27.2 C
Willemstad
• donderdag 7 december 2023

Democracy now! | Wednesday, December 6, 2023

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

Extra | Journaal 6 december 2023

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

Nu.cw | Groot gebied met regen in aantocht Groot gebied met regen in aantocht

Sanne van den Boomen Een grote depressie met regen is onderweg vanuit het westen richting het Caribisch gebied. Dat is op satellietbeelden te zien. Ook de Meteorologische Dienst...

Nu.cw | Vrouwen tijdens hike verdwaald, door Kustwacht gered

Twee vrouwen zijn dinsdag in de omgeving van Dos Pos op Bonaire tijdens het hiken verdwaald geraakt. Uiteindelijk werden ze teruggevonden doordat ze zelf lichtsignalen gaven. Dat...

Nu.cw | Bevolkingsregister en rijbewijzenbureau maandagmiddag gesloten

Door: Britt van Garderen Het Bevolkingsregister (Kranshi) en het Rijbewijzenbureau zullen maandag 11 december vanaf 12.00 uur ‘s middags gesloten zijn voor het publiek. Deze sluiting is in...

PBC | Curaçao en andere eilanden hebben urgent gezondheidsonderzoek nodig

Persbureau Curacao WILLEMSTAD – Een recent uitgebracht verkenningsrapport genaamd ‘Programmeren gezondheidsonderzoek in het Caribische deel van het Koninkrijk der Nederlanden’ werpt een belangrijk licht op de gezondheidsuitdagingen waarmee...
- Advertisement -spot_img

Blog Arthur Donker | Bingo!!!

HomeBlogsBlog Arthur DonkerBlog Arthur Donker | Bingo!!!
Arthur Donker – lachen op deze klip

Ik zweer het op Curaçao en in de hemel is alles mogelijk en telkens weer sta ik verbaasd als ik dingen zie en hoor waarvan ik denk nee, dat kan niet waar zijn!
We werden van de week al getrakteerd op de mop van het jaar dat er bij de politiebureau was ingebroken en dat er een grote partij in beslag genomen drugs was “verdampt”.
Het korps stond voor schut natuurlijk en ging men gelijk over in “damage control mode” en zouden de agenten in actie gaan omdat ze zich in hun eigen bureau niet veilig voelden! Hoe moet ik mij dan voelen?

Ik lag aan flarden toen ik dat las en natuurlijk ging dat vingertje alle kanten uit behalve de goede want niemand wil die “hot potatoe” aanraken om zich er niet aan te branden en hun onbekwaamheid moeten laten zien.

De volgende dag al hadden ze de truck gevonden die ze gebruikt hadden om de buit te vervoeren, wat op zich al een hele prestatie is, omdat er honderden auto’s hier jaarlijks verdwijnen die nooit meer gevonden worden of als karkas op het terrein van Willy Maal achtergelaten worden als kerstcadeautje.

Nu was er bij het kruithuis ingebroken en hebben ze 70 dozen met professioneel vuurwerk gepikt.

Er was allang al sprake over de veiligheid van het kruithuis en de ligging daarvan etc. maar zoals altijd gaat de vuurpijl net zo lang de lucht in totdat de bom barst en dan is het te laat.

Weer gaat dat bekende vingertje alle kanten uit en kijkt iedereen elkaar boos aan en lig in ondertussen onder de tafel van het lachen.

Maar ik moet wel toegeven dat ze in een relatief korte tijd de boeven te pakken hebben gehad en dat het gevaarlijk spul terug is alleen, om op datzelfde bureau bewaard te worden waar ze een paar dagen eerder 600 kilo coke hebben gejat!

Dan denk je dat je alles hebt gezien en meegemaakt, schiet een agent per ongeluk een dame op een meter afstand in haar borst, oops sorry mevrouwtje, je hebt nu een gat in je borst dus ga nou niet naar Happy Hour want je zal aan alle kanten gaan lekken.

Terwijl ik dit schrijf zit me rot te lachen hier want dat hele korps is een grote joke geworden, het enige korps ter wereld die kantoor uren op na houdt behalve als er een collega aan een hartaanval komt te overlijden omdat hij te lang achter een bureau heeft gezeten, staan ze allemaal rijen dik in vol ornaat langs de route omdat er overtime te halen is.

Zou dit misschien een bewijs van onvermogen zijn? Want als je ze belt nemen ze niet eens op, laat staan dat ze jouw gestolen auto gaan zoeken en vinden ze het raar dat mensen apathisch worden en geen aangifte doen want ze weten dat het toch verloren tijd is dus laten we die tijd gebruiken om naar een Dodgers game te kijken.

Ik blijf echt lachen op deze klip want nog steeds lopen ze in een waas rond en snappen niet hoe het allemaal gebeurd is.

Arthur Donker

1 reactie

  1. Het is allemaal , heel vreemd , vreemd , heel vreemd .
    Maar toch nos mes por .
    Maar het is heel simpel , als de dirigent slecht is dan speelt het orkest vals .

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Zoeken

Recente reacties