25.7 C
Willemstad
• dinsdag 31 januari 2023

NOS | Bezoek Oranjes aan Aruba: warm ontvangst met cadeautjes

De koning, koningin Máxima en de prinses van Oranje zijn vandaag aangekomen op Aruba. Het was voor het drietal dag vier van de rondreis door het Caribisch...

AD | Aruba verwelkomt prinses Amalia, Willem-Alexander en Máxima

Na een dag rust staan er weer een hoop activiteiten op de planning voor prinses Amalia, koning Willem-Alexander en koningin Máxima. Het gezelschap komt maandagochtend lokale...

Democracy now! | Monday, January 30, 2023

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...
- Advertentie -

Extra | Journaal 30 januari 2023

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

PBC | Godett wil Cicely van der Dijs vrij krijgen door oproep aan de koning

Persbureau Curacao WILLEMSTAD – Anthony Godett spant zich in om Cicely van der Dijs vrij te krijgen. Hij doet een oproep aan koning Willem Alexander om gratie te...

PBC | Thierry Baudet spreekt vanavond op Curaçao

Persbureau Curacao WILLEMSTAD – Thierry Baudet is op Curaçao. Vanavond spreekt hij in de Papagayo Beach Club over de visie van de partij voor Caribisch Nederland, zo twittert...

PBC | Bonaire: Wie gekozen wil worden om daarna voor de Eerste Kamer te stemmen, moet zich vandaag geregistreerd hebben

Persbureau Curacao KRALENDIJK – Vandaag kunnen de namen van de mensen die zich kandidaat stellen voor de eilandraadsverkiezingen voor Bonaire, Sint-Eustatius en Saba worden ingeleverd, zij vormen drie...
- Advertentie -

Ingezonden | Unda nos ta bai?

Ingezonden brief

Uw ingezonden brief in de Knipselkrant Curacao? Stuur uw brief voor 21:00 uur naar emailadres INGEZONDEN. Wij publiceren uw brief zonder deze in te korten. De redactie van de Knipselkrant Curacao is niet verantwoordelijk voor de inhoud. Ingezonden stukken die opruiende of dreigende taal bevatten worden door ons niet gepubliceerd.

Vandaag laten we Albert Comenencia aan het woord.

Heb weer eens zitten luisteren naar de persconferentie van de overheid. Ik hou mijn hart vast voor de toekomst van mijn dushi Kòrsou. Schorem en asocialen die doen en laten wat zij willen zonder dat er door de gezagsdragers adequaat wordt opgetreden.

Een hoop gejammer en goedkope smoesjes om het niet optreden goed te praten. Een minister-president die wederom de totale verantwoordelijkheid bij de burger legt.

Helaas is het weer eens duidelijk geworden dat er niet veel gedaan kan worden omdat de wetgeving (nog) steeds niet is aangepast. En daar hebben wij helaas onze politici voor nodig. Water naar zee dragen noemen ze dit.

Albert Comenencia,
Curaçao

Artikel delen

Dit artikel is geplaatst in

11 reacties

 1. Pias Pisas is de Kamala Harris van Curaçao, maar dan zonder brains, opleiding of expertise, en speechpower!
  Niets komt er voor elkaar.
  Mooie praatjes, vulden ze maar alle gaatjes in de wegen, en de begroting!

 2. Drechi is back! Teruggekeerd van het curacaohuis? Verwarming gefixed voor een vriendenprijs en business class retourtje?

 3. “Voor de meesten op het eiland,ook onder politici,gelden de volgende prioriteiten.
  Feesten,lekker eten en drinken en vooral heel veel seks.
  De rest is niet belangrijk.Morgen beginnen ze van vooraf aan.”
  haha! goede samenvatting, en vooral aan jezelf denken, niet aan anderen

 4. Met Zijne Hoge Totaliteit, de opperbevelhebber op kousenvoeten, en zijn ondergeschikten zonder enige opleiding en een volk dat zich tevreden stelt met brood en spelen, zal dat niet lukken.

 5. Laten wij gewoon de waarheid vermelden.
  Voor de meesten op het eiland,ook onder politici,gelden de volgende prioriteiten.
  Feesten,lekker eten en drinken en vooral heel veel seks.
  De rest is niet belangrijk.Morgen beginnen ze van vooraf aan.

 6. Het lukt onze toppers’ niet om een topfunctie elders te krijgen omdat niemand in het bedrijfsleven op zulke clowns zitten te wachten.
  Waarom dacht je dat van Rijn blijft plakken al zo’n 10 jaar. De enige ‘afserveer plek’ is het Curaçao huis. Dan heb je toch nog een beetje het gevoel dat je in het buitenland zit.
  Washington wellicht, lol dit.

 7. @djaka: eens maar geldt dit ook niet voor het bedrijfsleven? Waarom exporteert Curacao vrijwel niets? waarom spreken Chata en CTB niet over sustainability (cruise toerisme)? Waarom wordt VBC buiten Curacao niet serieus genomen? Waarom lukt het voor onze “toppers” niet om een topfunctie in het buitenland te bemachtigen? Waarom worden Jaime Saleh en Andrey Pichardo niet aangeklaagd?

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Lees ook

Zoeken

- Advertentie -

Nieuwe reacties

- Advertentie -