28 C
Willemstad
• dinsdag 26 oktober 2021 05:31

Laatste reacties

- Advertentie -

AD | Icecream met bijbelteksten

Icecream met bijbelteksten Cartoon Antilliaans Dagblad
Gij zult niet stelen | Cartoon Antilliaans Dagblad

Bron: Antilliaans Dagblad

- Advertisement -

Artikel delen

10 reacties

 1. @ Jos. Pueblo Soberano heeft niks goeds voor de bevolking gedaan. Roepen dat je iets doet en voor de arme bevolking bent is heel iets anders dan het daadwerkelijk doen. Wat ze wel gedaan hebben is de kans aan een partij geven om het land te regeren die heel veel schade aan de maatschappij heeft gericht. Dezelfde mensen die volgens het democratisch stelsel voor PS hebben gestemd moeten dat nu betalen met hogere belastingen, hogere werkeloosheid en lagere pensioenuitkeringen en medishe voorzieningen.

 2. Het is een tijdje zo geweest, dat varkensvet, maar tegenwoordig is het plantaardig vet. Cocosolie of palmolie meestal.

 3. En voordat je gaat roepen dat Hustu geen traditionele partij is, Omay en aanhang komen wel uit de PAR vandaan.
  Het is jou Recht om te kiezen wie jij wilt maar anderen hebben ook dezelfde rechten als jij. Dat heet Democratie! Je lijkt een dagtaak te hebben om anderen steeds op hun keuze te wijzen.

 4. @La S, in een democratie heeft eenieder het Recht om de politieke partij te stemmen dat hij wil. Snap niet waarom jij keer op keer met jou beschuldigde vingertje mensen daar op moet wijzen. Jij bent pro Hunstu en PAR, he La S? Je doet maar, het is jou keus.
  En ja, ik waardeer de Pueblo Soberano, die doet tenminste wat voor de bevolking en niet voor zichzelf en vriendjes zoals we gewend zijn van de traditionele partijen die jij zo steunt. Word maar lekker kwaad en boos, jij duldt totaal geen tegenspraak. Maar dat was al bekend.

 5. Dat wist ik niet.

  Ik ben het ook maar snel vergeten want het klopt ook niet. Maar ja, we roepen hier in “Dommeland” iets en er zijn altijd mensen die het voetstoots aannemen. Vaak stemmen die MFK of PS, hè Jos.

 6. Waarom zoveel reclame voor vette ijsjes? Ijskriem (ice cream) is niets anders dan bevroren varkensvet gemend met veel suiker, melk en een smaakje. Daarnaast is het extreem dikmakend en ziekmakend. Smerige troep dus.
  Maar ja, al dat varkensvet afval moet wel gerecycled worden..

  Een een mango of een bakoba!

 7. Wat men allemaal niet in staat is om te kunnen verkopen. Geloof gebruiken terwijl ongeloof representatie heeft. Maar ja, er zijn genoeg mensen die erin tuinen en hun eigen ruiten ingooien.

 8. Koop je Lovers Ice, dan steun je de mafia van der Dijs.

  Ik vul mijn tank liever met kattepis, dan met benzine van Vanddis.

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertentie -

Lees ook

- Advertentie -

Zoeken

- Advertentie -

Extra | Journaal 25 oktober 2021

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

PBC | Tickets naar Curaçao rond kerst kunnen oplopen tot boven de 10.000 gulden

Persbureau Curacao WILLEMSTAD – Wie rond de kerstdagen naar Curaçao wil vliegen moet zijn vluchtdagen zorgvuldig uitkiezen. Ga je in het nieuwe jaar terug, dan kunnen de prijzen...

PBC | Toeristische sector Curaçao bezorgt over QR-code

Persbureau Curacao De toeristische verblijfssector op Curaçao maakt zich zorgen over de onlangs aangekondigde maatregelen rond de invoering van de QR-code. Die is te abrupt ingevoerd. Chata, die...

PBC | Aantal vaccinaties op Curaçao passeert de grens van 100.000

Persbureau Curacao WILLEMSTAD – Op Curaçao is dit weekend de 100.000 bewoner gevaccineerd. Het gaat om de eerste prik. Bijna 92.000 van hen hebben inmiddels een tweede prik...

DolfijnFM | Premier Aruba ontkent banden met lokale drugskartels

De premier van Aruba, Evelyn Wever-Croes ontkent geruchten dat zij hechte banden heeft met de lokale drugsmaffia. Die zou geleid worden door haar familie. De geruchten werden verspreid...

DolfijnFM | Maar een persoon positief getest

Vandaag slechts één positieve test op bijna 1400 afgenomen coronatests. Met veertien patiënten die hun isolatie mochten beëindigen komt het totaal aantal actieve cases in Curaçao op...
- Advertentie -