Amigoe | Ronald McDonaldhuis nog steeds niet benaderd door Victorina

onald McDonaldhuis nog steeds niet benaderd door Victorina

onald McDonaldhuis nog steeds niet benaderd door Victorina

WILLEMSTAD — Ondanks de media-aandacht en vele steunbetuigingen heeft het bestuur van de Ronald McDonald House of Charities (RMHC) nog steeds niets gehoord van minister Siegfried Victorina van Gezondheid over hun plaatsing in het nieuwe ziekenhuis.

“We hebben hem tevergeefs geprobeerd te bereiken, maar zitten helaas nog steeds in onzekerheid”, aldus directeur Claudia Rigaud.

“We hebben daarnaast ook zelf geprobeerd contact te zoeken, maar dit is niet gelukt”, vertelt Rigaud. De stichting tast dus nog steeds in het duister omtrent de stand van zaken, maar is wel erg blij met de steun die ze de afgelopen dagen hebben gekregen. “Het is mooi om te zien dat de gemeenschap ons zo steunt. Dit geeft ons kracht.”

Naar aanleiding van de situatie gaat het bestuur vandaag in beraad om te kijken naar de stappen die ze intern kunnen ondernemen om meer zekerheid te krijgen. Zoals deze krant begin deze week berichtte, is de stichting al vier jaar bezig om een plek te krijgen binnen het nieuwe ziekenhuis. Het bestuur heeft hierover nog geen terugkoppeling gehad van de minister. Om die reden was het voor de stichting dan ook frappant om via ochtendkrant Extra te moeten vernemen dat ze niet meeverhuizen naar Hospital Nobo Otrobanda (HNO), omdat de minister de naam van de stichting zou associëren met junkfood.

Ondanks het nieuws blijft Rigaud hoopvol. “Ondertussen zijn we enkele dagen verder. Je wil natuurlijk weten of het werkelijk zo is, of er een beslissing is genomen, wanneer het officieel bekend wordt gemaakt en wanneer we met de minister om de tafel kunnen zitten. Het is een stressvolle tijd en we worden er niet vrolijk van, maar we gaan door.”

Bron: Amigoe

Een Reactie op “Amigoe | Ronald McDonaldhuis nog steeds niet benaderd door Victorina

  1. Henriques

    Meer dan een non figuur. Jammer dat de PS ogenschijnlijk door zijn ‘goede’ kandidaten heen is.
    Mwhaahhh

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *