AD | Actieplan voor Marvelyne Wiels

gerrit schotte-babel

Actieplan MFK voor Marvelyne Wiels | Foto MFK

Willemstad – Oppositiepartij MFK heeft een openbare Statenvergadering aangevraagd om te praten over de manier waarop de premier de aanbevelingen van de ombudsman inzake Gevolmachtigde minister Marvelyne Wiels gaat uitvoeren.

In een brief aan Statenvoorzitter Mike Franco schrijft de MFK dat op grond van een motie van 13 augustus, het plan van aanpak uiterlijk binnen twee maanden aan het parlement gepresenteerd moest worden.

In de motie die was ingediend door PAIS, Pueblo Soberano, PNP en het onafhankelijk Statenlid Glenn Sulvaran werd de minister van Algemene Zaken opgeroepen om zijn verantwoordelijkheid te nemen en de aanbevelingen van Stichting Overheidsaccountantsbureau (Soab) op te volgen.

Volgens de MFK is er overduidelijk sprake van een strategie om de Gevolmachtigde minister te beschermen. Daarom zijn er geen acties ondernomen, men heeft tijd gewonnen om deze kwestie ook in de ‘put van vergetelheid’ van de coalitie van PAIS, PS, PNP en Glenn Sulvaran te laten verdwijnen.

De indieners van het verzoek voor de vergadering willen dat minister Ben Whiteman van Algemene Zaken ook voor de vergadering wordt uitgenodigd. Ook wordt aan de voorzitter gevraagd om het plan van aanpak naar het parlement te sturen.

De aanvragers hopen dat het binnen twee weken wordt gehouden.

Bron: Antilliaans Dagblad

11 Reacties op “AD | Actieplan voor Marvelyne Wiels

 1. stanley Held

  Mij gaat het niet om wie de vergadering aanvraagt. Wij kennen de partij. Het gaat hier om de huidige regering die keer om keer aan het falen is. Er moet nu een daad worden gesteld. Elk zelfrespecterende politieke partij had moeten reageren. Het gaat hierom een ambtenaar die bewust heeft gefaald. De naam zegt mij niets. Er moet gehandeld worden. Dit geeft een ander de kans om weg te komen met hun falende beleid. Er is bewijs genoeg om de persoon naar huis te sturen. In principe heeft de staten geen vergadering nodig. De premier moet handelen. Zelf de partij telt niet hij moet handelen. Zegt veel over deze regering. Hun mede partij heeft nu de kans om te handelen. Anders verliezen ook zij de verkiezing. Men is gewaarschuwd.

 2. Abraham Mossel

  Het is dat Gerrit de Raaf ” die bekend staat als een psychopaat en pathologische beroeps leugenaar” zelf het eiland niet binnen 2 jaar geheel had leeg geroofd met zijn familie en maffia vrienden, en Curaçao niet op de rand van een faillissement heeft gebracht.En zelf geen strafblad heeft van zo dik als de bijbel( nee niet Babel) dan had ik hem misschien nog wel geloofd voor 0%. Bewezen verzekering fraude heeft gepleegd en van het uitschrijven van valse checks, het regelmatich en bewust zijn eigen bedrijven failliet heeft laten gaan, binnen 1 jaar voor zijn oprichting MFK een schuld van 800.000,000 heeft af gelost/betaald binnen een paar maanden!!?. Een verkeersongeluk heeft veroorzaakt zonder rijbewijs en geen verzekering met doodelijke afloop. Verdacht word van het vergiftigen van zijn eigen Rottweilers. Verdacht word van het aannemen en witwassen van 370.000,00 florijnen van de maffia uit ST Maaten. Verdacht word van het bewust verduisteren, door een valse aangifte van zijn Diplomaten paspoort. Verdacht word van het aannemen van steekpenningen in de zaak landgoed Cas Abou aan Robby Dos Santos. Verdacht word ten tijden van zijn Premier tijd , van het smokkelen van drug? net zo als zijn vriend D. Bouterse.Verdacht word van het voorhanden hebben van het gebruik van verboden Jammers. En zo kunnen we nog wel ff een tijdje door gaan. Het is dus daarom dat ik niet achter deze Narcist sta, al heeft hij in deze wel gelijk! Het is allemaal eigen belang van Gerrit de Raaf in wat hij ook doet, alles zogenaamd voor zijn? volk, kijk maar nu weer naar het DOK verhaal “de helft van 3.5 miljoen nog op te halen ” en zijn vijand Roelof Bijkerk, met hulp van marineten katvanger ” de Denker ex GvM Osepa Crimhuis te Den Haag” te proberen te vernietigen.

