25 C
Willemstad
• dinsdag 30 november 2021 04:14

Laatste reacties

- Advertentie -

Afhandeling passagiers Monarch goed verlopen

       Advertentie
Advertentie

 

WILLEMSTAD — De afhandeling van de passagiers van het cruiseschip de Monarch, zowel die aan boord gingen als die het schip verlieten, verliep bijzonder goed, zo laat marketing-manager van de Curaçao Ports Authority (CPA) Dimitri Cloose desgevraagd weten.

De afhandeling van de passagiers die vandaag door een grenscontrole moesten, 140 in totaal, verliep soepel, zo laat CPA marketing-manager Dimitri Cloose weten.

“Aangezien deze passagiers door een grenscontrole moeten en we nog niet over een terminal beschikken, betreft het logistiek gezien vooralsnog een noodoplossing.
We mogen zeer tevreden zijn over de manier waarop alles is verlopen en over de inzet van alle betrokken partijen, te weten: de douane, de immigratiedienst, CPA en de touroperators die voor de bagageafhandeling en labeling verantwoordelijk zijn.
De afhandeling, waarbij de paspoorten gescand werden bij de immigratiepost op de Motetwerf, verliep veel sneller dan we op voorhand hadden ingeschat”

, aldus Cloose.
Hij licht toe dat er vandaag tachtig personen aan boord gingen en 60 – die de vorige week waren opgestapt – van boord gingen.
De overige passagiers waren in transit en hoeven om deze reden niet door een grenscontrole. Het cruiseschip dat over 2772 hutten beschikt, meert sinds 1 mei iedere woensdag aan op Curaçao.
Zoals de Amigoe reeds heeft gemeld, heeft Pullmantur ook voor het cruiseseizoen 2014 de toezegging gedaan wekelijks het eiland te zullen bezoeken.
In totaal worden er voor dat seizoen 52 bezoeken verwacht.

- Advertisement -

Artikel delen

Dit artikel is geplaatst in

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertentie -

Lees ook

- Advertentie -
- Advertentie -

Zoeken

Democracy now! | Monday, November 29, 2021

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience with...

Extra | Journaal 29 november 2021

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

Nu.cw | Curaçao start in december met boosterprik

Curaçao gaat ook starten met het toedienen van de boosterprik tegen Covid-19. Dit heeft de secretaris-generaal ministerie van Gezondheid, Milieu en Natuur (GMN), Sharon Melfor, bevestigd. In...

Nu.cw | Schouten: “Integrale aanpak nodig voor herstel koraal”

De bescherming en ontwikkeling van koraal in Caribisch Nederland is alleen mogelijk met een integrale aanpak. Zo schrijft minister Carola Schouten van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit in...

PBC | Ansary veroordeeld tot schadevergoeding van meer dan 1 miljard gulden

met vonnis | Persbureau Curacao WILLEMSTAD – Husgang Ansary moet meer dan een miljard gulden aan schadevergoeding betalen aan Ennia, exclusief de wettelijke rente vanaf 2017. Dat is...

PBC | Curaçao sluit grenzen voor Omicron-variant

Persbureau Curacao WILLEMSTAD – Curaçao heeft sinds gisteren de grenzen gesloten voor reizigers uit een land waar wijdverspreid de Omnicron variant van Covid19 is. Vooralsnog gaat het om landen...
- Advertentie -