Amigoe | CARF Puppy meet & greet fundraiser bij Hòfi Cas Cora

 

CARF Puppy meet & greet fundraiser bij Hòfi Cas Cora

CARF Puppy meet & greet fundraiser bij Hòfi Cas Cora op 6 juni a.s.

WILLEMSTAD — Kelly Theunissen heeft voor haar Miss Teenager 2015-verkiezing Curaçao Animal Rights Foundation (Carf) als goed doel gekozen. De kandidaat- Miss helpt de organisatie met een Puppy Meet & Greet Fundraiser voor de dierenstichting.

Elke deelnemer aan de missverkiezing moet een project uitvoeren met een goed doel. Aangezien Theunissen al van kinds af aan een grote dierenvriendin is, wilde ze graag iets voor Carf doen. Carf heeft als doel het opvangen en verzorgen van overtollige en verwaarloosde honden.

De stichting werkt volgens het ‘No Kill’- beleid en is helemaal afhankelijk van donaties. Momenteel heeft Carf de zorg over 100 honden. De kosten voor de verzorging lopen hoog op. Het is Kelly’s doel om meer bewustwording bij de mensen te creëren over omgang met dieren, het belang van steriliseren en castreren en het ‘Adopt, don’t shop’-principe.

Daarnaast wil Kelly ook fondsen werven om Carf te helpen met de aanschaf van Heartguard, een medicijn dat alle honden een keer per maand krijgen om hartworm te voorkomen. Op 6 juni is de Meet & Greet bij Hòfi Cas Cora.

Er is een bouncer voor de kinderen en er worden verschillende spulletjes verkocht, waarvan de opbrengst de stichting ten goede komt aan Carf. Bezoekers worden voorzien van informatie over de verzorging van de hond en sterilisatie en castratie.

Bron: Amigoe

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *