32 C
Willemstad
• dinsdag 23 april 2024

Extra | Journaal 19 april 2024

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

Democracy now! | Thursday, April 18, 2024

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

Extra | Journaal 18 april 2024

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

Telegraaf | Uitspraak in zaak tegen Jamel L. over doodsteken AH-medewerkster

DEN HAAG - De rechtbank in Den Haag doet donderdag uitspraak in de zaak tegen Jamel L. over het doodsteken van een supermarktmedewerkster van een Albert Heijn...

Democracy now! | Wednesday, April 17, 2024

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

Extra | Journaal 17 april 2024

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra
- Advertisement -spot_img

NOS WELITA – UPDATE JUNI

HomeNieuwsNOS WELITA - UPDATE JUNI
Hallo Iedereen,
Wat gaat het ontzettend goed op de bouw! Dankzij de veiling en de donatie van Usona heeft de bouw niet stil gelegen. Ongelooflijk dat we in april 2011 met een start bedrag van 4 ton ( dankzij de tafelronde Curaçao) zijn begonnen en daarna maar liefst 850.000,- hebben opgehaald om verder te bouwen. 1.250.000,- nafl bij elkaar,en dat is niet weinig. We hebben uitgerekend dat als we niet zo veel hulp hadden gekregen van bedrijven om alles voor inkoop te krijgen en ook materiaal voor niet, we 2x zo duur waren uit geweest.
Het gebouw krijgt nu echt vorm omdat de muren worden afgesmeerd. Binnenkort kan de loodgieter aan de slag, en daarna wordt de vloer gelegd. Als binnenkort de tweede lading Rockwool binnen is, mogen we de sterke mannen van de USFOL weer bellen, zij komen graag weer helpen met het leggen van de rockwool en de dakplaten!!!
Ze hebben toegezegd dat ze ons project geadopteerd hebben, zodat we in de toekomst vaker een beroep op hen mogen doen, geweldig toch?! Bij het oude Nos Welita is kunstenares Annemieke Dicke elke week een ochtend bezig om gratis schilderles te geven. Onze oudjes genieten hier echt van, en in een later stadium mogen ze op doek gaan schilderen. Alle schilderijen komen dan in het nieuwe Nos Welita te hangen.
Annemieke heeft zelf dit leuke initiatief genomen en is super enthousiast. Als er mensen zijn die wat acriel verf of doekjes willen doneren, heel graag!
U kunt haar bellen op te.nr. 736 60 50.
Op onze nieuwe facebook pagina kunt u foto’s zien van de oudjes in actie- Biba Miho/Nos Welita.
Ondertussen zitten we niet stil om het laatste bedrag van 250.000,- bij elkaar te krijgen. Eind juli hebben we een grote actie op Mambo Beach. Er is mij gevraagd een beeld van 5 meter te maken wat we ter plekke gaan mozaieken. Iedereen op het strand kan dan voor 5 nafl. een tegeltje kopen en onder begeleiding plaatsen in het beeld. En er gaan heeeeel veel tegeltjes in een beeld van 5 meter. Ruim een week lang gaat dit evenement duren, en we hopen op deze manier weer wat geld op te halen en aandacht voor Nos Welita te creeeren.
Daarnaast zijn er nog verschillende bedrijven op Curaçao die een aanvraag voor een donatie hebben liggen. Ik wens iedereen een heerlijke vakantie toe, geniet er van. Over een maand een nieuwe update!
Sandra Hay
Dit artikel is geplaatst in

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Zoeken

Recente reacties