Amigoe | Meer spullen in beslag voor Nederland

Afpakteam Curacao | Foto Extra

Afpakteam Curacao | Foto Extra

WILLEMSTAD — Nader onderzoek van het Afpakteam na de acties van afgelopen dinsdag in de Geleenstraat, Kaya Cupido en Grote Berg op verzoek van het Openbaar Ministerie Noord-Holland, leidde gisterenochtend tot de inbeslagname van meer waardevolle spullen van de man D.F.N. (46).

Het multidisciplinair Afpakteam van Curaçao zette het onderzoek voort en nam gisterenochtend in de Geleenstraat en in Grote Berg een pickup Hilux, een auto Mazda RX8 en twee luxe scooters in beslag. Echter, om sociale redenen besloot het OM één van de voertuigen beschikbaar te laten voor de man. Het voertuig heeft hij nodig vanwege gezondheidsredenen en mag dat gebruiken zolang de man onder medische behandeling is, aldus het OM.

“Het voertuig blijft wel eigendom van het Afpakteam.”

Zoals bekend rukte het Afpakteam op verzoek van de Nederlandse autoriteiten dinsdagochtend uit naar drie adressen op het eiland. Het Openbaar Ministerie Noord-Holland heeft een rechtshulpverzoek ingediend zodat het lokale Afpakteam het Noord Hollandse afpakteam kon assisteren tijdens de huiszoekingen op bovengenoemde adressen, onder leiding van een rechter-commissaris.

De inboedel van de woning in Grote Berg werd in beslag genomen, terwijl gestart is met het administratieve proces om ook de woning in beslag te nemen. De reden voor de huiszoekingen en inbeslagname van goederen is vooralsnog onbekend. Het lokale OM mag hier geen informatie over verschaffen aangezien het een Nederlandse zaak betreft.

Bron: Amigoe

Een Reactie op “Amigoe | Meer spullen in beslag voor Nederland

  1. STOER, zo’n sticker (bord) op míjn auto. Waar kan ik die stelen? 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *