29 C
Willemstad
• zaterdag 9 december 2023

ParadiseFM | Zorgen om conflict tussen Venezuela en Guyana

De spanningen lopen op in Zuid-Amerika. De president van Venezuela, Nicolás Maduro, geeft signalen af dat hij een regio van buurland Guyana wil gaan inlijven. Engeland en...

Democracy now! | Friday, December 8, 2023

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

Extra | Journaal 8 december 2023

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

Nu.cw | Drie minderjarigen op St. Maarten veroordeeld voor mishandeling en steekpartij

Die minderjarige jongens zijn door de rechtbank veroordeeld voor hun betrokkenheid bij een gevecht op school dat in januari 2022 plaatsvond. Dat maakt het Openbaar Ministerie (OM)...

Nu.cw | Politie waarschuwt voor meer alcoholcontroles tijdens feestmaand

De politie gaat tijdens de feestmaand meer alcoholcontroles in het verkeer houden. Dat maakt het Korps Politie Curaçao via een persbericht bekend. Volgens het KPC neemt het alcoholgebruik...

Nu.cw | Jong koraal op Curaçao niet verbleekt

Britt van Garderen Jong koraal, afkomstig van in het wild gevangen gameten (geslachtelijke voortplantingscellen), blijkt geen tekenen van verbleking te vertonen op Curaçao, zelfs niet tijdens de voortdurende...
- Advertisement -spot_img

AD | Grootschalige controle beveiligingsbedrijven

HomeNieuwsAD | Grootschalige controle beveiligingsbedrijven
Speedy Security-Jamaloodin-controle
Controle bij de vier grootste beveiligingsbedrijven Speedy Security, Securitas, CVD Security Systems en Curaçao Security Services (CSS)

Willemstad – Vier beveiligingsbedrijven zijn gisteren onderworpen aan een grootschalige controle. Het betrof Speedy Security, Securitas, CVD Security Systems en Curaçao Security Services (CSS).

Bij twee bedrijven was alles in orde, laat de politie weten. Om welke bedrijven het gaat, wil de politie niet bekendmaken. De politie voerde de controles uit met de ministeries van Arbeid en Economische Ontwikkeling, de SVB en BAB.

Bij een derde bedrijf werd een automatisch wapen aangetroffen waarvan de juiste papieren niet konden worden overhandigd. Hierover legde de directie een verklaring af op het politiebureau. Na onderzoek bleek het wapen wel degelijk geregistreerd.

Speedy Security-Jamaloodin-carlos monk
Speedy directeuren George Jamaloodin en Carlos Monk bij politiebureau

Het vierde bedrijf had 2.000 kogels, een grotere hoeveelheid dan is toegestaan aan het bedrijf. Ook de administratie bleek niet in orde. De directie heeft op het politiebureau een verklaring afgegeven. Onduidelijk is om welk bedrijf het gaat, maar uit foto’s in de media blijkt dat oud-politici George Jamaloodin en Carlos Monk van Speedy Security op het politiebureau aanwezig waren.

Bron: Antilliaans Dagblad

Dit artikel is geplaatst in

4 reacties

 1. Uhhhhh, heeft die Jamaloodien die 5 illegale handvuurwapens al ingeleverd? Voor elk wapen staat minimaal 1 jaar gevangenis tegen bedreigd.

 2. inderdaad, Monk, Wilsoe, Schotte en dombo Jamooladin hebben het land naar de verdommenis geholpen na 10-10-10…
  deze marionetten van Dos Santos konden minister worden…
  alleen in een bananen republiek is dat mogelijk..
  iedereen met een minimale verstandelijk vermogen moet dit toch beseffen.

 3. Tja, van clown Jamaloodin die nog minister van financien is geweest (kan alleen in onze bananenrepubliek) kan je alles verwachten.

  En de looser Monk, in zijn puberale Che Guevara shirt, werkt inmiddels ook bij Speedy? Ontbreekt alleen de vadsige Wilsoe nog om the three stooges complete te maken.

  Speedy doet blijkbaar niet aan screening, dus Schotte kan er ook nog terecht. Was het niet Monk die vorig jaar ladderzat en idioot rijdend werd aangehouden op de Weg naar Fuik?

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Zoeken

Recente reacties