31 C
Willemstad
• donderdag 21 oktober 2021 11:12

Laatste reacties

- Advertentie -

Amerigó Thodé bekent lekken geluidstape

Amerigo Thodé: ze moeten ons hebben
MFK-Statenlid Amerigó Thodé heeft gisteren bekend geluidsinformatie gelekt te hebben uit het besloten overleg tussen de Staten en het College Financieel toezicht

WILLEMSTAD – Amerigó Thodé heeft gisteren bekend geluidsinformatie gelekt te hebben uit het besloten overleg tussen de Staten en het College Financieel toezicht. Dat valt op te maken uit de speciale pesconferentie die zijn partij MFK gisteren belegde.

Het MFK-Statenlid voelt zich niet gebonden door zijn geheimhoudingsplicht als daarmee leugenaars kunnen worden ontmaskerd. Vorige week liet zijn partijgenoot, ex-minister van Financiën een geluidsopname horen op radio MAS van het besloten overleg. In het reglement van orde van de Staten hebben alle Statenleden beloofd geen informatie van commissieoverleggen naar buiten te brengen, anders dan wat in het officiële verslag wordt vermeld.

Volgens Thodé is hij aan zijn kiezers verplicht leugens van collega’s te ontmaskeren, ook al heeft hij een geheimshoudingsplicht.

- Advertentie -

Donderdag verscheen er een foto in de krant, waarop te zien is dat het MFK-Statenlid een opnameapparaat voor zich had liggen tijdens het CFT-overleg. Volgens Thodé is de fotograaf van deze foto wel strafbaar. Gerrit Schotte, leider van de MFK, heeft Statenvoorzitter Mike Franco verzocht om daar onderzoek naar te doen.

Bron: Persbureau Curaçao

- Advertisement -

Artikel delen

Dit artikel is geplaatst in

6 reacties

 1. Het moge duidelijk zijn dat de club Gerrit de Raaf ondanks hun gestolen miljoenen terein aan het verliezen zijn. Door de psychopaat MFK lijder! worden er steeds meer fouten gemaakt, om zijn soldaten het vuile werk te laten op knapen, omdat hij zelf volledig de weg kwijt is, en dat is nu het zwakke punt van de psychopaat als hij in het nauw komt, hij begint nog meer te liegen en te bedriegen, trekt iedereen die in hem geloofd mee tot in zijn ondergang ( hel) toe. Het enigste waar deze vrijmetselaar club geen rekening mee heeft gehouden is dat we in het jaar 2014 leven , met google, twitter etcetra als je een scheet laat staat het binnen een seconde te lezen over de hele wereld, vroeger konden de dictators jaren hun gang gaan en daarna nog jaren hoeren en snoeren van het gestolen geld gelukkig is die tijd over, de ene na de andere generaal, precident , meelopers worden nu naar Den Haag gebracht om berecht te worden, in deze tijd duurd het niet zo lang meer om politici voor het gerecht te krijgen die fout zijn.

 2. Peppie en kokkie kunnen weer aan de slag.
  met hun grote mond en de corrupte rechters komt deze clown er mee weg.
  MFK mag gewoon alles…….

 3. Het is niet alleen dom om zoiets te doen, maar het excuus is nog dommer, maar dat kun je verwachtten van een MFK figuur. Gaan we dit weer met de mantel der liefde bedekken of wordt er nu eens een voorbeeld gesteld dat dit dus niet kan.

 4. Tja dit zegt alweer genoeg. Een onafhankelijke online krant zoals de Knipselkrant Curaçao (inmiddels wereld wijd gelezen) werd zonder enig succes gepoogd plat te bombarderen via Ddos aanvallen omdat hun blog de waarheid probeert te laten zien. NEE zeggen enkelen, dat mag niet. Wel Thode het is een vrij pers die doet wat ze kan en hoopt te doen om de waarheid naar boven te krijgen. Echter zonder heimelijke opnames of afluister apparatuur. Wel is 1 van de redacteuren benaderd door een medewerker van ?? om het 1 en ander bij te praten. Nee dat was een misser van hem want de contacten van deze krant ( die ik trouwens met plezier lees) gaan ook ver. Meneer wou met afluister apparatuur praten en zo de bewuste redacteur onder druk zetten. Plan mislukt. Maar meneer Thode denkt dat hij met zijn MFK ver boven alle wetten staat. Hij heeft een duidelijk strafbaar feit gepleegd en veel mensen zullen nu zeggen, “tja Thode onder ga nu de straf ie daar op staat”. Het hotel in Koraal Specht zal je met open armen ontvangen. Kan je straks met je MFK maatjes misschien domino spelen.

 5. BULL SHIT was het niet de MFK die enkele jaren geleden het statengebouw en de statenzaal helemaal hebben laten controleren op afluisterapparatuur. Was het niet de leider van de MFK die steen en been klaagde over de afluister apparatuur die in zijn auto waren geplaatst. Volgens mij (als het zo was) de mensen die deze afluister apparatuur hebben geplaatst waren ook op zoek naar de waarheid en wilden de leugenaar ook ontmaskeren. Tjonge jonge wat heb jij jezelf voor gek gezet met dit verhaal. Als het het mocht volgens (jouw) regels waarom moest je dan de memorecorder verstoppen onder de papieren hahaha. Zielig heel zielig misschien beter dat je opzout als statenlid.

 6. dus als ik het goed begrijp is dit een vrijbrief om alles te mogen openbaren als je leugenaars, oplichters, fraudeurs enz kunt ontmaskeren.
  kijk dat komt dus goed uit, want er zijn veel mensen die genoeg weten foto matriaal kunnen maken. het mooiste is de Hr Thode schept een precendent van de grootste orde. Hij zegt dat het niet stafbaar is, dus AMBTENAREN km op met de bewijzen van wanbetalers belastingen, SVB enz immers U werkt ook voor het volk. Klokkenluiders kunnen nu ongestaft hun gang gaan als een Minister, statenlid liegt.

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertentie -

Lees ook

- Advertentie -

Zoeken

- Advertentie -

Opinie | Het toppunt van onverdraagzaamheid

Naar aanleiding van het stuk van de Asosashon over homo’s van dominees en pastoors die verenigd zijn in de associatie van christelijke voorgangers (APK) wil ondergetekende graag...

Telegraaf | Politici Bonaire boos op Ollongren: ’Dit verraadt onbekendheid met het leven in Caribisch Nederland’

Den Haag - Een Kamerbrief van demissionair minister Ollongren (Binnenlandse Zaken) waarin de bevolking van Caribisch Nederland wordt opgeroepen om korter te douchen en de airco vaker...

Democracy now! | Wednesday, October 20, 2021

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience with...

Extra | Journaal 20 oktober 2021

 Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

Nu.cw | Overheidsschuld Curaçao ruim vier miljard gulden

De overheidsschuld van Curaçao is ten opzichte van het einde van het kwartaal weinig veranderd. De schuld van het tweede kwartaal van 2021 is ruim 4 miljard...

PBC | Inflatie Caribisch Nederland stijgt weer

Persbureau Curacao KRALENDIJK – De prijzen op Bonaire zijn in juli, augustus en september 4,3 procent gestegen ten opzichte van het jaar daarvoor. Dit meldt het CBS. In...
- Advertentie -