27.2 C
Willemstad
• donderdag 7 december 2023

Democracy now! | Wednesday, December 6, 2023

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

Extra | Journaal 6 december 2023

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

Nu.cw | Groot gebied met regen in aantocht Groot gebied met regen in aantocht

Sanne van den Boomen Een grote depressie met regen is onderweg vanuit het westen richting het Caribisch gebied. Dat is op satellietbeelden te zien. Ook de Meteorologische Dienst...

Nu.cw | Vrouwen tijdens hike verdwaald, door Kustwacht gered

Twee vrouwen zijn dinsdag in de omgeving van Dos Pos op Bonaire tijdens het hiken verdwaald geraakt. Uiteindelijk werden ze teruggevonden doordat ze zelf lichtsignalen gaven. Dat...

Nu.cw | Bevolkingsregister en rijbewijzenbureau maandagmiddag gesloten

Door: Britt van Garderen Het Bevolkingsregister (Kranshi) en het Rijbewijzenbureau zullen maandag 11 december vanaf 12.00 uur ‘s middags gesloten zijn voor het publiek. Deze sluiting is in...

PBC | Curaçao en andere eilanden hebben urgent gezondheidsonderzoek nodig

Persbureau Curacao WILLEMSTAD – Een recent uitgebracht verkenningsrapport genaamd ‘Programmeren gezondheidsonderzoek in het Caribische deel van het Koninkrijk der Nederlanden’ werpt een belangrijk licht op de gezondheidsuitdagingen waarmee...
- Advertisement -spot_img

Amigoe | Van Raak betreurt afwezigheid Wiels

HomeMediaAmigoe | Van Raak betreurt afwezigheid Wiels
Marvelyne Wiels kan controle verwachten
Marvelyne Wiels samen met Whiteman en Luis Secco op bezoek bij de Paus

DEN HAAG — SP-Tweede Kamerlid Ronald van Raak wil weten waarom de gevolmachtigde minister van Curaçao Marvelyne Wiels niet aanwezig was bij de troonrede, die op Prinsjesdag door koning Willem-Alexander werd uitgesproken.

“Deelt u mijn teleurstelling dat het land Curaçao niet door de gevolmachtigde minister werd vertegenwoordigd bij het uitspreken van de troonrede door de koning?, schrijft Van Raak in een brief aan minister Ronald Plasterk van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties.

Volgens Van Raak is de afwezigheid van minister Wiels in strijd met de oproep van de koning dat de vier landen in het Koninkrijk juist hun krachten moeten bundelen. Hij wil ook weten of Wiels van tevoren heeft gemeld dat ze afwezig zou zijn.

Paus

Wiels meldt in een reactie dat ze niet bij de troonrede aanwezig was aangezien ze samen met interim-premier Ben Whiteman en bisschop Luis Secco vandaag paus Franciscus in Rome zou bezoeken.

Bron: Amigoe

Naschrift KKC:

Behalve GevMin Marvelyne Wiels, zijn ook premier Ben Whiteman en ex-premier Ivar Asjes met zijn echtgenote Tara Asjes Prins  in het Vaticaan.

Ex Premier Ivar en Tara Asjes-Prins ook in het Vaticaan
Ex Premier Ivar en Tara Asjes-Prins ook in het Vaticaan
Ex Premier Ivar en Tara Asjes-Prins evenals Ben Whiteman, Marvelyne Wiels en Bisschop Luis Secco in het Vaticaan
Ex Premier Ivar en Tara Asjes-Prins evenals Ben Whiteman, Marvelyne Wiels en Bisschop Luis Secco in het Vaticaan
Dit artikel is geplaatst in

19 reacties

 1. Beste I. Kant,

  Dat de naam H**ler door ** wordt voorzien doet niet de moderatie afdeling doch wordt automatisch door speciale software gedaan.

  Met vriendelijke groet,

  Hoofd Redactie
  KKC

 2. @redactie
  door twee keer de naam H**LER in mijn tekst te noemen wilde
  ik extra nadruk leggen op deze misdadiger die ons het meest aanspreekt gezien de ellende de hij ons direct heeft aangedaan..
  Het feit dat u de naam van genoemde persoon met ## voorziet, toont aan dat u ook zo uw voorkeuren heeft. Waarom mogen de namen van de andere misdadigers wel voluit getoond worden?
  Ik vroeg me het alleen maar af. No hard feelings !
  Keep up the good work !

