28 C
Willemstad
• zaterdag 13 juli 2024

Democracy now! | Tuesday, June 25, 2024

 Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

Extra | Journaal 25 juni 2024

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

Democracy now! | Monday, June 24, 2024

 Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

Extra | Journaal 24 juni 2024

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

SM | 150 miljoen euro nodig voor batterijen, windmolens en zonnepanelen op Aruba, Curaçao en Sint Maarten

De Nederlandse rijksoverheid moet de komende jaren 150 miljoen euro uittrekken voor de uitrol van windmolens, zonnepanelen, en batterijen op Aruba, Curaçao en Sint Maarten. Dat blijkt...

PBC | Top 0.3% belastingplichtigen met schuld dragen 1/3e totale belastingschuld

Persbureau Curacao WILLEMSTAD – De Belastingdienst richt zijn focus op invordering bij zakelijke klanten. Zij zijn verantwoordelijk voor ongeveer 95 procent van de totale belastingopbrengsten. 0,3 procent van...
- Advertisement -spot_img

Amigoe | Whiteman nodigt paus uit voor bezoek Curaçao

HomeNieuwsAmigoe | Whiteman nodigt paus uit voor bezoek Curaçao
whiteman-paus_maverlyne Wiels | Foto Paco Nunez
Whiteman nodigt paus uit voor bezoek Curaçao | Foto Paco Nunez

WILLEMSTAD — Premier Ben Whiteman heeft paus Franciscus namens de regering officieel uitgenodigd om een bezoek te brengen aan Curaçao. Dat maakte de premier gisteren bekend tijdens de wekelijkse persconferentie van de ministerraad.

Vorige maand reisde Whiteman samen met bisschop Luis Secco en pastoor Curtis Meris naar Rome en Milaan. In Milaan woonden ze de Expo Milano 2015 bij, met als thema ‘Feeding of the Planet, Energy for Life’. In Vaticaanstad overhandigde de premier een brief aan de paus.

Whiteman gaf tevens twee dvd’s cadeau, met daarop beelden van het bezoek van paus Johannes Paulus II aan Curaçao. Volgens Whiteman kreeg de Curaçaose delegatie extra aandacht. Na de dienst op het St. Pietersplein kregen de aanwezigen de kans om de paus de hand te schudden.

“Bij ons bleef hij echter langer staan en werden er meer foto’s genomen. Normaliter nemen de fotografen van het Vaticaan ongeveer vier foto’s van alle aanwezigen. In ons geval werden er zo’n zestig foto’s genomen”,

aldus Whiteman.

Bron: Amigoe

Dit artikel is geplaatst in

7 reacties

 1. “Bij ons bleef hij echter langer staan en werden er meer foto’s genomen. Normaliter nemen de fotografen van het Vaticaan ongeveer vier foto’s van alle aanwezigen. In ons geval werden er zo’n zestig foto’s genomen”,

  Ik denk dat Whiteman hier géén woord van liegt. Het valt mij ook altijd op hoeveel foto’s gemaakt worden in de dierentuinen. Vooral van olifanten en pauwen.

 2. De hele Italiaanse mafia in de Verenigde Staten (en Italie) gaat altijd braaf naar de kerk. Dat helpt dus kennelijk niet.

 3. Bij ons bleef de Paus langer staan, dus met andere woorden kwam de Paus speciaal naar de Curaçaose delegatie lopen en niet zij naar hem. Heb gehoord dat Whiteman in zijn broek stond te zeiken van de zenuwen, laat staan dat hij heeft kunnen tellen hoeveel foto’s er zijn gemaakt.

 4. Bij ons bleef hij langer staan Bla Bla Bla Kots Kots Kots. Wat een zielig figuur zeg die Whitevoet haler. Hij denkt zeker dat dit stukje van hem alleen op Curaçao word gelezen!. Hij zet heel Curaçao voorschut over de ganse? wereld, maar ja wat kan je dan ook verwachten van twee 2 afgevaardigde “Fraudelyne Wiels en één voor driemaanden gekozen Premier” die samen nog geen eq van 25 bezitten.

 5. Een religie waarbij de hele MFK mafia op de eerste rij zit bij het vieren van hun 5 jaar ellendig bestaan zou verboden moeten worden.

  En van de schijnheilige bisschop Secco krijg ik braakneigingen, net als Arthur Donker van de door deze hypocriet in bescherming genomen Isla.

  Kan deze man niet op studiereis gestuurd worden, een meerjarige in Zimbabwe?

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Zoeken

Recente reacties