Amigoe | DP presenteert nieuwe leider officieel

DP- woordvoerder Edvin Irausquin, partijleider Geraldine Scheperboer-Parris en partijvoorzitter Frank Gressman tijdens de presentatie van de lijsttrekker en nieuwe leider van de Democratische Partij (DP).

DP- woordvoerder Edvin Irausquin, partijleider Geraldine Scheperboer-Parris en partijvoorzitter Frank Gressman tijdens de presentatie van de lijsttrekker en nieuwe leider van de Democratische Partij (DP) | Foto Ken Wong

WILLEMSTAD — De Democratische Partij (DP) heeft Geraldine Scheperboer- Parris dinsdag officieel gepresenteerd als haar nieuwe leider. Zij zal de lijst van de rode partij aanvoeren bij de verkiezingen van de 30e september.

De lijst van de DP zal uit louter vrouwen bestaan.

Scheperboer-Parris is advocate en is werkzaam bij advocatenkantoor Scheperboer & Parris advocaten. De nieuwe leider heeft sociaal Curaçao tot haar prioriteit gemaakt. Onderwijs en werkgelegenheid hebben voor haar prioriteit.

De nieuwe DP-leider ziet onderwijs als de basis voor de ontwikkeling van het eiland.

“Als wij ervoor zorgen dat onze kinderen goed onderwijs krijgen en gezond zijn, dan is dat een belangrijke stap voor het eiland. Het zal dan op termijn bijdragen aan de groei van de economie, een gezond financieel klimaat en daling van de criminaliteit.”

De nieuwe DP-leider werd maandag tijdens een partijassemblee gekozen. De partij is optimistisch ten aanzien van de komende verkiezingen. Gisteren werd zij officieel gepresenteerd door haar partij.

Bron: Amigoe

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *