30 C
Willemstad
• woensdag 12 juni 2024

DH | Multi-million-dollar St. Maarten Crime Fund lacks financial administration and policy plan

PHILIPSBURG--“There has been no indication of any activities on this measure.” This statement pertains to the restructuring of the Crime Fund St. Maarten as mentioned in the...

AntilliaansDagblad | Links wint op Bonaire

Van Huffelen krijgt veel voorkeursstemmen in CN; hogere opkomst dan in 2019 Kralendijk - GroenLinks-PvdA heeft op Bonaire overtuigend gewonnen. Van de 1.784 geldig uitgebrachte stemmen kreeg de...

AntilliaansDagblad | Afgifte watersportvergunningen stilgelegd

Oranjestad - Aanvragen voor een nieuwe watersportvergunning worden tot nader order niet in behandeling genomen. Vanaf 1 januari 2025 moeten alle commerciële vaartuigen een ‘propeller guard’ aan...

AntilliaansDagblad | Line-up CNSJF 2024 compleet

Willemstad - De organisatie van het Curaçao North Sea Jazz Festival (CNSJF) heeft gisteravond ‘met groot genoegen en trots’ de laatste namen bekendgemaakt voor de aankomende 2024-editie. Op...

AntilliaansDagblad | PVV levert staatssecretaris

Eind juni beëdiging kabinet-Schoof door koning Willemstad - De kans lijkt groot dat de zes eilanden van het Caribisch deel van het Koninkrijk te maken krijgen met een...

AntilliaansDagblad | Apart Ipko democratisch deficit

Gehele revisie Statuut ‘niet opportuun’ Willemstad - In de afsprakenlijst van het Interparlementair Koninkrijksoverleg (Ipko) staat dat de mogelijkheden onderzocht moeten worden om een apart Ipko of andersoortige...
- Advertisement -spot_img

Ingezonden | Unda nos ta bai?

HomeAuteursIngezondenIngezonden | Unda nos ta bai?
Ingezonden brief

Uw ingezonden brief in de Knipselkrant Curacao? Stuur uw brief voor 21:00 uur naar emailadres INGEZONDEN. Wij publiceren uw brief zonder deze in te korten. De redactie van de Knipselkrant Curacao is niet verantwoordelijk voor de inhoud. Ingezonden stukken die opruiende of dreigende taal bevatten worden door ons niet gepubliceerd.

Vandaag laten we Albert Comenencia aan het woord.

Heb weer eens zitten luisteren naar de persconferentie van de overheid. Ik hou mijn hart vast voor de toekomst van mijn dushi Kòrsou. Schorem en asocialen die doen en laten wat zij willen zonder dat er door de gezagsdragers adequaat wordt opgetreden.

Een hoop gejammer en goedkope smoesjes om het niet optreden goed te praten. Een minister-president die wederom de totale verantwoordelijkheid bij de burger legt.

Helaas is het weer eens duidelijk geworden dat er niet veel gedaan kan worden omdat de wetgeving (nog) steeds niet is aangepast. En daar hebben wij helaas onze politici voor nodig. Water naar zee dragen noemen ze dit.

Albert Comenencia,
Curaçao

Dit artikel is geplaatst in

11 reacties

 1. Pias Pisas is de Kamala Harris van Curaçao, maar dan zonder brains, opleiding of expertise, en speechpower!
  Niets komt er voor elkaar.
  Mooie praatjes, vulden ze maar alle gaatjes in de wegen, en de begroting!

 2. Drechi is back! Teruggekeerd van het curacaohuis? Verwarming gefixed voor een vriendenprijs en business class retourtje?

 3. “Voor de meesten op het eiland,ook onder politici,gelden de volgende prioriteiten.
  Feesten,lekker eten en drinken en vooral heel veel seks.
  De rest is niet belangrijk.Morgen beginnen ze van vooraf aan.”
  haha! goede samenvatting, en vooral aan jezelf denken, niet aan anderen

 4. Met Zijne Hoge Totaliteit, de opperbevelhebber op kousenvoeten, en zijn ondergeschikten zonder enige opleiding en een volk dat zich tevreden stelt met brood en spelen, zal dat niet lukken.

 5. Laten wij gewoon de waarheid vermelden.
  Voor de meesten op het eiland,ook onder politici,gelden de volgende prioriteiten.
  Feesten,lekker eten en drinken en vooral heel veel seks.
  De rest is niet belangrijk.Morgen beginnen ze van vooraf aan.

 6. Het lukt onze toppers’ niet om een topfunctie elders te krijgen omdat niemand in het bedrijfsleven op zulke clowns zitten te wachten.
  Waarom dacht je dat van Rijn blijft plakken al zo’n 10 jaar. De enige ‘afserveer plek’ is het Curaçao huis. Dan heb je toch nog een beetje het gevoel dat je in het buitenland zit.
  Washington wellicht, lol dit.

 7. @djaka: eens maar geldt dit ook niet voor het bedrijfsleven? Waarom exporteert Curacao vrijwel niets? waarom spreken Chata en CTB niet over sustainability (cruise toerisme)? Waarom wordt VBC buiten Curacao niet serieus genomen? Waarom lukt het voor onze “toppers” niet om een topfunctie in het buitenland te bemachtigen? Waarom worden Jaime Saleh en Andrey Pichardo niet aangeklaagd?

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Zoeken

Recente reacties