28 C
Willemstad
• zaterdag 13 juli 2024

Democracy now! | Tuesday, June 25, 2024

 Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

Extra | Journaal 25 juni 2024

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

Democracy now! | Monday, June 24, 2024

 Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

Extra | Journaal 24 juni 2024

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

SM | 150 miljoen euro nodig voor batterijen, windmolens en zonnepanelen op Aruba, Curaçao en Sint Maarten

De Nederlandse rijksoverheid moet de komende jaren 150 miljoen euro uittrekken voor de uitrol van windmolens, zonnepanelen, en batterijen op Aruba, Curaçao en Sint Maarten. Dat blijkt...

PBC | Top 0.3% belastingplichtigen met schuld dragen 1/3e totale belastingschuld

Persbureau Curacao WILLEMSTAD – De Belastingdienst richt zijn focus op invordering bij zakelijke klanten. Zij zijn verantwoordelijk voor ongeveer 95 procent van de totale belastingopbrengsten. 0,3 procent van...
- Advertisement -spot_img

AD | Aruba nummer 1 cruise-bestemming

HomeLandenArubaAD | Aruba nummer 1 cruise-bestemming
De delegatie werd verrast door de aankondiging van Carnival Cruise Lines dat Aruba op wereldschaal de beste cruisebestemming en haven is.

Oranjestad – De passagiers van Carnival Cruise Lines vinden Aruba de beste cruisebestemming en Oranjestad de beste haven. Dat kregen vertegenwoordigers van de Arubaanse cruise-industrie onlangs te horen.

De delegatie was in Miami met internationale partners in de sector cruisetoerisme, waaronder Carnival Cruise Lines. Namens Aruba was de minister van Toerisme, Sport en Gezondheid Dangui Oduber aanwezig, samen met Ronella Tjin Asjoe-Croes en ceo van Tourism Authority, Marc Figaroa, directeur van Aruba Ports Authority.

De delegatie werd verrast door de aankondiging van Carnival Cruise Lines dat Aruba op wereldschaal de beste cruisebestemming en haven is. Dit is gebaseerd op de beoordelingen die passagiers hebben gegeven voor de vele aspecten van hun reis en route, zoals kwaliteit van de dienstverlening, gastvrijheid, winkelervaring, restaurants en infrastructuur. Aruba is altijd een veelgevraagde bestemming, scoort altijd hoog en scoorde het hoogste in 2019. De gemiddelde score voor Aruba ligt tussen de negen en tien.

De topmanagers van Carnival Cruise Lines roemden Aruba. Ze prezen het teamwerk tussen stakeholders als Aruba Tourism Authority en Aruba Ports Authority bij het implementeren van de visie van de minister en de overheid op gebied van toerisme op Aruba.

Carnival Cruise Lines is ‘s werelds grootste cruiseschipbedrijf en was verantwoordelijk voor het brengen van bijna 200.000 toeristen naar Aruba in 2019.

De minister sprak dankbaarheid uit en benadrukte het belang van het partnerschap tussen Aruba en Carnival Cruise Lines. De bewindsman heeft beloofd om hard te blijven werken om Aruba in de huidige marktpositie te houden.

Bron: Antilliaans Dagblad

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Zoeken

Recente reacties