27 C
Willemstad
• vrijdag 7 mei 2021 20:48

ParadiseFM | Izzy Gerstenbluth geeft voorlichting aan horecapersoneel

Epidemioloog Izzy Gerstenbluth heeft gisteren het horecapersoneel van Jan Thiel voorgelicht over de Covid-19 vaccinatie. Dat zei Baldewijn Grul van restaurant Zest op Paradise FM. In zijn...

Democracy now! | Friday, May 7, 2021

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience with...

Extra | Journaal 7 mei 2021

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

Nu.cw | Moderna-vaccin blijkt effectief bij tieners

Het coronavaccin van Moderna - dat ook op Curaçao wordt gebruikt - beschermt 96 procent van de 12- tot 17-jarigen tegen Covid-19, zo blijkt uit een studie...

Nu.cw | Toerismesector Curaçao: gebrek aan versoepelingen onbegrijpelijk

De toerismesector is zwaar teleurgesteld over de versoepelingen van de coronamaatregelen zoals die deze week bekend zijn gemaakt. De voorzitter van Curacao Hospitality & Tourism Association (CHATA),...

PBC | Curaçao en Nederland akkoord over tweede uitvoeringsagenda

Persbureau Curacao WILLEMSTAD – Curaçao en Nederland zijn akkoord met de tweede uitvoeringsagenda om het eiland uit de coronacrisis te halen. De afspraken zijn onderdeel van het landenpakket...
- Advertisement -spot_img
HomeMediaAD | Veertien dames verwend

AD | Veertien dames verwend

Foto: Hende-i-Medio-Ambiente (HiMA)

WILLEMSTAD – Op initiatief van de vereniging Hende-i-Medio-Ambiente (HiMA) vond onlangs onder leiding van docente uiterlijke verzorging Morgaine Parris van de Maris Stella vsbo in Montaña, voor veertien dames een verwenochtend plaats.

De dames kregen een manicure, een gezichtsbehandeling en werden door docent haarverzorging Rodney en door de leerlingen van de opleiding gekapt.

Voor de richting Uiterlijke Verzorging is het belangrijk dat er veel in de praktijk wordt geoefend. Voor de behandelingen kregen de leerlingen punten.

Twee oudleerlingen Maris Stella met docent haarverzorging Rodney | Foto: Hende-i-Medio-Ambiente (HiMA)

Juf Morgaine | Foto: Hende-i-Medio-Ambiente (HiMA)

clienten en leerlingen | Foto: Hende-i-Medio-Ambiente (HiMA)

Even uitpuffen | Foto: Hende-i-Medio-Ambiente (HiMA)

FOTO’S HIMA

Bron: Antilliaans Dagblad van 13 maart 2020

Naschrift KKC

Persbericht hende-i-medio-ambiente (HiMA)

Op initiatief van vereniging hende-i-medio-ambiente (HiMA) vond dinsdag 10 maart jl. onder leiding van docente uiterlijke verzorging Morgaine Parris voor 14 dames een verwenochtend plaats op het gebied van uiterlijke verzorging.

De dames kregen een manicure, een gezichtsbehandeling en werden door docent haarverzorging Rodney alswel door de leerlingen van de Maris Stella VSBO in Montaňa gekapt.

De dames werden om 9 uur welkom geheten door de leerlingen met een drankje waarna zij begonnen aan de verwenochtend. Bij opleidingen in de richting Uiterlijke Verzorging is het belangrijk dat er veel in de praktijk wordt geoefend. Praktijkopdrachten zijn belangrijk voor het ontwikkelen van vaardigheden als communiceren en samenwerken.

De leerlingen krijgen tijdens de opleiding de kans om in de professionele salon van de school op elkaar te oefenen maar zoals nu, ook aan klanten van buiten. De leerlingen zorgen er niet alleen voor dat mensen er mooier uitzien, maar vooral dat zij zich zelfverzekerder en meer ontspannen voelen en daardoor beter in hun vel zitten.

Voor de behandelingen kregen de leerlingen punten. Aan het eind van de ochtend kregen de dames allemaal broodjes gezond en hadden de keuze uit verschillende juices die door de leerlingen werden geserveerd.

De Maris Stella VSBO biedt Basisvorming en Bovenbouw sector Economie, Zorg en Welzijn. Opleidingen Hospitality – Administratie en Commercie – Uiterlijke Verzorging en Algemene Verzorging aan.

Namens het bestuur
Yvonne Wolthuis-Olf en Geraldine Scheperboer-Parris

3 reacties

  1. Jeetje wat leuk voor de mensen. Dit zijn prachtige initiatieven die goed zijn voor het welzijn van de mensen.
    Hulde aan deze vereniging hiervoor!!
    Petje af om mensen in deze moeilijke tijden nog blij te kunnen maken. Chapeau!

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Zoeken

Recente reacties