27 C
Willemstad
• dinsdag 27 februari 2024

Telegraaf | ’Joran van der Sloot heeft seks met drie vrouwen in Peruaanse gevangenis’

Lima - Joran van der Sloot heeft in de gevangenis seks met minstens drie verschillende vrouwen. Ondanks dat hij in Peru nog tot 2045 een straf uitzit voor...

Column Youp | Telkens weer

Waarom vind ik het bericht dat Gordon het liedje Telkens weer vals gezongen heeft nou zo grappig? Dat komt door de woorden vals, Gordon en de titel...

Column Kadushi | Sil the Fixer

Column Kadushi | Dossier Koninkrijksrelaties.nl Het zal je maar gebeuren: Denk je gezegend te zijn met een onweerstaanbare aantrekkingskracht en dan keert je partner je ijskoud de rug...

ParadiseFM | Pisas: Geen relatie meer met CPR

Minister-president Pisas heeft gisteren tijdens een vergadering het parlement aangegeven dat er geen enkele relatie meer is met Caribbean Petroleum Refinery. Het bedrijf was eerst ‘preferred bidder’...

ParadiseFM | Drie mogelijke gasvelden ontdekt onder Arubaanse zeebodem

Het Amerikaanse bedrijf Armstrong Oil and Gas Inc. heeft de regering van Aruba laten weten dat ze ten noordoosten van Aruba in de zeebodem drie mogelijke gasvelden...

ParadiseFM | Courtyard by Marriott wil in april 2024 openen

Na een lange bouwperiode en veel vertraging heeft Courtyard by Marriott in Rif een hindervergunning aangevraagd om als hotel te kunnen opereren. Dat betekent dat het op...
- Advertisement -spot_img

AVA gaat dit jaar in de lucht

HomeMediaAVA gaat dit jaar in de lucht

Nieuwe luchtvaartmaatschappij in december 2013 opgericht

Willemstad – De nieuwe luchtvaartmaatschappij AVA Curaçao bv, die in december 2013 werd opgericht maar waarvan gisteren pas officieel informatie werd gegeven, zal naar verwachting halverwege dit jaar operationeel worden.

Advertentie

AVA Curaçao bv
AVA Curaçao bv

Dat heeft Giovanni Atalita, het enige bestuurslid van AVA Curaçao bv op Curaçao, tegenover deze krant bekendgemaakt.
Eind 2013 werd een nieuwe luchtvaartmaatschappij, AVA Curaçao bv, die onderdeel uitmaakt van AVA Airways in Jamaica, in het leven geroepen.
Met de oprichting is het de bedoeling dat een nieuwe luchtvaartmaatschappij wordt gecreëerd die van toegevoegde waarde is voor de wereld van vliegtransport voor Curaçao.
In een verklaring geeft Atalita te kennen dat de nieuwe luchtvaartmaatschappij een positieve bijdrage wil leveren aan de economie van Curaçao, ‘maar vooral ook voor extra airlift en meer werkgelegenheid op het eiland wil zorgen’.

,,AVA Curaçao zal gebruikmaken van de bestaande luchtvaartwetten, maar tegelijkertijd ook van de nieuwe bilaterale akkoorden die Curaçao onlangs heeft gesloten om zo nieuwe routes te kunnen creëren en de luchthaven van Curaçao met andere bestemmingen te verbinden”, zo vertelt Atalita.

Olivier Emmanuel Arrindell is de man achter deze nieuwe luchtvaartmaatschappij die vanaf halverwege dit jaar met vier Airbustoestellen type A319/320 verschillende bestemmingen in het Caribisch gebied, maar ook Midden-Amerika, Zuid-Amerika en uiteindelijk ook Noord- Amerika zal aandoen.
Eén van de bestemmingen die AVA Curaçao bv vanaf het begin wil aandoen, is Brazilië.

,,We zullen voornamelijk steden zoals São Paulo, Fortaleza, Rio de Janeiro en Brasilia bezoeken”, aldus Atalita. ,,Maar ook New York, Fort Lauderdale en Atlanta in de Verenigde Staten en Haïti en Jamaica.”

Oprichter Arrindell, geboren in Sint Maarten, maar opgegroeid in Haïti, heeft gisteren, samen met bestuurder Atalita een ontmoeting gehad met minister Stanley Palm van Economische Ontwikkeling om deze op de hoogte te stellen van de plannen van de nieuwe luchtvaartmaatschappij.
Edward Heerenveen, directeur van het lokale vliegbedrijf Insel Air liet gisteren in een gesprek met deze krant weten Arrindell heel veel succes toe te wensen.

,,Ik juich ieder initiatief dat voor de vooruitgang van Curaçao dient, toe. Ik heet ze welkom. Voor mensen die het serieus gemeend hebben met het eiland is er altijd plaats”, aldus Heerenveen gisteren.

Bron: Antilliaans Dagblad

Advertentie

back home

Dit artikel is geplaatst in

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Zoeken

Recente reacties