30 C
Willemstad
• dinsdag 26 september 2023

NRC | Johannes Vermeer Prijs voor zangeres Tania Kross: ‘Ik droom van een schouwburg op Curaçao’

Mischa Spel Highlight: Zangeres Tania Kross (47) is de winnares van de Johannes Vermeeprijs, de grootste en belangrijkste staatsprijs voor de kunsten. „Waarom zou ik alleen optreden voor een...

NU | Curaçao koopt beroemd bordeel zelf op, opbrengst is voor bestrijden criminaliteit

De regering van Curaçao heeft het openluchtbordeel Campo Alegre gekocht voor acht miljoen Antilliaanse gulden (ongeveer 4,2 miljoen euro). Het geld gaat naar een fonds waarmee criminaliteit op...

Democracy now! | Dinsday, September 26, 2023

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

DolfijnFM | Bouwexperts van Defensie oefenen op Curaçao en Aruba

Bouwexperts van de Koninklijke Landmacht zijn gisteren begonnen met een oefening op Curaçao en Aruba. De eenheid gaat in opdracht van Carmabi aan de slag bij Shete...

Extra | Journaal 26 september 2023

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

DolfijnFM | Samenwerking tussen CPA en N.V. Havenbeheer Suriname

Curaçao Ports Authority en N.V. Havenbeheer Suriname gaan samenwerken in de havenbusiness. Ze willen samenwerken op het gebied van vrachtvervoer, infrastructuur, cruiseschepen en scheepvaartdiensten, vooral voor olie-...
- Advertisement -spot_img

Bedrijvenplatform Milieu kiest nieuw bestuur

HomeMediaBedrijvenplatform Milieu kiest nieuw bestuur
Vlnr. Rajvee Kroll, Tim van den Brink, Etienne Jamanika, Raichel Leito, George Kraaikamp, Karel Tujeehut, Timo Brouwer en John Amarica. Foto |  Antiliaans Dagblad
Vlnr. Rajvee Kroll, Tim van den Brink, Etienne Jamanika, Raichel Leito, George Kraaikamp, Karel Tujeehut, Timo Brouwer en John Amarica.
Foto | Antiliaans Dagblad

WILLEMSTAD — Het Bedrijvenplatform Milieu (BPM) heeft een nieuw bestuur gekozen waarin bekende en nieuwe gezichten zijn toegetreden.

Rajvee Kroll is opnieuw gekozen als bestuurslid.
Zij vertegenwoordigt het bedrijf Green Tree Curaçao.
Nieuw bestuurlid is Raichel Leito die het bedrijf Aqualectra vertegenwoordigt.
In een aparte bestuursvergadering na de ALV is George Kraaikamp (vertegenwoordigt ARBO Milieu Consult Curaçao – AMCC) gekozen tot voorzitter.
Secretaris was en blijft Tim van Den Brink (vertegenwoordigt EcoVision).
De nieuwe penningmeester is Etienne Jamanika (vertegenwoordigt Analytisch Diagnostisch Centrum – ADC) geworden, met ondersteuning van Rajvee Kroll.
De andere leden van het bestuur zijn vicevoorzitter John Amarica (vertegenwoordigt Selikor) en Timo Brouwer (vertegenwoordigt Green Force).
Karel Tujeehut (van BPMlid Aqualectra) heeft zijn positie als bestuurslid en voorzitter beschikbaar gesteld.
Tujeehut is tien jaar lang nauw betrokken geweest bij BPM vanaf het begin van de organisatie. Na zeven jaar gefungeerd te hebben als voorzitter, doet hij een stap terug.
BPM dankt Tujeehut voor zijn inspirerend leiderschap door de jaren heen en het begeleiden van de organisatie tijdens de groei van 5 tot 52 leden.
BPM zal hem missen.

BPM, internationaal bekend als de Curaçao Business Council for Sustainable Development, werd opgericht in november 2007 als een niet commerciële vereniging voor bedrijven, met als hoofddoel duurzame ontwikkeling en uitwisselen van kennis en expertise op het gebied van Milieu, Kwaliteit, Arbeidsomstandigheden en Veiligheidsmanagementsystemen (EQHOS).
De missie van BPM is om het gebruik van EQOHS-managementsystemen te stimuleren en te ondersteunen binnen bedrijven en organisaties in de commerciële en dienstverlenende sectoren ten voordele van haar leden en voor de duurzame economische groei op Curaçao.
BPM heeft vijftig leden op Curaçao.

Voor meer informatie over BPM, bezoek de website: www.bpmcuracao.com

Bron: Amigoe

Dit artikel is geplaatst in

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Zoeken

Recente reacties