 3. Mooi gaan slapen Bartje. Met de handjes boven de dekens.
  Als je later groot bent, vertellen we jou wel hoe de “zaken” in elkaar steken?

 4. Wat is iedereen toch onaardig over Stella. Die mevrouw is hoge ambtenaar en heeft tot taak gekregen de gevolmachtigd minister in toom te houden. Als daar iets mee is meldt ze dat normaliter aan haar minister van AZ. Dat de Staten eindelijk eens nieuwsgierig zijn is wel lollig. Maar mevrouw de ambtenaar kan steeds naar haar minister wijzen als de Staten iets wil weten.
  Koop alvast maar een oestermesje Schotte. Whiteman gaat echt niet praten op bevel. Net zo min als je een oester met vriendelijk kloppen kunt openmaken.

 5. Waar hebben jullie het toch over ????….’k Snap er niks van …. 🙂

 6. Laat het menneke maar kraaien…is-ie nog ergens goed voor !! 🙂
  Ben eerlijk gezegd ook wel benieuwd..

 7. Ach ach, wat is Gerrit zich de laatste tijd weer aan het opwerpen voor allerlei antie PS zaken..

 8. Sonny, Stella is een omhoog gevallen journaliste en voormalig koffiedame van de aannemersvereniging die door de hielen te likken van Schotte omhoog kon vallen tot secretaries general.

  Enige intelligentie kan haar niettemin ontzegd worden, daarom schaamde ze zich ook diep voor haar lidmaatschap van de criminele MFK en heeft dat lang verborgen proberen te houden maar toen de bewijzen op tafel kwamen moest deze hypocriete hielenlikster het wel toegeven.

  Ik heb gehoord dat ze als een volleerd golddigger inmiddels de directeur van Insel Air aan de haak heeft geslagen.

  Lees eens de brief van George Lichtveld over het sprekende mantelpak:
  http://www.knipselkrantcuracao.net/?p=20251

  Stella moet nu Fraudelyne op het rechte pad houden. Krommer kan het echt niet!

 9. @margret,
  “Doet me denken aan het beroep in een plaats van laagwaardig vermaak, dichtbij het vliegveld.”

  Ik vind het een lage insinuatie. Madame Stella behoort tot de topklasse. U kunt haar niet vergelijken met haar beroepsgenoten uit de ” lagere” klasse.

  Dat Madame Stella, veel in de Busines Class lounge op Hato vertoeft, geeft u nog niet het recht om haar met haar beroepsgenotes in de buurt te vergelijken. Foei: Margret!

 10. Werd tijd dat er een vervolg op de motie komt.

 11. Laat het sprekende mantelpak Stella van Rijn die als kinderjuffrouw van Fraudelyne functioneert ook maar eens uitleg geven in de Staten.

  Al is deze voormalige stoeipoes van Schotte waarschijnlijk niet meer zo geliefd bij Schotte nu zij partij voor Asjes heft gekozen.

  Dat is Stella ten voeten uit: ze leent zich aan degene met macht en geld en haar huichelachtige en hypocriete karakter komt daarbij zeer van pas.

  Doet me denken aan het beroep in een plaats van laagwaardig vermaak, dichtbij het vliegveld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *