30 C
Willemstad
• vrijdag 22 september 2023

DH | Government says none of its systems compromised

PHILIPSBURG--The Information, Communication and Technology (ICT) Department of the Government of St. Maarten was alerted to a phishing email blast originating from the email account of a...

AD | Beruchtste Venezolaanse gevangenis met nachtclub en gokhallen weer in handen overheid

Bob van Huët | Algemeen Dagblad MET VIDEO - Venezuela heeft 11.000 troepen ingezet om de controle te heroveren over de beruchte Tocorón-gevangenis, een van zijn grootste detentiecentra...

Democracy now! | Thursday, September 21, 2023

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

Extra | Journaal 21 september 2023

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

NTR | ‘Nederland wil geld verdienen aan Aruba’

John Samson Den Haag en Aruba hebben nog geen deal bereikt over hoe de corona-leningen terug te betalen. Wel klinken opnieuw felle verwijten: Nederland wil geld verdienen aan...

NTR | Oud-minister Aruba gaat in hoger beroep in corruptiezaak

Melissa Stamper Oud-minister en parlementariër Benny Sevinger (AVP) gaat samen met vijf andere verdachten in hoger beroep in de corruptiezaak Avestruz.   De rechtbank heeft woensdag op hun verzoek...
- Advertisement -spot_img

AD | Manifestatie 1 Tim Magno

HomeMediaAD | Manifestatie 1 Tim Magno
Manifestatie organiseert 1 Tim Magno a.s. zaterdag
Manifestatie organiseert 1 Tim Magno a.s. zaterdag

Willemstad – De politieke beweging 1 Tim Magno organiseert zaterdag een manifestatie in Punda om hun ongenoegen te uiten dat de moordzaak op Wiels niet is opgelost.

De bijeenkomst is bedoeld om druk op het Openbaar Ministerie (OM) uit te oefenen.

,,Het OM moet onder druk worden gezet om te komen tot een oplossing van de moord op Helmin Wiels”,

aldus Siegfried Raphaela van 1 Tim Magno. De politieke beweging is van mening dat als de zaak niet wordt opgelost, Curaçao in duisternis achterblijft. In de verklaring stelt Raphaela dat het al 20 maanden geleden is dat Helmin Magno Wiels wreed werd vermoord.

,,Tot op de dag van vandaag zijn de mensen die betaalden om hem te vermoorden niet opgepakt, laat staan dat ze werden veroordeeld. Er zijn al miljoenen van het volk in het onderzoek gaan zitten, de parlementariërs die het volk vertegenwoordigen houden zich stil en zitten comfortabel op hun stoel zonder zich druk te maken om de zaak. Twee bewindslieden hebben zelfs gezegd dat ze weten wie de daders zijn.”

De beweging roept alle aanhangers van Helmin Wiels op om op zaterdag 31 januari, de laatste dag van het hoger beroep in de zaak Magnus, vóór 8.00 uur bij het Wilhelminaplein te verzamelen.

Komende zaterdag is als reservedag aangehouden voor de behandeling van het hoger beroep in de zaak Magnus, zo heeft officier van justitie/woordvoerder Giuliano Schoop tegenover deze krant verklaard. Volgens Schoop is het mogelijk dat de eerste behandeling al op vrijdag kan eindigen.

Het bestuur van 1 Tim Magno verklaarde desgevraagd tegenover deze krant zich nog te gaan beraden of de manifestatie naar een andere dag verschoven moet worden.

Bron: Antilliaans Dagblad

Dit artikel is geplaatst in

1 reactie

  1. Als ik het verhaal van criminologe Schotborgh lees, vermoed ik dat zij heeft geconstateerd dat er zich binnen de justitiële keten meerdere personen zich bevinden wier blazoen niet brandschoon is. M.a.w. Niet integer zijn. Zullen zij de opdrachtgevers van de moord op Wiels beschermen? Willen ze dat de waarheid niet aan het licht komt.
    ( geldt dit ook bij de zaak van lottoballetjes dos Santos? Het OM meldde al in Augustus. 2013 dat zij de zaak rond hadden en dat de dagvaardingen de deur uit konden. Daarna een oorverdovende stilte!
    Neem mij niet kwalijk dat ik dan bepaalde vermoedens krijg).

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Zoeken

Recente reacties