Amigoe | Stilte rondom PNP

Suzy Camelia Romer toch op 2? | Foto Antilliaans Dagblad

Davelaar 1, Suzy Camelia Romer 2? | Foto Antilliaans Dagblad

WILLEMSTAD — De kandidatenlijst van de PNP is nog steeds niet klaar. Dit melden verschillende bronnen rondom de groene partij. Partijvoorzitter Henny Reinilla en politiek leider Humphrey Davelaar waren vanochtend niet bereikbaar voor commentaar.

Terwijl de ene na de andere partij haar kandidatenlijst presenteert, blijft het stil rondom de PNP. Dit terwijl maandag de PNP haar lijst bij het Hoofdstembureau moet presenteren. De definitieve lijst moet nog door het bestuur worden goedgekeurd, waarna die aan de leden kan worden voorgelegd. Dit laatste moet tijdens een ledenvergadering plaatsvinden. De verwachting is dat dit ergens dit weekeinde, mogelijk zondag bij het partijgebouw Kas di Pueblo zal gebeuren.

Bronnen rondom de groene partij melden dat in ieder geval de top vijf wel klaar is. Deze zou worden aangevoerd door partijleider Humphrey Davelaar, gevolgd door huidig minister van Verkeer, Vervoer en Ruimtelijke Planning (VVRP) Suzy Camelia- Römer op plaats twee.

Nummer drie zou volgens onbevestigde bronnen gereserveerd zijn voor partijvoorzitter Henny Reinilla. Op nummer vier zou oudvakbondsleider, activist voor Bándariba en op dit moment lid van het bestuur van woningbouwstichting FKP, Elvin Gerard staan.

Nummer vijf zou zijn toebedeeld aan partij-medewerker en bekend voetbalcoach Norman ‘Nooi’ Girigorie. Over de verdere invulling van de lijst wisten bronnen geen mededelingen te doen.

Wel is duidelijk dat een paar jonge kandidaten die vorige keer op de PNP-lijst stonden, niet meer terug zullen keren. Dit geldt voor Yudeska Susana en Caresse Peternella.

Bron: Amigoe

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *