AD | Binnenlopen barkjes aan banden

Fruitbarkjes uit Venezuela gecontroleerd | Foto Antilliaans Dagblad

Fruitbarkjes uit Venezuela gecontroleerd | Foto Antilliaans Dagblad

Om de migratie vanuit Venezuela te monitoren, heeft Curaçao als maatregel getroffen dat barkjes alleen op gezette tijden kunnen binnenvaren. Curaçao en Aruba hebben, zo schrijft minister Bert Koenders (PvdA) van Buitenlandse Zaken in een nieuwe brief aan de Tweede Kamer, op basis van hun autonome bevoegdheden maatregelen genomen om de migratie van Venezolanen te reguleren.

Zo zijn de controles bij het inreizen door Venezolanen aangescherpt en worden ook in de havens verscherpte controles uitgevoerd door de immigratie- en douanediensten.&nbsp

Bron: Antilliaans Dagblad

6 Reacties op “AD | Binnenlopen barkjes aan banden

 1. Goed zo! En nu blijven controleren.

 2. Abraham Mossel

  @ Anthony MFK
  opnaaier . Vriend van die bejaarde opvreter van mondy bewoners hun belasting geld, NU NOG hoor! kabouter Erol Cova. Je hoort hem trouwens weinig meer schreeuwen, samen met die andere linkse rakker, kabouter en opnaaier Nelson Pukkie.

 3. Ja voor jou speciaal de vrouwen @Anthony. Kan je ze in je harem zetten en zwart je pensioen bij elkaar vergaren. En de bemoeienis zat zijn met Nederland? Ach bel van Raak of Bosman even en verzoek ze om Curacrim een eigen land te zijn los van Nederland en vrij van alles. Als ik zo alles lees ben je je nog niet bewust dat als Curacrim vrij en los is van Nederland het eilandje meteen in de greep van de maffia is, en niet meer kan roepen voor hulp uit Nederland. Tja dat is wat je baasje Gerrit de Raaf wil. Kan het complete graaien beginnen en net als in het land van je geliefde buurman in een complete chaos veranderen. LET WEL meteen ja paspoort inleveren hoor Anthony.

 4. Dan moet je zorgen dat we onafhankelijk worden.

 5. Ik ben de bemoeienis van Nederland meer dan zat. Dit zijn onze buren ze zijn hier welkom. Vooral de vrouwen.

 6. Bulibuli

  Slim!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *