Antilliaans Dagblad | MCB-werknemer besmet met Covid-19

MCB bank | Antilliaans Dagblad

Willemstad – Een werknemer van de Maduro & Curiel’s Bank (MCB) – van het filiaal in Rio Canario – is positief getest voor het coronavirus.

Dat heeft de bank gisteren – na de officiële bevestiging te hebben ontvangen – zelf in een persverklaring bekendgemaakt. De werknemer was afgelopen maandag, 17 augustus, voor het laatst op het werk.

Uit voorzorg is het filiaal in Rio Canario met ingang van vandaag tot nader order volledig gesloten en wordt het gebouw grondig schoongemaakt en ontsmet (deep cleaning). In nauw overleg met epidemioloog Izzy Gerstenbluth en zijn team is bovendien ook besloten alle personeelsleden van het betreffende filiaal in verplichte quarantaine te plaatsen voor 14 dagen. ,,We betreuren het geconfronteerd te worden met deze situatie”, aldus de bank.

Er wordt voor dit specifieke geval van de besmetting van het MCB-personeelslid en de coronasituatie in het algemeen ondertussen nauw samengewerkt met de autoriteiten op het gebied van Gezondheid. ,,We zullen blijven voldoen aan de gezondheidsvoorwaarden die worden gesteld en vragen de gehele gemeenschap zich ook aan de regels te houden. In deze tijden moeten we begrip tonen, instructies opvolgen en onze acties aanpassen om onszelf en anderen om ons heen safe en gezond te houden. Ondertussen blijven we het belang benadrukken van social distancing en laten we bovenal elkaar steunen en aanmoedigen. We wensen onze collega een spoedig herstel; we hebben onze collega in gebed.” Sinds het virus Curaçao bereikte, is dit het tweede personeelslid van de MCB dat besmet is geraakt. Verdere details over deze nieuwe zaak zullen naar verwachting vandaag bekend worden gemaakt door Gerstenbluth.

Bron: Antilliaans Dagblad

4 Reacties op “Antilliaans Dagblad | MCB-werknemer besmet met Covid-19

 1. @Wim
  kijk uit vriend,het schrijven van de waarheid is niet erg gepast.

 2. Meest effectieve en goedkoopste online banking champagne van de MCB ooit.

 3. Zeker weer een in scene gezette besmetting die “bo banco amigu” kan gebruiken om hun bedenkelijke service-niveau te verantwoorden.

  Onze lokale banken en verzekeraars hebben inmiddels het stokje overgenomen van de politieke elite zijnde de meest onbetrouwbare partners van de klip

 4. ‘ wordt het gebouw grondig schoongemaakt en ontsmet’

  Gelukkig heeft MCB veel ervaring met wassen, witwassen wel te verstaan.

  Misschien kan Gianni ‘Mob’ Schob (EY) hen weer helpen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *