30 C
Willemstad
• woensdag 27 september 2023

NOS | Rechter: Trump pleegde fraude door vermogen bedrijven enorm aan te dikken

Donald Trump heeft jarenlang fraude gepleegd door de waarde van zijn bedrijven te overdrijven. Dat heeft een rechter in de staat New York bepaald in een civiele...

Democracy now! | Wednesday, September 27, 2023

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

Extra | Journaal 27 september 2023

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

DolfijnFM | Inhouden belasting op pensioen niet meer van kracht

De Belastingdienst houdt geen belasting meer in op het pensioen van gepensioneerden. Volgens het ministerie van Financiën inde de Ontvanger tot nu toe de belastingschuld via het...

DolfijnFM | Caribische gulden mogelijk pas vanaf 2025 in gebruik

De nieuwe lanceringsdatum van de Caribische gulden is uitgesteld naar 31 maart 2025. De Centrale Bank van Curaçao en Sint Maarten heeft dit besloten, na overleg met...

DolfijnFM | Man aangehouden voor mishandeling

Een 59-jarige man is zaterdagmiddag op Bonaire aangehouden, omdat hij een andere man met een betonblok tegen het hoofd had geslagen. De mannen hadden volgens de politie...
- Advertisement -spot_img

Amigoe | Wilsoe kritisch over communicatie overheid

HomeMediaAmigoe | Wilsoe kritisch over communicatie overheid
elmer wilsoe
Wilsoe kritisch over communicatie overheid

WILLEMSTAD — De communicatie van de regering laat veel te wensen over. Dit constateerde PS-Statenlid Elmer ‘Kadè’ Wilsoe vorige week tijdens de behandeling van de begroting van Algemene Zaken.

Volgens Wilsoe is communicatie op dit moment de belangrijkste, maar ook de zwakste schakel van de overheid.

Volgens het Statenlid heeft de regering nog veel te doen op dit gebied. Hij gaf aan het gevoel te hebben dat de communicatie en vooral het uitleggen van het beleid van de regering aan het volk veel te wensen overlaten. Wilsoe vroeg aan de minister of Communicatie en Voorlichting, de communicatie-afdeling van de overheid, versterkt dient te worden.

In zijn antwoorden tijdens de vergadering stelde Whiteman het eens te zijn met zijn partijgenoot dat communicatie heel belangrijk is voor de regering. Op vragen van Wilsoe of er sprake is van vacatures bij de overheidsdienst gaf de premier aan dat dit momenteel niet het geval is.

Maar om een optimale bezetting te bereiken zouden er nog zes mensen bij moeten. Het gaat om extra mensen die functies moeten gaan bekleden als webredacteur, beleidsmedewerker en grafisch ontwerper.

Bron: Amigoe

Dit artikel is geplaatst in

3 reacties

 1. De vadisge Wilsoe ziet er niet alleen niet uit als een B acteur in een goedkope mafia film, deze laffe loopjongen van dos Santos houdt zich aan geen enkele regel.

  Ik zie hem nog steeds overal fout parkeren omdat hij te lui is zijn overgewicht een paar meter voort te bewegen.

  Dat PS dit walgelijk figuur nog in de Staten tolereert is toch verschrikkelijk. Hij is notabene nog steeds verdachte in de moordzaak Wiels.

 2. duidelijk solliciteren voor een baantje van een familielid?
  communicatie is inderdaad belangrijk, de overheid heeft zoveel missers, dus je weet niet meer waar aan je toe bent. als de regelgeving veranderd, de wetten worden veranderd benader dan de personen die het aan gaan persoonlijk door middel van brieven.
  wees duidelijk zeg niet van dat mag niet als voorbeeld illegaal bouwen, maar een paar dagen later zie je dat iemand wat bouwt op Gr Sint Joris maar daar gelden dan weer niet de regels voor.
  zolang dit soort communicatie er is gelooft iedereen het wel en doen ze gewoon wat ze zelf willen. Niet het volk is fout maar de regeerders die niet duidelijk zijn.

 3. Het hangbuikzwijntje heeft gesproken, Wilsoe mag eerst zelf wel eens naar een cursus communicatie gaan, om te leren rechtop te zitten in een vergadering of bij een ontvangst als vertegenwoordiger van het eiland Curaçao in het buitenland.

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Zoeken

Recente reacties