28 C
Willemstad
• donderdag 18 juli 2024

Democracy now! | Tuesday, June 25, 2024

 Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

Extra | Journaal 25 juni 2024

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

Democracy now! | Monday, June 24, 2024

 Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

Extra | Journaal 24 juni 2024

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

SM | 150 miljoen euro nodig voor batterijen, windmolens en zonnepanelen op Aruba, Curaçao en Sint Maarten

De Nederlandse rijksoverheid moet de komende jaren 150 miljoen euro uittrekken voor de uitrol van windmolens, zonnepanelen, en batterijen op Aruba, Curaçao en Sint Maarten. Dat blijkt...

PBC | Top 0.3% belastingplichtigen met schuld dragen 1/3e totale belastingschuld

Persbureau Curacao WILLEMSTAD – De Belastingdienst richt zijn focus op invordering bij zakelijke klanten. Zij zijn verantwoordelijk voor ongeveer 95 procent van de totale belastingopbrengsten. 0,3 procent van...
- Advertisement -spot_img

Ingezonden | Onaangenaam verrast

HomeAuteursIngezondenIngezonden | Onaangenaam verrast
Ingezonden brief

Uw ingezonden brief in de Knipselkrant Curacao? Stuur uw brief voor 21:00 uur naar emailadres INGEZONDEN. Wij publiceren uw brief zonder deze in te korten. De redactie van de Knipselkrant Curacao is niet verantwoordelijk voor de inhoud. Ingezonden stukken die opruiende of dreigende taal bevatten worden door ons niet gepubliceerd.

Vandaag laten we Albert Comenencia aan het woord.

Onze minister van onderwijs voelt zich op zijn staart getrapt door de onderwijswereld. Meneer de minister wat u deze dagen ‘even’ heeft gevoeld is maar een fractie vergeleken met hetgeen wij als volk al jaren keer op keer ervaren.

Iedere keer als wij denken een goede keuze te hebben gemaakt bij de verkiezingen, wordt dit later toch weer een domper voor ons. Uiteindelijk moeten wij onze problemen vaak zelf oplossen omdat wij continu in de steek gelaten worden door politiek Willemstad.

En dan vinden jullie het raar dat wij af en toe het heft in eigen handen nemen? Have a heart.

Albert Comenencia,
Curaçao

Dit artikel is geplaatst in

2 reacties

 1. Albert we blijven hier constant onaangenaam verrast, cooper , dorothy janga , thode , de hele familie Manuel , nu weer vheydoorn , allemaal mfk de bende van Curaçao.

 2. En zo is het maar net!
  je hebt er niets aan die ministers.
  Ze zijn alleen maar bezig met zichzelf en hun projectjes.
  Weer een boze minister, boos worden en je aangetast voelen in je ministerschap, pleiten niet voor je als “Minister”.
  Nou krijg je eens eerlijke feedback, en dan gaat de minister ingezonden stukken schrijven.
  Een echte minister zou het dialoog opzoeken, zijn verontschuldigingen aanbieden, en zou vervolgens vragen aan betrokkenenen hoe hij hen beter van dienst kan zijn.
  Maar niet op Curaçao! Daar gaat de minister verontwaardigd doen, springt in de verdediging, gaat dreigen en roepen (via ingezonden brieven). Volgende stap is aankloppen bij hun vriendjes bij het OM? Daarna een wet voorleggen die het de burger verbiedt kritiek te hebben op Ministers?
  Ze zouden er toe in staat zijn, gezien de dreigingen van meneer Amerigo Thode, die zich ook al op zijn worteltje getrapt voelde, omdat men de premier komisch”beschrijft” in de media. Dat krijg je als je mensen met een klein en benepen voorstellingsvermogen aan het roer zet.

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Zoeken

Recente reacties