Amigoe | Storm Erika houdt Insel vandaag aan de grond

Storm Erika houdt Insel vandaag aan de grond | Persbureau Curacao

Storm Erika houdt Insel vandaag aan de grond | Persbureau Curacao

WILLEMSTAD — Insel Air heeft de vluchten naar de Bovenwinden vandaag geannuleerd. Dit in verband met de tropische storm Erika die momenteel langs de Bovenwindse eilanden raast.

In totaal gaat het om vier vluchten die Insel Air heeft stopgezet. Vanuit Curaçao moest vandaag een vliegtuig vertrekken richting St. Maarten. Het zou daarna doorvliegen naar de Dominicaanse Republiek om dan weer terug te vliegen naar Curaçao.

Ook een Insel Air-vlucht vanuit Aruba is vandaag in verband met de storm niet doorgegaan. Dat vliegtuig zou vanuit Aruba naar de Puertoricaanse hoofdstad San Juan vliegen en terug. Insel Air nam echter geen risico.

Alle passagiers die vandaag met één van deze vluchten mee moesten zijn door Insel Air omgeboekt. De vooruitzichten voor de komende dagen zijn goed. Hierdoor kunnen de vluchten morgen gewoon doorgaan. Een woordvoerder van Insel Air vertelde dat iedereen die vandaag niet mee kon, morgen naar de plaats van bestemming wordt vervoerd.

De storm had geen invloed op het vluchtschema van PAWA, de andere maatschappij die vier keer per week vanuit Curaçao naar de Dominicaanse Republiek vliegt. Hun vlucht van gisteren is gewoon doorgegaan. Ook voor die van morgen verwacht woordvoerder Iris Gascon geen problemen.

Bron: Amigoe

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *