ArubaNieuws | Eerste editie KLM Aruba Marathon

Op 3 juni 2018 is de eerste editie van de KLM Aruba Marathon!

Op 3 juni 2018 is de eerste editie van de KLM Aruba Marathon! Met een prachtige route waarbij je het beste van Aruba kan zien. Dit unieke familie hardloopevenement is voor jong & oud! Met een halve marathon, 10km en 5km run is voor iedereen is een geschikte afstand beschikbaar.

De Race is AIMS / IAAF gecertificeerd en deze wegrace is georganiseerd op het hoogste internationale niveau. Elke deelnemer die voor 10 mei geregistreerd is, ontvangt een persoonlijk startnummer / een Bib-tag, Mylaps-tijdregistratie, een medaille én een gratis event-shirt.

De prachtige route laat je het beste van Aruba zien, van Palm Beach naar de beroemde California Lighthouse en Eagle Beach. Er worden harlopers en wandelaars verwacht van over de hele wereld.

De marathon begint om 03:30 uur, de halve marathon om 05:30 uur, de 10K (lopen of rennen) begint om 07:00 uur en de 5K (lopen of rennen) om 07:30 uur. Elke deelnemer eindigt ongeveer tegelijkertijd op het strand. Met een spetterend eindfeest natuurlijk! Voor meer info ga naar  https://www.facebook.com/MarathonAruba/  of https://arubainternationalmarathon.com/en

Bron: ArubaNieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *