Amigoe | Voorlichter Curaçaohuis niet weg om Wiels

Voorlichter Curaçaohuis niet weg om Wiels | Persbureau Curacao

Voorlichter Jassir de WIndt niet weg om Marvelyne Wiels | Persbureau Curacao

DEN HAAG — De pers- en publieksvoorlichter van het Kabinet van de Gevolmachtigde Minister van Curaçao Jassir de Windt benadrukte vandaag dat hij stopt met zijn werkzaamheden, maar dat dit niets te maken heeft met gevolmachtigde minister Marvelyne Wiels.

In een verklaring reageert hij op een artikel in het Antilliaans Dagblad met de kop ‘Voorlichter Wiels wil niet verder’. De Windt schrijft dat hij op uitzendbasis in dienst is van het Curaçaohuis en dat zijn contract eind juni verloopt.

“Ik heb ervoor gekozen om dit niet te verlengen, aangezien ik mij dan op compleet andere projecten ga richten. Dit laatste is een doordachte en geen impulsieve keuze geweest”,

aldus De Windt, die als gevolg van nog niet opgenomen vakantiedagen nog een week als voorlichter werkzaam zal zijn. Hij wilde vanmorgen nog niet uitweiden over het soort werk dat hij in de toekomst wil doen.

De Windt heeft zowel de gevolmachtigde minister als zijn collega’s op de hoogte gebracht van zijn beslissing, waar volgens hem met begrip op werd gereageerd. Hij was daarom ook erg verbaasd over het artikel in het Antilliaans Dagblad.

“Hij liet er geen misverstand over bestaan dat zijn besluit alles te maken heeft met het optreden van Wiels en haar omgangsvormen”,

meldde de krant over zijn motieven. De Windt noemt dit in strijd met de waarheid.

“De vermeende vertrekreden die in het eerder genoemde artikel wordt gegeven (is) op zijn zachtst gezegd tendentieus en niet op waarheid gebaseerd”,

aldus De Windt in een verklaring.

“Vooralsnog ben ik nog tot begin juni 2015 werkzaam op het KGMC en kijk ik terug op een zeer leuke en uitzonderlijk leerzame tijd op het kabinet.”

Bron: Amigoe
Dossier: Marvelyne Wiels – Gevolmachtigde Minister van Curaçao

6 Reacties op “Amigoe | Voorlichter Curaçaohuis niet weg om Wiels

 1. Ja, het is tijd voor jonger bloed in de politiek. De bejaarden Wilsoe en Cooper kunnen met Selikor mee nu ze een leven lang niets anders gedaan hebben dan hun Eigen zakken vullen over de ruggen van anderen.

  En ratten als Schotte kunnen we helemaal missen als kiespijn. Ik zag deze MAVO3 fraudeur gisteren weer bij het Sambil muziekfestival, De tuinkabouter liet zich er beschermen door een bodyguard van het type Ramsay Soemanta (dusmet een overgewicht omgekeerd evenredig aan zijn IQ).

 2. stanley Held

  Ach, wij kunnen hierover lang over schrijven. Een jong pas beginnende of carrière beludte persoon, zal kennelijk nooit het achterste van zijn tong laten zien. Hij moet verder. Heb het vermoeden dat hij veel weet. Neem hem ook niet kwalijk. Voor politiek Curaçao is ook dit een nederlaag, ondanks de nu positieve berichten. Om duidelijkheid te scheppen zou ik als regering nieuwe verkiezingen uitschrijven. Een ieder die weet wat er na Pim Fortuin, gebeurd is. Ik heb het vermoeden dat het te laat is. Mijn vermoeden is, dat de degene die nu er zitten, niet meer terugkomen. Curaçao heeft een nieuwe, jonge, eerlijke en frisse wind nodig. Mijjn beste Billy kijk maar naar mijn taalfouten, kijk niet naar de inhoud. Ik heb gesproken.

 3. De Amigoe is een goede krant.

  Om de aardappelen op te schillen. Journalistiek is het AD hen ver voorbij geschoten met top onderzoeksjournalistiek in de affaires rond true yu di korsow (volgens Eric Garcia) Anthony de Lima en Fraudelyne Wiels.

 4. De Amigoe is allang niet meer objective gewoon een regeringskrant geworden. Ze kunnen nog wat leren van het AD die wel zaken aan de orde durft te stellen.

 5. Observer

  Lijkt wel of de Amigoe steeds meer naar de pijpen van Fraudelijn danst om steeds Fraudelijn in een hemels daglicht te zetten. Dat Fraudelijn door en door slecht, doortrapt en uitmuntende vervalser is weten we. Nu stopt Yasser er mee. Waarvoor is ze bang? Dat de waarheid van het Curacao aan het licht komt? Dat Yasser gaat praten over het reilen en zeilen daar? Het net rond haar sluit zich langzamer hand en dat voelt ze.

 6. Hoeveel heeft Fraudelyne aan Yasser betaald om hem te doen zwijgen?

  Dat is haar bekende modus operandi.

  Van ons belastinggeld natuurlijk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *