AD | Geen Pagatinu dit weekend

Geen Pagatinu dit weekend

Willemstad – Gebruikers van het Aqualectra Pagatinu-systeem kunnen komend weekend hun tegoed niet opladen vanwege een modernisering van het systeem. Aqualectra werkt aan het verbeteren van haar service en investeert in de technologie en de transformatie van de organisatie.

Met het toepassen van moderne technologie moet het bedrijf efficiënter en effectiever gaan functioneren. De nadruk ligt hierbij op professionalisme en goede service en communicatie, zowel intern als naar de klanten toe.

Na een voorbereiding van enkele maanden wordt nu begonnen met een groot automatiseringsproject, waarbij de computers met de gegevens van de cliënten van Aqualectra vervangen worden. Deze stap is noodzakelijk om een geautomatiseerd systeem voor de administratie, communicatie en de distributie te introduceren.

Vanwege het werk aan de computer- en communicatie-infrastructuur van Aqualectra moeten de automatiseringssystemen 32 uur worden stilgelegd. Gedurende die periode is het niet mogelijk om tegoed voor Pagatinu te kopen en kan het portaal van MiKuenta niet worden gebruikt. Deze inactieve periode gaat in op zaterdag 3 juni om 10.00 uur en duurt tot zondag 4 juni, 16.00 uur. Aqualectra verzoekt eenieder die Pagatinu moet opladen of MiKuenta wil raadplegen, dit voor die tijd te doen.

Bron: Antilliaans Dagblad

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *