AD | Ook afstand houden op het strand

Ook afstand houden op het strand

De Curaçao Tourist Board (CTB) heeft gisteren in samenwerking met de ministeries van Economische Ontwikkeling (MEO) en Gezondheid, Milieu en Natuur (GMN) drie instructieborden geplaatst bij Playa Piskadó, een van de meest drukbezochte stranden.

Het bord herinnert strandgangers eraan om twee meter afstand van elkaar te houden en zo de kans op besmetting met het coronavirus te minimaliseren.

Vorige week was er ondanks de instructies van de overheid nog sprake van samenscholing bij het bekende schildpaddenstrand. De bedoeling is dat de borden bij meerdere stranden worden geplaatst.

Foto GMN

Bron: Antilliaans Dagblad

2 Reacties op “AD | Ook afstand houden op het strand

  1. Plotselinge werkloosheid of een onverwacht ontslag vormt voor velen een reële dreiging, niemand uitgezonderd. Tijd en onvoorziene gebeurtenissen treffen iedereen. Zou iemand opgewassen zijn tegen zulke ongunstige omstandigheden? Ze kunnen niet alleen van invloed zijn op onze financiële situatie, maar ook op onze emotionele en geestelijke welzijn. Als wij zonder werk komt te zitten, zou het ons dan lukken er weer bovenop te komen? Zouden wij ondanks de ongunstige corona-omstandigheden weer bovenop komen??? Laten we ervoor zorgen ruman nan dat ongunstige omstandigheden(corona) nooit onze morele principes en opvattingen verdringen. Hoewel onze tijd traumatisch kan zijn, is het een goede gelegenheid om onze band met God en ons medemens te versterken. Wij hebben elkaar zeker nodig. Wij kunnen ook bidden voor degenen die de leiding nemen(regering)om ons te blijven helpen, en laten wij hun raad altijd opvolgen, want zij waken over ons. Wat zij verder in hun privé leven doen dat ons misschien krenkt en/of benadeelt, zíj moeten hierover rekenschap aan de Almachtige die alles, maar ook alles ziet. Vergeet ook niet dat gebeden principes bevatten voor het dagelijks leven die praktisch zijn, zelfs bij extreme armoede en/of grotere zorg.

  2. Curacao revisited

    als een gemiddelde toerist de slogan “Kursou ta dushi” hoort, hebben zij geen flauw idee waar het over gaat.
    Vraag mij of hoeveel het marketingbureau/vriendje die deze slogan heeft bedacht weer heeft gecashed.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *