Antilliaans Dagblad | Dankbetuiging voor makers docu ‘Atardi’

De documentaire belicht het leven en het werk van een van de belangrijkste componisten en muzikanten van het eiland.

Het productieteam van de succesvolle documentaire ‘Atardi Rudy Plaate’ en de oudste dochter van de beroemde Curaçaose componist zijn door premier Eugene Rhuggenaath in het zonnetje gezet.

Dit vanwege hun bijdrage aan de film die al weken volle zalen trekt in de Curaçaose bioscopen. De documentaire belicht het leven en het werk van een van de belangrijkste componisten en muzikanten van het eiland.

Met name wordt aandacht besteed aan het verhaal achter de – ruim vierhonderd – composities van Plaate. De liedjes van Plaate getuigen van zijn liefde voor het eiland. Een van zijn bekendste nummers is het lied ‘Atardi’. Over zijn muziek wordt gezegd dat die de schoonheid van het eiland bezingt met een dosis liefdevolle melancholie.

Op de foto’s filmmakers Selwyn de Wind en Sulin Passial en oudste dochter Coraline Plaate die door Rhuggenaath worden geëerd.

Bron: Antilliaans Dagblad

2 Reacties op “Antilliaans Dagblad | Dankbetuiging voor makers docu ‘Atardi’

  1. Fred Schiedam

    Covid19-cluster nummer 3!
    Waarom kan MP niet het goede voorbeeld geven van 2 m afstand?

  2. Het is om een punthoofd van te krijgen, wat moeten we deze mensen noemen, randdebiel, lolo’s, pendejos? Iedereen moet 2 meter afstand nemen maar we zien keer op keer leden van dit achterlijk kabinet, hutjemutje op beelden verschijnen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *