26 C
Willemstad
• dinsdag 20 april 2021 06:00

PBC | Eén patiënt overlijdt in het CMC, testratio naar vijf procent

Persbureau Curacao Vandaag is er één patiënt overleden aan de gevolgen van het coronavirus. De teller staat nu op 90. Er liggen 106 patiënten in het ziekenhuis van...

PBC | Vliegverkeer Curaçao moet rekening houden met vulkaanuitbarsting Soufrìere

Persbureau Curacao Het vliegverkeer richting Curaçao, Aruba en Bonaire kan last ondervinden van de as van de uitbarstende vulkaan Le Soufriere. Dat zegt de Meteorologische Deinst van Curaçao....

PBC | OM houdt twee minderjarigen aan na mishandeling op video

Persbureau Curacao De politie heeft twee minderjarigen aangehouden op verdenking van mishandeling. Daarvan werden beelden gemaakt. Die werden vorige week verspreidt via sociale media. Daarop kon je zien...

Trouw | Voor ABN Amro is de witwaszaak nu afgedaan, maar drie oud-bestuurders worden verdacht

Dirk Waterval | Met feitenrelaas, transactieovereenkomst en persbericht Waarom besloot het OM dit keer wél om gelijk verdachten aan te wijzen in het falende bankbeleid van ABN Amro? Betreurenswaardig...

ParadiseFM | ‘Vaccinatiebonus werknemer mag’

Je personeel een financiële tegemoetkoming geven voor het nemen van het vaccin is arbeidsrechtelijk toegestaan. Dat schrijven juristen van HBN Tax & Law in een speciaal bulletin....

Democracy now! | Monday, April 19, 2021

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience with...
- Advertisement -spot_img
HomeLandenCuraçaoAA ondergaat fikse transformatie

AA ondergaat fikse transformatie

Willemstad – Luchtvaartmaatschappij American Airlines (AA) ondergaat een transformatie. Dit komt niet alleen tot uiting door een nieuw jasje voor verschillende vliegtuigen maar ook door uitbreiding van de internationale service.

aairlinesDe maatschappij, die ook op Curaçao vliegt, zal onder andere een nieuwe vlucht vanuit Europa naar New York inzetten.
Ook Latijns-Amerika krijgt een nieuwe verbinding met Miami.
Het Caribisch gebied zal ook een hernieuwde verbinding krijgen. Hoe deze er uit gaat zien is nog niet bekend.
Ook heeft de maatschappij aangekondigd plannen te hebben om haar crew aan boord van de vliegtuigen allemaal te voorzien van een tablet.
Op deze manier krijgen ze meteen informatie en gelooft de maatschappij dat ze beter en efficiënter hun beroep kunnen uitoefenen.
Ook een nieuw menu op internationale routes en een aangepaste service aan boord van de vliegtuigen van American Airlines behoort tot de transformatie.
Het hernieuwde vliegtuig kwam donderdagavond aan op Hato.
Hiermee is Curaçao een van de eerste landen in het Caribisch gebied die het toestel mag ontvangen.

De maatschappij heeft enkele honderden nieuwe, lichtere, vliegtuigen besteld die ook opnieuw moeten worden beschilderd.
Omdat het blinkende grijs, waarvan de oude modellen zijn voorzien, niet meer voorhanden is, is er voor gekozen voor een zilvertint.

,,Ons nieuwe logo en uiterlijk is ontworpen om onze passie en onze vooruitgang te laten zien”

, aldus Virasb Vahidi, American’s chief commercial officer (cco).

,,Onze kleuren, rood, wit en blauw, zijn geüpdatet en hebben een meer welkome uitstraling.
De nieuwe staart van het vliegtuig, met de strepen daarop geverfd, is een bonte voorstelling van de Amerikaanse origine en naam.
Ons nieuwe vluchtsymbool, een adelaar, valt samen met het beeld dat velen hebben bij het land. Ook de ‘A’ en de sterren zijn verwerkt in het uiterlijk van de nieuwe vloot.”

De nieuwe look van de luchtvaartmaatschappij is samen met klanten en medewerkers gecreëerd. Ook is er een reclamecampagne gelanceerd om het nieuwe jasje van de vliegtuigen onder de aandacht te brengen.
Meer informatie over het nieuwe toestel is te vinden op de website van de organisatie.

Dit artikel is geplaatst in

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Zoeken

Recente reacties