over Francisco Schotte, maar ik kan me voorstellen dat hij, Arthur Donker, ook anderen dan een Gerrit Schotte uitlacht om hun zogenaamd slecht geschreven Nederlands..
  Tja, ik moest dit ff kwijt, .eh, en dat zonder berouw.. 😆

 20. Helemaall aan het rechte einde meneer Donker, u beschrijft hem nog netjes met alleen een verwijzing naar de witte suiker waar hij O zo graag van snoept, vooral als hij in een moeilijke positie zit en moet gaan bluffen tegen over zijn! volk, zoals bij het verlaten van het politie gevang hij zat tot ze oren vol met cocosnoot. Maar ja zoals hij nu zich probeerd te redden met lul verhalen die alleen maar meer en erger zullen worden verraad hij zich als ” NARSICT” psychopaat en natuurlijk niet te vergeten de als bekend staande beroeps leugenaar van het Westelijk halfrond en Curacrim. Zo nu kan hij wel weer Abraham, ga maar is ff lekker van een oenderberggie genieten en laat de LOSER maar ff in zijn eigen sop gaarkoken.

 21. “Toen ik het begon te lezen ontdekte ik bij de derde regel al fouten…”

  Arthur, is het hele rapport ergens online beschikbaar? Want jij hebt het klaarblijkelijk ingezien/gelezen.
  Het zou ook aardig zijn voor de volgers van de Knipselkrant dit ook in te zien…

 22. Beste Arthur of Mr Donker,

  Helaas zijn er velen op dit eiland die niet gaan spitten, die geen verhalen gaan checken, die gewoon alles voor zoete koek aannemen en juist voor hen is dit ‘rapport’ geschreven.
  Zij geloven zelf ook in al die complot theoriën, alleen omdat ze zelf te dom zijn om na te denken. Maar ja, daar ben je dan ook kiezer van de MFK voor.

  Dus al ons commentaar op dit rapport is redelijk zinloos, het is niet voor ons geschreven, het is geschreven voor dat deel van de bevolking dat zelf niet in staat is om na te denken en geloof me…………..dat zijn er verschrikkelijk veel.
  Als Gekke Gerrit hen weet te overtuigen, zodat ze op hem gaan stemmen dan is hij uiteindelijk toch de lachende derde in deze soap.

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertentie -

Lees ook

- Advertentie -

Zoeken

- Advertentie -

PBC | 2.000 deelnemers uit 34 landen bij KLM Curaçao Marathon

Persbureau Curacao WILLEMSTAD – De organisatie van de KLM Curaçao Marathon verwacht op zaterdag 27 en zondag 28 november 2.000 deelnemers vanuit 34 landen. Zestig procent van hen...

PBC | De top 8 mooiste stranden van Curaçao

Persbureau Curacao Curaçao is een heerlijk vakantie-eiland in de Caribische Zee. Het staat bekend om zijn prachtige baaien, dito zandstranden en kraakheldere zee. Ga je op vakantie naar...

NOS | Drukte op Schiphol, meer herfstvakanties geboekt dan voor corona

Waar het coronavirus tot voor kort een dikke streep zette door vakantieplannen, wordt er deze herfstvakantie weer volop gereisd. Reisorganisaties spreken van een 'inhaaleffect': "Het vertrouwen van...

Parool | Duits tijdschrift veegt vloer aan met Nederlands drugsbeleid

Bob van Huet Nederland is door een buitensporig drugsbeleid tot een maffiaparadijs verworden, vindt Der Spiegel. Het Duitse weekblad wijdt een opmerkelijke coverstory aan het buurland. Nadat eerder de...

PBC | Daling zet door, dodental loopt op

Persbureau Curacao WILLEMSTAD – Twee personen die besmet waren met het coronavirus zijn afgelopen dag in een verzorgingstehuis overleden. Het aantal coronadoden komt daarmee op 171 te staan. Het...

ParadiseFM | CURACAO Magazine al sinds vorig jaar mei gestopt

Het tijdschrift CURACAO dat in Nederland werd uitgegeven is niet door de huidige gevolmachtigde minister Carlsson Manuel stopgezet, maar door diens voorganger Anthony Begina. Zo schrijft oud-journalist...
- Advertentie -