32 C
Willemstad
• zondag 19 september 2021 17:03

Laatste reacties

- Advertentie -

Blog Arthur Donker | Bingo!!!

Arthur Donker – lachen op deze klip

Ik zweer het op Curaçao en in de hemel is alles mogelijk en telkens weer sta ik verbaasd als ik dingen zie en hoor waarvan ik denk nee, dat kan niet waar zijn!
We werden van de week al getrakteerd op de mop van het jaar dat er bij de politiebureau was ingebroken en dat er een grote partij in beslag genomen drugs was “verdampt”.
Het korps stond voor schut natuurlijk en ging men gelijk over in “damage control mode” en zouden de agenten in actie gaan omdat ze zich in hun eigen bureau niet veilig voelden! Hoe moet ik mij dan voelen?

Ik lag aan flarden toen ik dat las en natuurlijk ging dat vingertje alle kanten uit behalve de goede want niemand wil die “hot potatoe” aanraken om zich er niet aan te branden en hun onbekwaamheid moeten laten zien.

De volgende dag al hadden ze de truck gevonden die ze gebruikt hadden om de buit te vervoeren, wat op zich al een hele prestatie is, omdat er honderden auto’s hier jaarlijks verdwijnen die nooit meer gevonden worden of als karkas op het terrein van Willy Maal achtergelaten worden als kerstcadeautje.

- Advertentie -

Nu was er bij het kruithuis ingebroken en hebben ze 70 dozen met professioneel vuurwerk gepikt.

Er was allang al sprake over de veiligheid van het kruithuis en de ligging daarvan etc. maar zoals altijd gaat de vuurpijl net zo lang de lucht in totdat de bom barst en dan is het te laat.

Weer gaat dat bekende vingertje alle kanten uit en kijkt iedereen elkaar boos aan en lig in ondertussen onder de tafel van het lachen.

Maar ik moet wel toegeven dat ze in een relatief korte tijd de boeven te pakken hebben gehad en dat het gevaarlijk spul terug is alleen, om op datzelfde bureau bewaard te worden waar ze een paar dagen eerder 600 kilo coke hebben gejat!

- Advertisement -

Dan denk je dat je alles hebt gezien en meegemaakt, schiet een agent per ongeluk een dame op een meter afstand in haar borst, oops sorry mevrouwtje, je hebt nu een gat in je borst dus ga nou niet naar Happy Hour want je zal aan alle kanten gaan lekken.

Terwijl ik dit schrijf zit me rot te lachen hier want dat hele korps is een grote joke geworden, het enige korps ter wereld die kantoor uren op na houdt behalve als er een collega aan een hartaanval komt te overlijden omdat hij te lang achter een bureau heeft gezeten, staan ze allemaal rijen dik in vol ornaat langs de route omdat er overtime te halen is.

Zou dit misschien een bewijs van onvermogen zijn? Want als je ze belt nemen ze niet eens op, laat staan dat ze jouw gestolen auto gaan zoeken en vinden ze het raar dat mensen apathisch worden en geen aangifte doen want ze weten dat het toch verloren tijd is dus laten we die tijd gebruiken om naar een Dodgers game te kijken.

Ik blijf echt lachen op deze klip want nog steeds lopen ze in een waas rond en snappen niet hoe het allemaal gebeurd is.

Arthur Donker

- Advertisement -

Artikel delen

1 reactie

  1. Het is allemaal , heel vreemd , vreemd , heel vreemd .
    Maar toch nos mes por .
    Maar het is heel simpel , als de dirigent slecht is dan speelt het orkest vals .

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertentie -

Lees ook

- Advertentie -

Zoeken

- Advertentie -

Column Youp | Stank voor Ank

Afgelopen week liep ik te duimen dat ons land niet bij een oorlog betrokken zou raken. Ik was bang dat we met onze minister van Defensie niet...

Volkskrant | Bij de demonstratie in Washington: ‘Je merkt hoe groot het geloof in The Big Lie is’

Nick de Jager Uit angst voor een tweede January 6 wemelt het nu van de politiemensen voor het Capitool in Washington. Daar betuigen demonstranten hun steun aan degenen...

NDH | BNNVARA-programma over salarissen veroorzaakt rumoer op Curaçao

Op Curaçao is commotie ontstaan over het salaris van de directeur van de Centrale Bank van Curaçao en Sint Maarten (CBCS) na een uitzending van het Nederlandse...

ParadiseFM | Werkloosheid gaat stijgen volgens IMF

De werkloosheid gaat stijgen tot 24,3% volgens het IMF. Volgens de regering zijn de cijfers te vergelijken met cijfers van de Centrale Bank van Curaçao en Sint...

ParadiseFM | Overheid roept jongeren op tot vaccinatie

Jongeren van 13 tot 18 jaar worden nogmaals opgeroepen om zich te vaccineren. Dat deed epidemioloog Izzy Gerstenbluth vanmorgen tijdens een overheidsbriefing. Tot eersgisteren testten 223 jongeren...

PB | Inkomen CBCS-top aanzienlijk lager dan beweerd

WILLEMSTAD/PHILIPSBURG: De Centrale Bank van Curaçao en Sint Maarten (CBCS) heeft kennis genomen van het programma ‘Wat verdien jij’, dat gisteren is uitgezonden op BNNVARA. De CBCS deelt...
- Advertentie -