 3. @Herbie
  moe(s)ten we ook gehoorzaam zijn aan H**LER, Stalin, Mugabe,
  Idi Amin, Pol Pot en zo kan ik nog wel even doorgaan.
  Allemaal door uw God benoemd en dus te gehoorzamen ?
  Heremetijd, dat is nog eens een barmhartige God zeg !
  Maar er werd in die tijd dus een hoop onzin geschreven, soms ook nog steeds bestsellers !
  Herbie gebruik je ,thans aangetoonde, weinige hersencellen eens, die heeft jouw God je ook niet zo maar gegeven.

 4. Iedere volk krijgt de leider die het verdient. Dit is een alom bekende citaat die vaak gebruikt wordt. Bijvoorbeeld de bekende filosoof Joseph de Maistre.
  Maar waar zouden deze wijze mensen het toch vandaan hebben? En het komt mij ook wel erg bekend voor. O, o ja, ik weet het weer. Het staat in het woord van God en wel in het boek van Paul aan de Romeinen. In hoofdstuk 13 vers 1 staat: “Iedereen moet gehoorzaam zijn aan de autoriteiten, want er is geen autoriteit die niet door God is ingesteld. Alle autoriteiten is door God ingesteld.
  Nou, nou, kan je nagaan wat voor een volk wij hebben. Of is het toch dat God langs deze weg de aandacht vraagt om te veranderen? Laten wij het bij het laatste houden.
  Waar het woord van God niet allemaal goed voor is.

 5. Viswijf Fraudelyne Wiels, die met haar CV leugens, nepotisme en stelen van de belastingbetaler met meerdere van de 10 geboden gebroken heeft gaat wel schijnheilig doen bij de paus? Wat een idioterie!

  Had Schotte, Constantia, Thode, Wilsoe en Cooper ook meegenomen en vooruit Stella van Rijn en Ramsay Soemanta ook, dan had de paus alle onze politieke payasos bij elkaar gehad.

 6. Taco Tara weer op kosten van de belastingbetaler op wereldreis? Ze heeft wel erg veel vrije dagen bij haar werkgever Centrale Bank. Maar ach, haar baantje daar heeft ze gekregen via een een-tweetje tussen jAsjes en zonnekoning Ensley Tromp dus ze kan vrij nemen wanneer ze wilt en niemand merkt haar aanwezigheid op want Taco Tara is een grote nitwit.. Ensley Tromp wordt daarbij niet gehinderd door andere Centrale Bank bestuurders, want die zitten 5 PM al in café de Heeren.

 7. ze zijn allemaal zo goed katholiek.
  ze hebben alles over voor hun medemens.
  of zijn het huichelaars.
  wie het weet mag het zeggen…
  ik weet hoe hypocriete mensen er uit zien.

 8. Een bijzonder onbeschaamd stel zakkenvullers bij elkaar. Misschien voor Leeflang mogelijk vragen te stellen welke credit card door Jasjes cs is gebruikt, en is er speciaal een fotograaf “ingevlogen voor deze charade??

 9. .
  Het zijn, waren en zullen nooit volksvertegenwoordigers zijn. Ze vertegenwoordigen alleen zichzelf.

  Slechts één belang telt bij deze onbeschaafde lieden:

  Ongenegeerd eigenbelang. Ze hebben gewoon lak aan iedereen! Ikke, ikke en de rest kan stikke.

 10. Ja Ja; valt wel erg op, Whiteman, (J)Asjes, Tamara en Fraudeleyn bij de paus.
  Wat is er aan de gang?
  Gaan ze bij het hoogste katholieke orgaan biechten?
  Of gaan ze gezamenlijk een nieuwe strategie uitbroeden?
  Ging (J)Asjes met Tamara op eigen kosten of op kosten van de belasting betaler?

  Ik pijnig mijn hersenen aan af en denk steeds meer richting Helmin.
  Zijn dit gebroeders in Crime?
  Zijn dit gebroeders in valsheid in geschriften?

  (J)Asjes wil Fraudeleyn in Den Haag houden. Tamara doet gewillig mee en houd haar mondje stijf dicht, ze heeft immers een dik betaalde job in haar schootje geworpen gekregen.
  Whiteman huppelt als een schoothondje in de rij mee. En Fraudeleyn zit met niets doen in Den Haag geld van de belasting betaler over de balk te gooien.

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Zoeken

Recente reacties