Amigoe | Campo mogelijk wederom in opspraak

Campo mogelijk wederom in opspraak

Campo mogelijk wederom in opspraak

WILLEMSTAD — De directie van Campo Alegre, exploitant Rectour Corporation, haalt en steelt geld van het bordeel en is schuldig aan ‘verschrikkelijk beheer’, laat een partij in een persbericht weten, die zichzelf de ‘ware eigenaar van het bordeel noemt’ en met de Amigoe communiceert onder de naam ‘Campo Alegre Resorts’.

Het is voor deze krant niet duidelijk wie precies achter het bericht zit.

“Schulden, belastingen en sociale premies worden niet betaald. Soms kunnen zelfs de salarissen niet worden uitbetaald. De vrouwen die werkzaam zijn in het bordeel worden mishandeld door de directie. Klanten willen Campo Alegre niet binnen omdat zij bang zijn voor de gang members die daar rondhangen en het bordeel binnengelaten worden met wapens.

Dat waren genoeg aanwijzingen om de directie een stevige brief te sturen met het verzoek het bordeel binnen twee werkdagen te verlaten. Dit verzoek werd genegeerd en hoogstwaarschijnlijk zullen er juridische stappen worden genomen”, aldus ‘de ware eigenaar’.

Marlon Regales, operationeel directeur van het bordeel, stelt wel gehoord te hebben van een dergelijke brief, maar weet niet wat de inhoud ervan is.

“De brief was niet aan mij gericht. Ik heb er niet verder naar gevraagd”,

aldus Regales. Uit diverse pogingen van deze krant bleek dat het vaste nummer van Campo Alegre buiten werking is. Ook de weduwe van wijlen mede-eigenaar Giovanni van Ierland, Raquel van Ierland-Maduro, was niet bereikbaar voor commentaar.

Bron: Amigoe

Een Reactie op “Amigoe | Campo mogelijk wederom in opspraak

  1. Renée van Aller

    Aangezien overspel niet mag en bordeelbezoek ook niet, kan men opmerkelijk illegaal bezig zijn en consequent de wet overtreden in een officieel/onofficieel bordeel. Zeker als de magere van toepassing zijnde regelgeving nauwelijks gehandhaafd wordt. Meestal wordt dit eerzame beroep door buitenlandse dames uitgeoefend voor korte tijd. De dames die zich liggend moeten staande houden, worden vaak onvoldoende beschermd tegen ziekten, geweld, onhygiënische toestanden en uitbuiting. Wij hebben ooit een waslijst van mogelijke verbeteringen voor de vreemdelingendienst Aruba opgesteld. Kunnen we zo doorsturen naar Campo Alegre. Renée van Aller&John de Vries

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *