Amigoe | Dag van de Verpleging bij Sehos

Dag van de Verpleging bij Sehos

Gister was het de Internationale Dag van de Verpleging bij Sehos

WILLEMSTAD — Vandaag is het de Internationale Dag van de Verpleging. Op deze dag wordt er wereldwijd stilgestaan bij de waardevolle taak die verplegers dagelijks verrichten. Ook het St. Elisabeth Hospitaal (Sehos) stond hierbij stil.

De dag werd om 08.15 uur ingeluid met een officiële ceremonie voor de ingang van het ziekenhuis. Daarbij werd de nationale vlag gehesen en het personeel zong luidkeels mee met het volkslied. Verschillende sprekers, waaronder bestuursvoorzitter Frank Poen en medisch directeur Franke Scheper, benadrukten dat de verplegers uitstekend werk verrichten.

Scheper was erg tevreden over de zorg en sprak over een patiënt die dezelfde mening deelde, en hem onlangs hiervan op de hoogte had gesteld. Poen was positief over het feit dat er, ondanks de financiële situatie van het ziekenhuis en de beperkte middelen, goed werk wordt verricht.

Onder de aanwezigen waren ook de Raad van Toezicht, vakbondsvoorzitter Johnsel Diaoen (CBV) en de leden van de Raad van Bestuur.

Na de toespraak werd er een hapje en een drankje genuttigd in de centrale hal, waarna er een heilige mis plaatsvond in de kapel van het ziekenhuis. Het gebed werd geleid door de huispastoor Gabriel Ospina Yutssy en pastoor Curtis Meris. De dag werd afgesloten met een gezamenlijke lunch op de parkeerplaats van het Anna Paviljoen.

Bron: Amigoe

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *