27 C
Willemstad
• dinsdag 24 mei 2022 05:21

Laatste reacties

- Advertentie -

Ingezonden | Unda nos ta bai?

Ingezonden brief

Uw ingezonden brief in de Knipselkrant Curacao? Stuur uw brief voor 21:00 uur naar emailadres INGEZONDEN. Wij publiceren uw brief zonder deze in te korten. De redactie van de Knipselkrant Curacao is niet verantwoordelijk voor de inhoud. Ingezonden stukken die opruiende of dreigende taal bevatten worden door ons niet gepubliceerd.

Vandaag laten we Albert Comenencia aan het woord.

- Advertentie -

Heb weer eens zitten luisteren naar de persconferentie van de overheid. Ik hou mijn hart vast voor de toekomst van mijn dushi Kòrsou. Schorem en asocialen die doen en laten wat zij willen zonder dat er door de gezagsdragers adequaat wordt opgetreden.

Een hoop gejammer en goedkope smoesjes om het niet optreden goed te praten. Een minister-president die wederom de totale verantwoordelijkheid bij de burger legt.

Helaas is het weer eens duidelijk geworden dat er niet veel gedaan kan worden omdat de wetgeving (nog) steeds niet is aangepast. En daar hebben wij helaas onze politici voor nodig. Water naar zee dragen noemen ze dit.

Albert Comenencia,
Curaçao

- Advertentie -

Artikel delen

Dit artikel is geplaatst in

11 reacties

 1. Pias Pisas is de Kamala Harris van Curaçao, maar dan zonder brains, opleiding of expertise, en speechpower!
  Niets komt er voor elkaar.
  Mooie praatjes, vulden ze maar alle gaatjes in de wegen, en de begroting!

 2. Drechi is back! Teruggekeerd van het curacaohuis? Verwarming gefixed voor een vriendenprijs en business class retourtje?

 3. “Voor de meesten op het eiland,ook onder politici,gelden de volgende prioriteiten.
  Feesten,lekker eten en drinken en vooral heel veel seks.
  De rest is niet belangrijk.Morgen beginnen ze van vooraf aan.”
  haha! goede samenvatting, en vooral aan jezelf denken, niet aan anderen

 4. Met Zijne Hoge Totaliteit, de opperbevelhebber op kousenvoeten, en zijn ondergeschikten zonder enige opleiding en een volk dat zich tevreden stelt met brood en spelen, zal dat niet lukken.

 5. Laten wij gewoon de waarheid vermelden.
  Voor de meesten op het eiland,ook onder politici,gelden de volgende prioriteiten.
  Feesten,lekker eten en drinken en vooral heel veel seks.
  De rest is niet belangrijk.Morgen beginnen ze van vooraf aan.

 6. Het lukt onze toppers’ niet om een topfunctie elders te krijgen omdat niemand in het bedrijfsleven op zulke clowns zitten te wachten.
  Waarom dacht je dat van Rijn blijft plakken al zo’n 10 jaar. De enige ‘afserveer plek’ is het Curaçao huis. Dan heb je toch nog een beetje het gevoel dat je in het buitenland zit.
  Washington wellicht, lol dit.

 7. @djaka: eens maar geldt dit ook niet voor het bedrijfsleven? Waarom exporteert Curacao vrijwel niets? waarom spreken Chata en CTB niet over sustainability (cruise toerisme)? Waarom wordt VBC buiten Curacao niet serieus genomen? Waarom lukt het voor onze “toppers” niet om een topfunctie in het buitenland te bemachtigen? Waarom worden Jaime Saleh en Andrey Pichardo niet aangeklaagd?

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertentie -

Lees ook

- Advertentie -

Zoeken

- Advertentie -

AV | Europees parlement stemt in met minimumtarief vennootschapsbelasting

Het Europees Parlement is in meerderheid voor de invoering van een minimumtarief van 15 procent voor de vennootschapsbelasting. Het beoogde minimale belastingtarief is onderdeel van een akkoord...

Column Youp | Sussende Wiske

Wiske Rutte. Lieve stripfiguur. Met zijn Nokia zonder geheugen. Soort zoekt soort. Na drie lettergrepen moest hij zijn telefoon om het uur opschonen. Hoe? Schudden. Keihard schudden....

Trouw | Curaçao wacht al jaren: eerherstel voor vrijheidsstrijder Tula gaat traag in Den Haag. ‘Klap in ons gezicht’

Lodewijk Dros De Curaçaoënaar Gilbert Bacilio ijvert voor eerherstel voor Tula, de leider van de neergeslagen slavenopstand in 1795 op Curaçao. De Nederlandse regering werkt daar nog niet...

Investico | Russen in ondergrondse trustsector vallen buiten toezicht

Romy van der Burgh en Linda van der Pol ‘De heer Remmelink? Elfde verdieping,’ zegt de receptiemedewerker van een grote zorgflat in Rotterdam. Vóór het gebouw op het...

Nu.cw | Honden sterilisatieproject krijgen hartjes tattoo

De honden die gesteriliseerd of gecastreerd zijn bij het sterilisatieproject van Rescue Paws Curacao (RPC) en Feed Friends Foundation (FFF) krijgen een hartje in het oor getatoeëerd....

PB | The Aruba International Regatta, slated for August 20th & 21st

Aruba’s most important life-partner is the ocean around us. Ask yourself: When was the last time you went to the beach? Swimming? Snorkeling? Sailing? Visitors pay fortunes...
- Advertentie -
- Advertentie -