AD | ‘UTS vernieuwen’

Earl Balborda

Earl Balborda

Minister Earl Balborda (PNP) van Verkeer, Vervoer en Ruimtelijke Planning (VVRP) heeft gisteren de vele vragen beantwoord die dinsdag in de Staten waren gesteld over telecombedrijf UTS. Vooral de toekomst van TeleCuraçao kreeg veel aandacht, net als de verliezen die UTS-dochter Uniqa in Suriname lijdt. UTS kan alleen overleven als het meegaat met de ontwikkelingen, aldus de bewindsman.

Lees meer…
Lees verder…
Bron: Antilliaans Dagblad

3 Reacties op “AD | ‘UTS vernieuwen’

  1. Uts zal straks wel beschermd worden , in een vorm van MB belasting die tres, flow gaan geven.Dit in het kader van als dat niet gebeurt het volk straks rekeningen krijgen van UTS die niet meer betaalbaar zijn. dus de zelfde regeling als A&E en de zonnepanelen.

  2. Eigenlijk blijft het ongelofelijk hoe in Curacao wordt omgesprongen met de “op afstand” gezette staatsbedrijven. Ministers die op de stoel van directie en commissarissen gaan zitten. Commisarisen die zich als directie gedragen. Een Nederlandse rechtsgeleerde is nog niet zo lang geleden bezig geweest om hier helderheid over te krijgen, maar na de moord op Wiels hebben we van hem niet meer mogen vernemen.

  3. laat de Minister eerst maar zorgen dat de mensen die opgelicht worden door UTS hier hun geld terug krijgen.
    Ik heb een overeenkomst van 32 MB maar krijg steeds nog maar 16 MB. dit al twee jaar dus al 600 gulden per jaar te veel betaald. Uts beloofd veel, nu ook weer met allerlei lokkertje maar hun vaste klanten die al jaren bij hun zijn zien ze niet staan. Is het dan gek dat mensen overstappen als Flow komt, nog even en dan heeft Grote Berg ook flow en dan is bye bye voor UTS.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *