AD | Radulphus steunt Verkeerspark

Radulphus verkeerspark | Jeu Olimpio

Willemstad – Met een sociaal project hebben leerlingen van 2E van het Radulphus College (RC) geld ingezameld voor het Verkeerspark en leerlingen van de Van Houte-school getrakteerd op een gezellige middag in het park.

De rector van het RC kon de directeur en de medewerkers van het Verkeerspark een cheque overhandigen van 6.280 gulden.

De leerlingen kozen voor het Verkeerspark omdat hier geen overheidssubsidie meer naartoe gaat, terwijl jaarlijks alle leerlingen van groep 7 van het funderend onderwijs daar oefenen voor het verkeersexamen.

En wat is er mooier om een goede buur te helpen, zo oordeelden de leerlingen, omdat het RC en het verkeerspark immers buren zijn. Het geld is uiteindelijk ingezameld met het houden van een carwash en een loterij.

Ook verschillende bedrijven hebben hun steentje met sponsoring bijgedragen.
De leerlingen van de Van Houte-school kwamen met een bus naar het Verkeerspark, kregen een lunch aangeboden, popcorn en schaafijs en er was een bouncer. De RC-leerlingen hadden om herkenbaar te zijn een eigen T-shirt ontworpen.

Bron: CaribischNetwerk

3 Reacties op “AD | Radulphus steunt Verkeerspark

 1. Joep Meloen

  Het is niet alleen de puinhoop op de straat en alle wegen daar omheen. Het is ook de immense agressie die daarmee gepaard gaat.
  Dat noemt men dan het ‘goede voorbeeld’ geven.

 2. Er zijn wel meer scholen waarvan de ouders lak hebben aan verkeersregels……Krijtschool, Marnixschool en zo kan ik een hele poos doorgaan. Een aantal maanden geleden heeft de politie bij diverse scholen opgetreden. V.w.b affaires leerkrachten met leerlingen mocht dat waar zijn ..dat geldt ook voor andere scholen dat dit zou kunnen plaatsvinden. Nu lijkt het of Radulphus en hun ouders aso’s zijn en activiteiten georganiseerd hebben in het verkeerspark, terwijl dat voor meer scholen geldt….Het ligt veel genuanceerder…

 3. Laat Radulpus eens wat doen aan de verkeerschaos iedere ochtend voor die school, daar hebben we meer aan.

  Volgens mij is er geen school op het eiland met asocialere ouders dan Radulphus.

  Mijn kind zal nooit van zijn leven naar Radulphus gaan.

  Hoor ook verhalen over affaires tussen leerkrachten en leerlingen daar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *