Amigoe | Ombudsman onderzoekt Marvelyne Wiels

Marvelyne Wiels-Foto_Nico-van-der-Ven-09

Onderzoek naar Marvelyne Wiels | Foto Nico van der Ven

WILLEMSTAD — Het bureau van de ombudsman is op dit moment bezig met een onderzoek naar de handel en wandel van de gevolmachtigde minister Marvelyne Wiels. Dit bevestigt ombudsfunctionaris Alba Martijn.

Het onderzoek vindt plaats op eigen initiatief van het ombudsinstituut.

Veel details kon Martijn in deze fase van het onderzoek niet geven, niet over wat er specifiek wordt onderzocht en ook niet over hoe lang het onderzoek zal duren. Dit laatste is afhankelijk van antwoorden die het instituut nog moet krijgen van de regering. De brief met vragen is vorige week naar de regering gestuurd, aldus Martijn.

Sinds haar aantreden rommelt het continu rondom Wiels. Ook binnen de coalitie bestaat er wrevel over haar optreden en het door haar gevoerde beleid. Een onderzoek van overheidsaccountant Soab constateerde onlangs dat de procedureregels bij het aangaan van financiële verplichtingen boven een bepaalde omvang bij het Kabinet van de Gevolmachtigde Minister vanaf begin 2013 niet zijn nageleefd.

Bron: Amigoe
Dossier: Marvelyne Wiels – Gevolmachtigde Minister van Curaçao

5 Reacties op “Amigoe | Ombudsman onderzoekt Marvelyne Wiels

  1. Dat Asjes de hand nog steeds boven deze vrouw haar hoofd houd-IPV ze weg te halen-naar huis te sturen zonder verdere verdiensten betekend alleen maar dat ook hij boter op zijn hoofd heeft en/of even achterlijk is.

  2. Een groote afgang voor Curacao om zo’n persoon op zo’n belangrijke post te plaatsen-geen enkele opleiding en kader heeft dit mens-wij noemen dat Berguensa pa nos hende yu di Korsow.

  3. precies, deze mevrouw is vuilnis!!!

  4. Slim, zo een onderzoek van de ombudsman, hier moet men wel aan meewerken en alle matten waar tot nu toe alles werd ondergeveegd zijn niet van toepassing.

  5. Ernesto.J.Rozendal

    Als ik al die negatieve berichtgeving omtrent mevrouw Wiels lees schaam ik me dood. Dit is de functie van Gevolmachtigde Minister onwaardig en beneden ieder geciviliseerde en diplomatieke peil. Tevens doet dit afbreuk aan alle vervullingen van voorgaande gerespecteerde Gevolmachtigde Ministers van de Nederlandse Antillen en Curacao zoals onderandere Efraïn Jonckheer, Boy Rozendal, Edsel Jesurun en Carel de Haseth. Triest …….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *