Asjes: Het zijn geruchten

Ivar Asjes

Premier Ivar Asjes liet gisteren weten dat de neuzen binnen de regering één kant op staan. FOTO JEU OLIMPIO

Willemstad – Minister-president Ivar Asjes (PS) liet gisteren tijdens een persconferentie weten dat het bericht over een troebele relatie binnen de politiek slechts berust op ‘geruchten’. De problemen zouden zijn opgetreden nadat de wijziging van de Sanctielandsverordening door PS werd verworpen. Volgens Asjes is er echter niets aan de hand.

,,Iedereen heeft weleens kritiek op elkaar”,

aldus de minister-president. Hij vervolgt dat het juist goed is om af en toe kritiek te kunnen uiten op elkaar en dat de neuzen binnen de regering wel één kant op staan. Asjes:

,,De ‘state of mind’ is momenteel negatief. Vanaf nu moeten we juist positief naar de toekomst kijken en de inhoud van het beleid voorop laten staan.”

Tijdens de persconferentie stipte hij onder andere twee punten aan.

Zo begon hij met het nieuws dat er een akkoord is bereikt over het voortbestaan van het Savaanhuis voor autistische kinderen onder de vlag van de SGR-groep en noemde dit een positieve ontwikkeling.

Als tweede punt liet hij weten dat de regering komend jaar 25 miljoen gulden gaat besteden aan het verbeteren van sportfaciliteiten en aan het renoveren van scholen in verschillende wijken verspreid over Curaçao.

Bron: Antilliaans Dagblad

Een Reactie op “Asjes: Het zijn geruchten

  1. Meneer Asjes en wat dacht u om het onderwijs te steunen??
    De criminaliteit terug te dringen??
    De corruptie uit te bannen??
    De witwas praktijken een halt toe te roepen???
    Het zijn maar een paar voorbeelden die een groot deel van alles is. Er waren zoveel afspraken, waar zijn die allemaal gebleven? In de doofpot verdwenen??

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *