28 C
Willemstad
• zondag 24 oktober 2021 23:30

Laatste reacties

- Advertentie -

AD | Veertien dames verwend

Foto: Hende-i-Medio-Ambiente (HiMA)

WILLEMSTAD – Op initiatief van de vereniging Hende-i-Medio-Ambiente (HiMA) vond onlangs onder leiding van docente uiterlijke verzorging Morgaine Parris van de Maris Stella vsbo in Montaña, voor veertien dames een verwenochtend plaats.

De dames kregen een manicure, een gezichtsbehandeling en werden door docent haarverzorging Rodney en door de leerlingen van de opleiding gekapt.

Voor de richting Uiterlijke Verzorging is het belangrijk dat er veel in de praktijk wordt geoefend. Voor de behandelingen kregen de leerlingen punten.

- Advertentie -

Twee oudleerlingen Maris Stella met docent haarverzorging Rodney | Foto: Hende-i-Medio-Ambiente (HiMA)

Juf Morgaine | Foto: Hende-i-Medio-Ambiente (HiMA)

clienten en leerlingen | Foto: Hende-i-Medio-Ambiente (HiMA)

Even uitpuffen | Foto: Hende-i-Medio-Ambiente (HiMA)

- Advertisement -

FOTO’S HIMA

Bron: Antilliaans Dagblad van 13 maart 2020

Naschrift KKC

Persbericht hende-i-medio-ambiente (HiMA)

Op initiatief van vereniging hende-i-medio-ambiente (HiMA) vond dinsdag 10 maart jl. onder leiding van docente uiterlijke verzorging Morgaine Parris voor 14 dames een verwenochtend plaats op het gebied van uiterlijke verzorging.

De dames kregen een manicure, een gezichtsbehandeling en werden door docent haarverzorging Rodney alswel door de leerlingen van de Maris Stella VSBO in Montaňa gekapt.

De dames werden om 9 uur welkom geheten door de leerlingen met een drankje waarna zij begonnen aan de verwenochtend. Bij opleidingen in de richting Uiterlijke Verzorging is het belangrijk dat er veel in de praktijk wordt geoefend. Praktijkopdrachten zijn belangrijk voor het ontwikkelen van vaardigheden als communiceren en samenwerken.

De leerlingen krijgen tijdens de opleiding de kans om in de professionele salon van de school op elkaar te oefenen maar zoals nu, ook aan klanten van buiten. De leerlingen zorgen er niet alleen voor dat mensen er mooier uitzien, maar vooral dat zij zich zelfverzekerder en meer ontspannen voelen en daardoor beter in hun vel zitten.

Voor de behandelingen kregen de leerlingen punten. Aan het eind van de ochtend kregen de dames allemaal broodjes gezond en hadden de keuze uit verschillende juices die door de leerlingen werden geserveerd.

De Maris Stella VSBO biedt Basisvorming en Bovenbouw sector Economie, Zorg en Welzijn. Opleidingen Hospitality – Administratie en Commercie – Uiterlijke Verzorging en Algemene Verzorging aan.

Namens het bestuur
Yvonne Wolthuis-Olf en Geraldine Scheperboer-Parris

- Advertisement -

Artikel delen

3 reacties

  1. Jeetje wat leuk voor de mensen. Dit zijn prachtige initiatieven die goed zijn voor het welzijn van de mensen.
    Hulde aan deze vereniging hiervoor!!
    Petje af om mensen in deze moeilijke tijden nog blij te kunnen maken. Chapeau!

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertentie -

Lees ook

- Advertentie -

Zoeken

- Advertentie -

PBC | Opnieuw coronadode in het CMC

Persbureau Curacao Op Curaçao is opnieuw een dodelijk slachtoffer gevallen als gevolg van Covid. Die viel in het CMC. In totaal zijn nu 173 mensen overleden door het...

PBC | SDKK: geen enkele gevangen heeft vier vingers verloren

Persbureau Curacao WILLEMSTAD- De SDKK is niet blij met het nieuws dat een gevangene vier vingers is verloren door slechte medische zorg vanwege een worminfectie. Dat nieuws gaat...

PBC | CBCS: Economische opleving geen garantie voor duurzaam economisch herstel

Persbureau Curacao WILLEMSTAD – Dit jaar stijgt het bedrag dat Curaçaoënaars met elkaar verdienen nauwelijks, maar volgende jaar komt het bruto nationaal product in de buurt van 6,2...

Volkskrant | Machtigste drugsbaas van Colombia opgepakt na jarenlange klopjacht

De politie en het leger van Colombia hebben zaterdag tijdens een gezamenlijke operatie de leider van de beruchte drugsbende Clan del Golfo opgepakt. Het land had een...

DH | RST arrests two in fraud investigation linked to post-Irma cleanup at PJIA

PHILIPSBURG--On Friday October 22, 2021, the Recherche Samenwerkingsteam (RST) arrested two people and conducted searches at two houses and at the addresses of two businesses on Sint...

Ingezonden | Praise The Lord, The Lord be praised

Uw ingezonden brief in de Knipselkrant Curacao? Stuur uw brief voor 21:00 uur naar emailadres INGEZONDEN. Wij publiceren uw brief zonder deze in te korten. De redactie...
- Advertentie -